tazarotene ve tahris, kizariklik

orhanhic

orhanhic

Mistral
agzimi acamiyorum adam akilli cok tahris etti suratimi.
yatistirmasi kasindirmamasi batmamasi icin ne kullanabilirim? nemlendirici suruyom kipkirmizi oluyo suratim. centella asiatica bakiyom pahali olanlar haric hepsinde silikon milikon var amk yardim edin

@maarda @Ashoimex

• +1
Reactions: menas and Ashoimex
agzimi acamiyorum adam akilli cok tahris etti suratimi.
yatistirmasi kasindirmamasi batmamasi icin ne kullanabilirim? nemlendirici suruyom kipkirmizi oluyo suratim. centella asiatica bakiyom pahali olanlar haric hepsinde silikon milikon var amk yardim edin

@maarda @Ashoimex
cilt bariyerin bozulmuş her gün güneş kremi sür gün içinde nemlendir centella için eczaneden madecassol alıp sürebilirsin(her gün sürme içinde düşük komedojenik yağlar var)

Last edited:
  • +1
Reactions: menas, orhanhic and Zodiac
cilt bariyerin bozulmuş her gün güneş kremi sür gün içinde nemlendir centella için eczaneden madecassol alıp sürebilirsin(her gün sürme içinde düşük komedojenik yağlar var)
gunes kremine dikkat etmeye basladim
gun icinde cantamda tasimak icin onerebilcegin nemlendirici var mi?
madecassolu da yarin sorucam sagolasin
supersin ashoimex :love:

• +1
Reactions: IlI, Ashoimex, menas and 1 other person
@Ashoimex ben bunu tazla birlikte nasil kullanayim musait olunca onu anlatabilcen mi yada cok onemli mi siralamasi?
su anda temizliyom suratimi kuruladiktan sonra nemlendirici yaklasik 10dk sonra da taz suruyom. bu madecassolu taz kullandigim gunlerde de kullanayim mi yoksa sadece off gunlerde mi?

bi ufak arastircam simdi bulursam bisey burda da paylasirim en kotu gptye falan sorariz :unsure:

• +1
Reactions: Ashoimex
temizle
hafif nemli cilde centella
10dk bekle
nemlendir
10-20dk daha bekle
taz (iritasyon fazla oldugunda 2 3 gun ara ver)
daha iyi onarim icin her gun duzenli centella asiatica kullanimi (yapay zekaya gore, asho hergun surmeyin demis)

temizle
10dk bekle
nemlendir
10-20dk daha bekle
daha iyi onarim icin her gun duzenli centella asiatica kullanimi (yapay zekaya gore, asho hergun surmeyin demis)
çoğu taz kullananlar önce taz sonra nemlendirici kullanıyo diye biliyorum veya sandwich method kullanıyorlar seyreltmek için bir dene istersen

gunes kremine dikkat etmeye basladim
gun icinde cantamda tasimak icin onerebilcegin nemlendirici var mi?
madecassolu da yarin sorucam sagolasin
supersin ashoimex :love:
su bazlı nemlendiricileri kullanabilirsin genelde kutuları küçük oluyor
@Ashoimex ben bunu tazla birlikte nasil kullanayim musait olunca onu anlatabilcen mi yada cok onemli mi siralamasi?
su anda temizliyom suratimi kuruladiktan sonra nemlendirici yaklasik 10dk sonra da taz suruyom. bu madecassolu taz kullandigim gunlerde de kullanayim mi yoksa sadece off gunlerde mi?

bi ufak arastircam simdi bulursam bisey burda da paylasirim en kotu gptye falan sorariz :unsure:
yan etkileri çok fazla ise taz ara ver geçene kadar
geçtiğinde haftada 3 veya 4 gün kullan
temizle
10dk bekle
nemlendir
10-20dk daha bekle
centellayı en son sür

• +1
Reactions: orhanhic and Zodiac
çoğu taz kullananlar önce taz sonra nemlendirici kullanıyo diye biliyorum veya sandwich method kullanıyorlar seyreltmek için bir dene istersen
sandwich tretinoin icin kullaniliyor

su bazlı nemlendiricileri kullanabilirsin genelde kutuları küçük oluyor

yan etkileri çok fazla ise taz ara ver geçene kadar
geçtiğinde haftada 3 veya 4 gün kullan

centellayı en son sür
bir gun fena yakti suratimi sonradan gecti hizlica nemlendiriciyi iyice emdirdikten sonra surmeye baslayinca duzeldi.
centellayi aldim bugun baslicam kullanmaya
su bazli isine de bakicam bi eyvallah ashoimex baba

• +1
Reactions: Ashoimex

Users who are viewing this thread

Back