tc kızları salaktır

kurdistan

kurdistan

whitemonster06
amınakoyim bi kere eximle tartışıyodum güzel türkçe konuşup kendimi güzel ifade edebildiğim için karı bana "triplere girmişsin tm en bilgili sensin" demişti bana ya bak yine sinirlendim allahını sikiyim karıalrla konuşmayın bunların götünü kaldııyonuz sonra

• JFL
Reactions: szenn, pashanimair, Serialsuicide and 5 others
amınakoyim bi kere eximle tartışıyodum güzel türkçe konuşup kendimi güzel ifade edebildiğim için karı bana "triplere girmişsin tm en bilgili sensin" demişti bana ya bak yine sinirlendim allahını sikiyim karıalrla konuşmayın bunların götünü kaldııyonuz sonra
1767120222468

neye kızdın bu kadar amk ya

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, jsbera and 5 others
ork ilk defa istanbul şivesi duymus yenisine geç salla bunu

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, pashanimair, Deleted member 278154 and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
bak bak ex'iyle tartıştığını da araya sıkıştırmasa olmaz tm kardeş en çok senin ex'in var en sikişen sensin

• JFL
  • +1
Reactions: yadih, Auchelius, pashanimair and 5 others
bak bak ex'iyle tartıştığını da araya sıkıştırmasa olmaz tm kardeş en çok senin ex'in var en sikişen sensin
dayımla mı tartıştım hikaye bu ya amk

• +1
Reactions: pashanimair
tm en iyi hikaye anlatıcı sensin

• JFL
  • +1
Reactions: yadih, Auchelius, pashanimair and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Nt yanında ezik hissetmiş

• +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
niye exin var ki

• Hmm...
Reactions: Auchelius and kurdistan

Users who are viewing this thread

Back