tecavüz kötüdür kahrolsun akp

D

Deleted member 132426

will be deleted soon
E18a56b67318f33c337020049b90b86bd8fbc59a
Maxresdefault

esek kadar adam olmussun hala oyun vidi cekiyosun
Maxresdefault

evet arkadaşlar keydropa benim referans kodumla kaydolun 40000 dolarlık battle attım karambit çıktı

bunu tanimiyorum yeni jenerasyon mu
bunların izleyicileri çocuk (10-15 yaş) siteler bunlara boostlu hesap veriyor yayında özendiriyorlar
bunun referans koduyla kaydoluyorlar site 50 cent bonus veriyor 100 dolar atıyorlar hepsini kaybediyorlar 50 dolarını site alıyor 50 sini bunlar alıyor
sonra izleyicilerini falan seviyor dolandırıcılara küfür ediyor

• +1
Reactions: Zodiac
bunların izleyicileri çocuk (10-15 yaş) siteler bunlara boostlu hesap veriyor yayında özendiriyorlar
bunun referans koduyla kaydoluyorlar site 50 cent bonus veriyor 100 dolar atıyorlar hepsini kaybediyorlar 50 dolarını site alıyor 50 sini bunlar alıyor
2016da ricegum diye asyali bi lavuk vardi o ugrasiyodu boyle seylerle galiba noldu ona

kanka benim haberim yoktu ya sponsorluk işte para geliyor bedavadan

asgari ücretli babamın okul için verdiği parayı biriktirip steamden dolar kuruyla cracklenmiş oyunu alayım yorum falan yazayım hesaba süs alayım sigma olayım

• JFL
Reactions: Zodiac
bu adam nası yasiyo amina koyim ya genetik anomali direkt
sponsorluklar+izleyicileri destekliyor falan filan htb sevgilisi de vardı ayrıldı

asgari ücretli babamın okul için verdiği parayı biriktirip steamden dolar kuruyla cracklenmiş oyunu alayım yorum falan yazayım hesaba süs alayım sigma olayım
yazik coluk cocuga

• +1
Reactions: Zodiac and Deleted member 132426