D
Deleted member 132426
will be deleted soon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sagdaki n word soyledi soldakide tepki gosterdi
sagdaki n word soyledi soldakide tepki gosterdi
esek kadar adam olmussun hala oyun vidi cekiyosun
esek kadar adam olmussun hala oyun vidi cekiyosun
dolandırıcıların anasını sikeyim bu arada akp kahrolsunView attachment 3575026
evet arkadaşlar keydropa benim referans kodumla kaydolun 40000 dolarlık battle attım karambit çıktı
bunu tanimiyorum yeni jenerasyon muView attachment 3575026
evet arkadaşlar keydropa benim referans kodumla kaydolun 40000 dolarlık battle attım karambit çıktı
bunların izleyicileri çocuk (10-15 yaş) siteler bunlara boostlu hesap veriyor yayında özendiriyorlarbunu tanimiyorum yeni jenerasyon mu
2016da ricegum diye asyali bi lavuk vardi o ugrasiyodu boyle seylerle galiba noldu onabunların izleyicileri çocuk (10-15 yaş) siteler bunlara boostlu hesap veriyor yayında özendiriyorlar
bunun referans koduyla kaydoluyorlar site 50 cent bonus veriyor 100 dolar atıyorlar hepsini kaybediyorlar 50 dolarını site alıyor 50 sini bunlar alıyor
sonra izleyicilerini falan seviyor dolandırıcılara küfür ediyor
kanka benim haberim yoktu ya sponsorluk işte para geliyor bedavadanbunların izleyicileri çocuk (10-15 yaş) siteler bunlara boostlu hesap veriyor yayında özendiriyorlar
bunun referans koduyla kaydoluyorlar site 50 cent bonus veriyor 100 dolar atıyorlar hepsini kaybediyorlar 50 dolarını site alıyor 50 sini bunlar alıyor
sonra izleyicilerini falan seviyor dolandırıcılara küfür ediyor
sikişiyormuş2016da ricegum diye asyali bi lavuk vardi o ugrasiyodu boyle seylerle galiba noldu ona
bu adam nası yasiyo amina koyim ya genetik anomali direkt
sponsorluklar+izleyicileri destekliyor falan filan htb sevgilisi de vardı ayrıldıbu adam nası yasiyo amina koyim ya genetik anomali direkt
yazik coluk cocugaasgari ücretli babamın okul için verdiği parayı biriktirip steamden dolar kuruyla cracklenmiş oyunu alayım yorum falan yazayım hesaba süs alayım sigma olayım
ne htbsi stacylite amksponsorluklar+izleyicileri destekliyor falan filan htb sevgilisi de vardı ayrıldı
böyle karım olsa tüm gün warzone oynardım alttan sakso çekerdi saksomatik ne hayatlar var amkne htbsi stacylite amk
View attachment 3575050
kız bundan uzun amkne htbsi stacylite amk
View attachment 3575050
belkide hersey tip degildirkız bundan uzun amk
sorun dışında değil içinde -stoik berkebelkide hersey tip degildir