![oguzk](/data/avatars/l/107/107033.jpg?1738595723)
oguzk
Iron
okuldaki kızların instası denk geliyor ortaklara bakıyorum sadece nt yakışıklı ya da uzun tipler var. ascendleyecez baba başka çare yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
9. sınıftaysan yarayabilirLisede Brawl Stars kızlar için işe yarıyor aga
Ben sevdiğimden oynamıyorum kızlar harbi ilgi gösteriyor9. sınıftaysan yarayabilir
Aga bs oynayan kız mı var aq onu geçtim bizde bs oynayan lavuklar hep npcBen sevdiğimden oynamıyorum kızlar harbi ilgi gösteriyor
Popüler kültür köleleri oynuyorlar işte şakalaşıyoruz falan işe yarıyorAga bs oynayan kız mı var aq onu geçtim bizde bs oynayan lavuklar hep npc
3.5-4 milyon verip üstüne düzeltme ameliyatlarına gireceksen ascendlersin de öbür türlü over amk softmaxla ascend olmazokuldaki kızların instası denk geliyor ortaklara bakıyorum sadece nt yakışıklı ya da uzun tipler var. ascendleyecez baba başka çare yok
Overokuldaki kızların instası denk geliyor ortaklara bakıyorum sadece nt yakışıklı ya da uzun tipler var. ascendleyecez baba başka çare yok
Allah sevmiyo biziBiz niye sakat dogduk aq
Allah yok mal mısın ya insanlar neden bu kadar salak intihar edicemAllah sevmiyo bizi
Ben varımAllah yok mal mısın ya insanlar neden bu kadar salak intihar edicem
Allah yok mal mısın ya insanlar neden bu kadar salak intihar edicem
bu orospu evladının yazdığı şeyleri gerçek sanıyodum bence yapay zeka bu elemanLisede Brawl Stars kızlar için işe yarıyor aga