Tek taraflı göz kapğı düşüküğü

Eren151

Eren151

Iron
Çok rahatsız edici birşey görüntü olarakta verdiği histe kafayı yedirtiyor insana bunu nasıl eşitleyebilirim

• So Sad
Reactions: recai iskender
lazy eyelid diye geçiyor demek istediğin yüksek ihtimal bende hafiften vardı yüksek ihtimal yatma şeklim ve gözlükten dolayı olmuştu egzersiz falan yaptım gözlüğü bıraktım gün içinde kontrol edip bilinçli olarak eşit şekilde açmaya çalıştım genel olarak geçti gibi şuan. seninki daha fazlaysa genetiktir yüksek ihtimal onada ameliyat ya da filler diyorlar

Üstteki lavuğu dinleme egzersiz falan cope ameliyatı var pitozis

• +1
Reactions: Ashoimex and IlI
Üstteki lavuğu dinleme egzersiz falan cope ameliyatı var pitozis
kanka bende dedim ya ameliyat diye asıl, benimki alışkanlıklardan dolayıydı hallettim ben o tür ufak çaplı birsey ise denenebilir yoksa bende biliyorum egzersizlerin bi boka yaramadığını

kanka bende dedim ya ameliyat diye asıl, benimki alışkanlıklardan dolayıydı hallettim ben o tür ufak çaplı birsey ise denenebilir yoksa bende biliyorum egzersizlerin bi boka yaramadığını
Kanka şimdi gördüm sona yazmışsın da egzersiz kelimesinden sonrasını okumadım

• +1
Reactions: yadih
Çok rahatsız edici birşey görüntü olarakta verdiği histe kafayı yedirtiyor insana bunu nasıl eşitleyebilirim
Genetik değilse geçer genetikse ameliyat dışı çare yok

alerji, enfeksiyon cart curtdan dolayı değilse ameliyat tek çare her zamanki gibi