Teori

menas

menas

Stacy's Favourite
Kambally denen bir eleman vardı çocuk gibi durucam diyordu bi baktım nov 2 de son post atmış sonra hesabı silmiş
ve 7 gün sonrasında ise
@auitistsurvior ortaya çıktı yoksa mentalcel problemlerini çözmeye çalışırken çift kişiliklimi oldu ?

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 93990, Peter Steele, Ashoimex and 1 other person
Kambally denen bir eleman vardı çocuk gibi durucam diyordu bi baktım nov 2 de son post atmış sonra hesabı silmiş
ve 7 gün sonrasında ise
@auitistsurvior ortaya çıktı yoksa mentalcel problemlerini çözmeye çalışırken çift kişiliklimi oldu ?

Sizce benimde mental sıkıntılarım varmı? geçen gün gözümü kapatıp olmadığım bi yerde olduğumu kafamda canlandırdım resmen ve çıkamadım mentalcel olmuşum ananı skm heyat

• +1
Reactions: Skull Knight
ve 7 gün sonrasında ise

war veteran oldugum yakalandı aynı bir jacket gibi

Sizce benimde mental sıkıntılarım varmı? geçen gün gözümü kapatıp olmadığım bi yerde olduğumu kafamda canlandırdım resmen ve çıkamadım mentalcel olmuşum ananı skm heyat
yatagında yatarken gozunu kapatıp yatagının odanın baska bir yerde oldugunu hayal et

kambally 15 di bu 14

Users who are viewing this thread

Back