Test e subq vs im

GatoradeTRZ8

GatoradeTRZ8

Im a barbie girl, in the barbie world
Kas ici korkarım ben yapsamı yinede ne dersiniz

Gözünde büyütüyon bas gitsin

• +1
Reactions: Ashoimex, Deleted member 70692 and GatoradeTRZ8
Gözünde büyütüyon bas gitsin
götüme mi yapim ne dersin bacaklar daha cok agrir gibime geliyor

götüme yetismesi icin uzun igne lazim ama 2,5cm yetermi 25g

• +1
Reactions: maarda
götüme mi yapim ne dersin bacaklar daha cok agrir gibime geliyor

götüme yetismesi icin uzun igne lazim ama 2,5cm yetermi 25g
Götüne yapabileceksen tabi göt ama tek başına yapman zor biraz,bacaktan uapman çok daha kolay
Bacakta ilk defa yapıyorsan kesin ödem falan çıkar bide ağrır özellikle sabahları işkence cekersin ama maks 1-2 hafta

• +1
Reactions: Ashoimex and GatoradeTRZ8
Götüne yapabileceksen tabi göt ama tek başına yapman zor biraz,bacaktan uapman çok daha kolay
Bacakta ilk defa yapıyorsan kesin ödem falan çıkar bide ağrır özellikle sabahları işkence cekersin ama maks 1-2 hafta
bu adam yapdigi gibi nasil kanka kan varmi diye geriye cekmeye mecburmuyum ne dersin

- bu daha kolay geldi

niye agrisin aq benim tek korkum damara tutturmak

bacağına yandan yap üstten yapma

• +1
Reactions: Deleted member 70692
bacağına yandan yap üstten yapma
Usttrn kemige girdim migros silifke subesinden tam bugday ekmegi aldikdan sonra yapmistim enjensiyonu

Subq deriye takilip odem yapiyor derin im yapmak mecburiyetindesin

Kas ici korkarım ben yapsamı yinede ne dersiniz
yarrağına kadar sivilcelendikten sonra pişman olup pct yapmaya çalışacan onda da eskisi gibi geri gelmeyecek sub5 kal daha mantıklı

• JFL
Reactions: Deleted member 70692
yarrağına kadar sivilcelendikten sonra pişman olup pct yapmaya çalışacan onda da eskisi gibi geri gelmeyecek sub5 kal daha mantıklı
:forcedsmile:

Ee sey bakkala gitmeye utaniyoru.

Testom 1100 zaten 2000 yapsam ne fark edecek

2000 yapsan bi yarram fark etmicek min 3000 olması gerekiyor bişeye benzemek için
Mal ben yüz icin yapmiyom

Testo yüzüne bi sik yapmaz kemikler yapımı genetik zaten 500mg vursan kemik artar tek seni mtn den htn yapmaz ogre yapar tabi ogre yapmasıda boneless yüzün varsa iyi birşey

Tren vurursan kemikler belirli gelişir ama kemik yapın boktan birşeyse bi sikine yaramaz

Mal ben yüz icin yapmiyom

Testo yüzüne bi sik yapmaz kemikler yapımı genetik zaten 500mg vursan kemik artar tek seni mtn den htn yapmaz ogre yapar tabi ogre yapmasıda boneless yüzün varsa iyi birşey

Tren vurursan kemikler belirli gelişir ama kemik yapın boktan birşeyse bi sikine yaramaz
tamam vücuttan bahsediyom bende zaten kaç yıldır yapıyosun bu sporu + kür planın doktorun her şeyin hazır mı

tamam vücuttan bahsediyom bende zaten kaç yıldır yapıyosun bu sporu + kür planın doktorun her şeyin hazır mı
Vücut hic önemi yok benim icin 6 ay falan oldu liftlerim iyi zaten

Kür falan yapmiyorum tüm hayat kullanacağım

Vücut hic önemi yok benim icin 6 ay falan oldu liftlerim iyi zaten

Kür falan yapmiyorum tüm hayat kullanacağım
yüzüm için değil vücudum için değil napacan treni götüne mi sokacan

yüzüm için değil vücudum için değil napacan treni götüne mi sokacan
Tren kullanmıyorum daha duruma göre 19 yaşında kullanırım

Hgh etkisi güçlenmesi için alıyorum. Yani 2cm uzayacağım varsa testo sayesinde 3 oluyor