GatoradeTRZ8
Im a barbie girl, in the barbie world
Kas ici korkarım ben yapsamı yinede ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
götüme mi yapim ne dersin bacaklar daha cok agrir gibime geliyorGözünde büyütüyon bas gitsin
Götüne yapabileceksen tabi göt ama tek başına yapman zor biraz,bacaktan uapman çok daha kolaygötüme mi yapim ne dersin bacaklar daha cok agrir gibime geliyor
götüme yetismesi icin uzun igne lazim ama 2,5cm yetermi 25g
bu adam yapdigi gibi nasil kanka kan varmi diye geriye cekmeye mecburmuyum ne dersinGötüne yapabileceksen tabi göt ama tek başına yapman zor biraz,bacaktan uapman çok daha kolay
Bacakta ilk defa yapıyorsan kesin ödem falan çıkar bide ağrır özellikle sabahları işkence cekersin ama maks 1-2 hafta
Usttrn kemige girdim migros silifke subesinden tam bugday ekmegi aldikdan sonra yapmistim enjensiyonubacağına yandan yap üstten yapma
yarrağına kadar sivilcelendikten sonra pişman olup pct yapmaya çalışacan onda da eskisi gibi geri gelmeyecek sub5 kal daha mantıklıKas ici korkarım ben yapsamı yinede ne dersiniz
yarrağına kadar sivilcelendikten sonra pişman olup pct yapmaya çalışacan onda da eskisi gibi geri gelmeyecek sub5 kal daha mantıklı
Ee sey bakkala gitmeye utaniyoru.yarrağına kadar sivilcelendikten sonra pişman olup pct yapmaya çalışacan onda da eskisi gibi geri gelmeyecek sub5 kal daha mantıklı
Testom 1100 zaten 2000 yapsam ne fark edecekyarrağına kadar sivilcelendikten sonra pişman olup pct yapmaya çalışacan onda da eskisi gibi geri gelmeyecek sub5 kal daha mantıklı
2000 yapsan bi yarram fark etmicek min 3000 olması gerekiyor bişeye benzemek içinTestom 1100 zaten 2000 yapsam ne fark edecek
Mal ben yüz icin yapmiyom2000 yapsan bi yarram fark etmicek min 3000 olması gerekiyor bişeye benzemek için
tamam vücuttan bahsediyom bende zaten kaç yıldır yapıyosun bu sporu + kür planın doktorun her şeyin hazır mıMal ben yüz icin yapmiyom
Testo yüzüne bi sik yapmaz kemikler yapımı genetik zaten 500mg vursan kemik artar tek seni mtn den htn yapmaz ogre yapar tabi ogre yapmasıda boneless yüzün varsa iyi birşey
Tren vurursan kemikler belirli gelişir ama kemik yapın boktan birşeyse bi sikine yaramaz
Vücut hic önemi yok benim icin 6 ay falan oldu liftlerim iyi zatentamam vücuttan bahsediyom bende zaten kaç yıldır yapıyosun bu sporu + kür planın doktorun her şeyin hazır mı
yüzüm için değil vücudum için değil napacan treni götüne mi sokacanVücut hic önemi yok benim icin 6 ay falan oldu liftlerim iyi zaten
Kür falan yapmiyorum tüm hayat kullanacağım
Tren kullanmıyorum daha duruma göre 19 yaşında kullanırımyüzüm için değil vücudum için değil napacan treni götüne mi sokacan