dogu
Banned
Artık sonunda başlıyorum steroide testestorone ve masteron bonemass için iyi midir ve ömrü nek adar kısaltır kısaltırsa mg sine göre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Öyle kısaltır diye bişey yokki vücudunun verceği tepkiye göre değişir bide kısalmaz amk max taşşakları eline alırsınArtık sonunda başlıyorum steroide testestorone ve masteron bonemass için iyi midir ve ömrü nek adar kısaltır kısaltırsa mg sine göre.
olm allah mıyız la nerden bilek ömrü kısaltcağını sanmıyom -10 yazan mallar bir sey bilmiyoArtık sonunda başlıyorum steroide testestorone ve masteron bonemass için iyi midir ve ömrü nek adar kısaltır kısaltırsa mg sine göre.
steroidi bırakınca öyle oluyor diye biliyorum ama bende tam bilmiyorumÖyle kısaltır diye bişey yokki vücudunun verceği tepkiye göre değişir bide kısalmaz amk max taşşakları eline alırsın
ya yok zaten onlar zırva kendileri basmıyor copeliyorlar rakip istemiyorlar adam naturel 3 yıl yapmış adam etstoyla 3 ayda yapar kaldıramaz çünkü copeliyo mecburolm allah mıyız la nerden bilek ömrü kısaltcağını sanmıyom -10 yazan mallar bir sey bilmiyo
bu arada steroidi basinca uçmuyon ben de öyle sanıyodum da işe girince anliyon aq testo bolde tren hala ilaclar acilcak amina koyimya yok zaten onlar zırva kendileri basmıyor copeliyorlar rakip istemiyorlar adam naturel 3 yıl yapmış adam etstoyla 3 ayda yapar kaldıramaz çünkü copeliyo mecbur
eyvallah babaaaaabanın açılmış bro ho
kanka ilk 1 ayda u.muyosun sonraki aylar uçuyosun özellikle fitnessd ilk aylarsında ağırlık antenmanı yapmadıysan fena uçarsın eslenmeni güzel yap güzel çalış iyi bir vücut olur gibime geliyor sen kaç kullandın steroidbu arada steroidi basinca uçmuyon ben de öyle sanıyodum da işe girince anliyon aq testo bolde tren hala ilaclar acilcak amina koyim
kürün 10. haftasındayım zaten 2.5 sene natty yapmıstım.kanka ilk 1 ayda u.muyosun sonraki aylar uçuyosun özellikle fitnessd ilk aylarsında ağırlık antenmanı yapmadıysan fena uçarsın eslenmeni güzel yap güzel çalış iyi bir vücut olur gibime geliyor sen kaç kullandın steroid
tren ömrü kısaltıyor diye biliyorum ama yapmaa kardeşimm naturelci gibi copelemeye başladım ebnde asdygwqeqwe ama şaka maka bi araştır treni araştırdıysan artık yapacak bişey yok chad olana kadar ölmicez ulenkürün 10. haftasındayım zaten 2.5 sene natty yapmıstım.
testo500
bolde500
tren 150 su an(8. hafta ekledim)
kanka ben ağırlıkhiç çalışmadım ilk 3 ayda ne kadar gelişirim veyada sende nasıl bir değişim oldukürün 10. haftasındayım zaten 2.5 sene natty yapmıstım.
testo500
bolde500
tren 150 su an(8. hafta ekledim)
Kürde mi nasıl değişim oldukanka ben ağırlıkhiç çalışmadım ilk 3 ayda ne kadar gelişirim veyada sende nasıl bir değişim oldu
evetKürde mi nasıl değişim oldu
tren en ağır ilac da siktir et amk yarın da ölebilirsin istediğini yapman gerektren ömrü kısaltıyor diye biliyorum ama yapmaa kardeşimm naturelci gibi copelemeye başladım ebnde asdygwqeqwe ama şaka maka bi araştır treni araştırdıysan artık yapacak bişey yok chad olana kadar ölmicez ulen
kanka şu an aman aman gelistim diyemem boldenon zaten 12. haftadan sonra aciliyo hala sabır ediyorum bakicaz. 74 den 80 kg ye falan ciktim sanırsamevet
hadi bakalım güzel bonemass d everse sana baya iyi ben bonemass için yapıyorum bide ağır kütle koyucamkanka şu an aman aman gelistim diyemem boldenon zaten 12. haftadan sonra aciliyo hala sabır ediyorum bakicaz
kanka cok bonemass gelcegini sanmiyorum sen bi ara başlamamışmıydın testoyahadi bakalım güzel bonemass d everse sana baya iyi ben bonemass için yapıyorum bide ağır kütle koyucam
tam enjekte ediyodum son anda vazgeçtim şimdi iğne vs aldım omuzdan vurucamkanka cok bonemass gelcegini sanmiyorum sen bi ara başlamamışmıydın testoya
piston kontrolü yapmayı unutmatam enjekte ediyodum son anda vazgeçtim şimdi iğne vs aldım omuzdan vurucam
damara gelmemesi içinmipiston kontrolü yapmayı unutma
Bonemassindan bir sik değişmeyecekArtık sonunda başlıyorum steroide testestorone ve masteron bonemass için iyi midir ve ömrü nek adar kısaltır kısaltırsa mg sine göre.
NedenBonemassindan bir sik değişmeyecek
only proviron denemeyın arkadaslar evde denedım suan cukum agrıyo
Çekmezsen ağrımazonly proviron denemeyın arkadaslar evde denedım suan cukum agrıyo