melih
Iron
urolojiden randevu aldim ggittim bugun adama dedim bakmak istiyom iki yalan sıktım neden olarak adam bakmam muayne bitti dedi hic yardimci olmuyosunuz dedim guvenlik cagirdi cikartti beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olay örgüsü çok iyiurolojiden randevu aldim ggittim bugun adama dedim bakmak istiyom iki yalan sıktım neden olarak adam bakmam muayne bitti dedi hic yardimci olmuyosunuz dedim guvenlik cagirdi cikartti beni
bende bu durumdan muzdaripim sağlik ocağina da danişmaya gittim kadin bence gayet erkeksisin gerek yok dedi amk niye istediğimiz gibi oğrenemiyoz bu siktigimin testosunuurolojiden randevu aldim ggittim bugun adama dedim bakmak istiyom iki yalan sıktım neden olarak adam bakmam muayne bitti dedi hic yardimci olmuyosunuz dedim guvenlik cagirdi cikartti beni
larp yapcan yorgun gözükmeye çalışbende bu durumdan muzdaripim sağlik ocağina da danişmaya gittim kadin bence gayet erkeksisin gerek yok dedi amk niye istediğimiz gibi oğrenemiyoz bu siktigimin testosunu
ya spora gitmiyorsam heyav senin ben amkbdoebdowdflrejldneoejwojdwkfbwozbaosb
dicektin endokronologa gidip iste ben milli sporcuuyum atletizmde son zamanlarda asiri ereksiyon problemi yaziyorum ve halsizim gozumu acamiyorum kendkmi yemege verdim antrenorum hormon seviyelerini ogren dedi diceksi. bak bakalim kovuyor mu
Oğrenmek için yasal bir yontem yok mu
lab a gitsenize oglum
hic sorguya cekmedi ben gymcel oldugum icin fitness antrenoruyum falan diyom inaniyorOğrenmek için yasal bir yontem yok mu
ya spora gitmiyorsam he
doktor kisa boylu keldi bi de biraz ostrojeni yuksekti bence kiskandi beni o yuzden kovduyav senin ben amkbdoebdowdflrejldneoejwojdwkfbwozbaosb
dicektin endokronologa gidip iste ben milli sporcuuyum atletizmde son zamanlarda asiri ereksiyon problemi yaziyorum ve halsizim gozumu acamiyorum kendkmi yemege verdim antrenorum hormon seviyelerini ogren dedi diceksi. bak bakalim kovuyor mu
lan dicektin ereksiyon problemi var kalkmiyor gelcekti ellicekti allah allah bisi yok falan gorunurde dicekti test yaptircakti sonra sen dicektin aaa kalkiyor niye oldu bulmiyomf alanbi de baya kizardi sanki acip gosterdim yav
lan dicektin ereksiyon problemi var kalkmiyor gelcekti ellicekti allah allah bisi yok falan gorunurde dicekti test yaptircakti sonra sen dicektin aaa kalkiyor niye oldu bulmiyomf alan
oha ammdokunursa kalkabilir
şakacik yaptimoha amm
bugun ben de test verdim adama dedim vucut gelistirme yarismasina hazirlaniyom vs anlayisli doktor cikti sagolsun testleri yazdi verdim kanurolojiden randevu aldim ggittim bugun adama dedim bakmak istiyom iki yalan sıktım neden olarak adam bakmam muayne bitti dedi hic yardimci olmuyosunuz dedim guvenlik cagirdi cikartti beni
öyle diyenlere vermiyorlar genelde iyi doktor denk gelmişbugun ben de test verdim adama dedim vucut gelistirme yarismasina hazirlaniyom vs anlayisli doktor cikti sagolsun testleri yazdi verdim kan
Laboratuvarlar yanlış sonuç veriyor özel hastanelere gidilecek kan testi direk yaptırabiliyorsunlab a gitsenize oglum
muayene ücreti baya geçiriyolarLaboratuvarlar yanlış sonuç veriyor özel hastanelere gidilecek kan testi direk yaptırabiliyorsun
Öyle bişey yokmuayene ücreti baya geçiriyolar
var mal muayeneye gifiyon 700 tl ona para veriyon bide teste para verion 2 seye para verion zenginsen yapÖyle bişey yok
ben asırı israr ettim ilk devlete gittim omadı sonra ozele gittim yaptılar döl kalitemde bozulmalarda var falan dedim annem yanımdaydı cok kızdı ama baktılarurolojiden randevu aldim ggittim bugun adama dedim bakmak istiyom iki yalan sıktım neden olarak adam bakmam muayne bitti dedi hic yardimci olmuyosunuz dedim guvenlik cagirdi cikartti beni
ya sen beni niye savunuyon amına kodumun cocu siktir gitvar mal muayeneye gifiyon 700 tl ona para veriyon bide teste para verion 2 seye para verion zenginsen yap
seni savunan yoo amkya sen beni niye savunuyon amına kodumun cocu siktir git