testestron seviyesine nasi bakiyoz

melih

melih

Iron
urolojiden randevu aldim ggittim bugun adama dedim bakmak istiyom iki yalan sıktım neden olarak adam bakmam muayne bitti dedi hic yardimci olmuyosunuz dedim guvenlik cagirdi cikartti beni 🤣

• +1
  • JFL
Reactions: menas, auitistsurvior and angrybirds
dnr

• JFL
Reactions: Deleted member 91171
urolojiden randevu aldim ggittim bugun adama dedim bakmak istiyom iki yalan sıktım neden olarak adam bakmam muayne bitti dedi hic yardimci olmuyosunuz dedim guvenlik cagirdi cikartti beni 🤣
olay örgüsü çok iyi

bende bu durumdan muzdaripim sağlik ocağina da danişmaya gittim kadin bence gayet erkeksisin gerek yok dedi amk niye istediğimiz gibi oğrenemiyoz bu siktigimin testosunu

• +1
Reactions: Ashoimex
bende bu durumdan muzdaripim sağlik ocağina da danişmaya gittim kadin bence gayet erkeksisin gerek yok dedi amk niye istediğimiz gibi oğrenemiyoz bu siktigimin testosunu
larp yapcan yorgun gözükmeye çalış

yav senin ben amk:lul:bdoebdowdflrejldneoejwojdwkfbwozbaosb
dicektin endokronologa gidip iste ben milli sporcuuyum atletizmde son zamanlarda asiri ereksiyon problemi yaziyorum ve halsizim gozumu acamiyorum kendkmi yemege verdim antrenorum hormon seviyelerini ogren dedi diceksi. bak bakalim kovuyor mu

lab a gitsenize oglum

• +1
Reactions: Peter Steele and Ashoimex
Oğrenmek için yasal bir yontem yok mu
dicektin endokronologa gidip iste ben milli sporcuuyum atletizmde son zamanlarda asiri ereksiyon problemi yaziyorum ve halsizim gozumu acamiyorum kendkmi yemege verdim antrenorum hormon seviyelerini ogren dedi diceksi. bak bakalim kovuyor mu
ya spora gitmiyorsam he

• Hmm...
Reactions: Peter Steele
Oğrenmek için yasal bir yontem yok mu

ya spora gitmiyorsam he
hic sorguya cekmedi ben gymcel oldugum icin fitness antrenoruyum falan diyom inaniyor

Yasal bjr yontem lablar var tuzlu fiyat ordan yaptirabilirsin yada ozel hastane

doktor kisa boylu keldi bi de biraz ostrojeni yuksekti bence kiskandi beni o yuzden kovdu

• JFL
Reactions: Deleted member 99859, Skull Knight and Peter Steele
bi de baya kizardi sanki acip gosterdim yav

• JFL
bi de baya kizardi sanki acip gosterdim yav
lan dicektin ereksiyon problemi var kalkmiyor gelcekti ellicekti allah allah bisi yok falan gorunurde dicekti test yaptircakti sonra sen dicektin aaa kalkiyor niye oldu bulmiyomf alan

dokunursa kalkabilir
lan dicektin ereksiyon problemi var kalkmiyor gelcekti ellicekti allah allah bisi yok falan gorunurde dicekti test yaptircakti sonra sen dicektin aaa kalkiyor niye oldu bulmiyomf alan

• JFL
Reactions: ER enjoyer and Peter Steele
bugun ben de test verdim adama dedim vucut gelistirme yarismasina hazirlaniyom vs anlayisli doktor cikti sagolsun testleri yazdi verdim kan

bugun ben de test verdim adama dedim vucut gelistirme yarismasina hazirlaniyom vs anlayisli doktor cikti sagolsun testleri yazdi verdim kan
öyle diyenlere vermiyorlar genelde iyi doktor denk gelmiş

lab a gitsenize oglum
Laboratuvarlar yanlış sonuç veriyor özel hastanelere gidilecek kan testi direk yaptırabiliyorsun

Lab daha mantikli istedigin her boka bakiyolar igf 1 dir zarttir zUrttur

ben asırı israr ettim ilk devlete gittim omadı sonra ozele gittim yaptılar döl kalitemde bozulmalarda var falan dedim annem yanımdaydı cok kızdı ama baktılar

• JFL
Reactions: Ashoimex
var mal muayeneye gifiyon 700 tl ona para veriyon bide teste para verion 2 seye para verion zenginsen yap
ya sen beni niye savunuyon amına kodumun cocu siktir git

• JFL

Users who are viewing this thread

Back