![BugraSA](/data/avatars/l/31/31019.jpg?1706234183)
BugraSA
Iron
Geçen sene kan testi yaptırdığımda 700 çıkmıştı. Bu sene yine yaz ayı yine sabah yaptırdığımda 580 çıktı. Ne oldu amk?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gururlu olmalisin ben daha baktirmadim fakat 300 maks tır tahminime goreGeçen sene kan testi yaptırdığımda 700 çıkmıştı. Bu sene yine yaz ayı yine sabah yaptırdığımda 580 çıktı. Ne oldu amk?!
Geçen sene daha çok spor yapıyordum falan dicem de ondan değildir. Kütle kaybettim 3-5 kg. Aromasini geçen sene kullanmıyordum bu sene 3 ay kullanıp bıraktım uzun süre geçmişti üstünden.Gururlu olmalisin ben daha baktirmadim fakat 300 maks tır tahminime gore
kanka dönem dönem oynayabiliyor seviyeler biraz takılmamak gerek o kadarGeçen sene kan testi yaptırdığımda 700 çıkmıştı. Bu sene yine yaz ayı yine sabah yaptırdığımda 580 çıktı. Ne oldu amk?!
200 fazla bir seviye buarada hani 50-100 oynasa supplementlar ile düzeltirsin ama 200 zorkanka dönem dönem oynayabiliyor seviyeler biraz takılmamak gerek o kadar
duygusal olaylar bile testoyu etkiliyor yani kendini biraz sorgulaması lazım200 fazla bir seviye buarada hani 50-100 oynasa supplementlar ile düzeltirsin ama 200 zor
Spor arttırır yeniden spora basla diyet neyim onları aciklamama gerek yok zaten psikolojik olaylar aşırı etkiliyor ama 800 ise 600 leri bile gorursun stresten depresif dusuncelerden falanGeçen sene daha çok spor yapıyordum falan dicem de ondan değildir. Kütle kaybettim 3-5 kg. Aromasini geçen sene kullanmıyordum bu sene 3 ay kullanıp bıraktım uzun süre geçmişti üstünden.
120 amk 200 değilki200 fazla bir seviye buarada hani 50-100 oynasa supplementlar ile düzeltirsin ama 200 zor