D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
SG LAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hem primo hem aromasin kullanıyon nasıl 28E2 DE 28
kardeşim underdosed olabilir ilaç ama çalışıyorHem primo hem aromasin kullanıyon nasıl 28
Bide 950 ne aq kim kazıklamış seni
Aromasin kullanmiyonmu tek primo testo kullanırsan e2 zaten normal oluyore2 30 civarı düşürcem şimdi
Kullaniyom aq dun 12.5 attimAromasin kullanmiyonmu tek primo testo kullanırsan e2 zaten normal oluyor
ben eod 12,5 atacam gelince paketimKullaniyom aq dun 12.5 attim
2 haftdan birsey olmaz ben su an 0,25mg arimidex atiyom eod yada ed aroamsin gelesiye kadarOglum ben bi ara aromasin atmadim benim e2 50 yi gormusdur 2 haftaligina
kanka mal mısın bayadır atmıyodum 1 gün önce attım yarım ml ilaç enjeksiyponu ile birlikte 30 normalben eod 12,5 atacam gelince paketim
Vurdugun testo olduguna eminmisin niye e2 okadar yüksek
2 haftdan birsey olmaz ben su an 0,25mg arimidex atiyom eod yada ed aroamsin gelesiye kadar
aromasin yeni attıysan normal ama ondan öncede alıyorduysan tuhaf bencekanka mal mısın bayadır atmıyodum 1 gün önce attım yarım ml ilaç enjeksiyponu ile birlikte 30 normal
Ben 250mg yapacam iğne sipariş etmem lazım testo evde12.5 6.25 atıcam ed ben dozu 2 katına çıkarıp 500 mg vurucam
Babama almıştım sigara içiyordu diye belki anavar alırken kullanırımbu arada nac içiyodum karaciğer enzimlerim normale dönmüş
yeni attım aynenaromasin yeni attıysan normal ama ondan öncede alıyorduysan tuhaf bence
Ben 250mg yapacam iğne sipariş etmem lazım testo evde
12,5 enjeksiyon günü 6,25 her gün mü atacan
Babama almıştım sigara içiyordu diye belki anavar alırken kullanırım
10k iu zaten 2 günde falan kullanıyo vucfudun aqKanka hgh iki ay falan vurdum boy uzatmadı ama skolyoz düzelti eskisine bakınca
Gece ikide vuruyordum hep belki ondan uzamadım ama fark etmez bence cünkü naturel produksyon önemi kalmıyor zaten nezaman uyursam uyu
5 ay önce falan vitamin d 10000iu aldım 2cm falan uzamıştım bayadır uzamiyordum vitamin d hghdan fazla yaradı aq
Bendede ama kesin düşük müstür hastalık yüzünden vit d, k, a, e alamıyorum icime hepside boy icin lazım
Doktor hapı bu ay verecek büyük ihtimal normal insan gibi vitamin alabilicem
Bence androjenler tahmin ettigin kadar plakları etkilemiyoryeni attım aynen
250 az geliyo ya 325 e çıkarıcam gibi ben androjenik bir insan olalım
aynen 12.5 enjeksion 6.25 hergun
10k iu zaten 2 günde falan kullanıyo vucfudun aq
Her gün 10000 atmıştım üc ay icinde 2cm falan uzadımyeni attım aynen
250 az geliyo ya 325 e çıkarıcam gibi ben androjenik bir insan olalım
aynen 12.5 enjeksion 6.25 hergun
10k iu zaten 2 günde falan kullanıyo vucfudun aq
marka nekardeşim underdosed olabilir ilaç ama çalışıyor
daha fazla vurcan bitcek gitcek iste amk devamke
Klinik olarak testom dusuk senin alma sebebin ne?la olm istanbulda eczacı vermıyo aq nerden alıyonuz testo cart curt
kanka dahılıye randevu alamıyom ıstanbulda vermıyolarKlinik olarak testom dusuk senin alma sebebin ne?
Ozel hastane 2.7k tlkanka dahılıye randevu alamıyom ıstanbulda vermıyolar
ses 120 hz tahmınmce dusuktur heral
senin düşük derken kastettiğin 300 ngdl fln mı dahiliyede mi baktırdın ve ne kadara baktırdın
kanka sen sımdı full ıgne fln atıyon ya uzun vadede skntı olmaz mı trenden fln kaynaklıOzel hastane 2.7k tl
Trenden olur cok buyuk sikintilar. Onu kullancam mi bilmiyom dahakanka sen sımdı full ıgne fln atıyon ya uzun vadede skntı olmaz mı trenden fln kaynaklı
benim daha taze bugün çıktı 12,2 yazıyo iğne falan basmıyorum iyimiSG LAN
qnq senin görünüş çocuksudur ondan ben karstayım ama yaz ayı istanbulda kalıyom sivilcem çok çıkmıştı girdim eczaneye zoretanin istedim avm içi eczane direk aldım reçete falan istemedi mahale eczanesi arkasokak değildila olm istanbulda eczacı vermıyo aq nerden alıyonuz testo cart curt
öyle kanka bembeyazım amkqnq senin görünüş çocuksudur ondan ben karstayım ama yaz ayı istanbulda kalıyom sivilcem çok çıkmıştı girdim eczaneye zoretanin istedim avm içi eczane direk aldım reçete falan istemedi mahale eczanesi arkasokak değildi
Iyimis valla yuzun kemikli mibenim daha taze bugün çıktı 12,2 yazıyo iğne falan basmıyorum iyimi
cok kemiklide değil normal gibi ama maxila traning kemiğim biraz garip burun açımla aynı değil açısıIyimis valla yuzun kemikli mi
testo eczaneden alamazsin ki primo alirsin aq testo eczaneden alirsin ama tum formlarini barindiran sustanon seklinde alirsin oda apse yapiyo bende yala olm istanbulda eczacı vermıyo aq nerden alıyonuz testo cart curt
testo eczaneden alamazsin ki primo alirsin aq testo eczaneden alirsin ama tum formlarini barindiran sustanon seklinde alirsin oda apse yapiyo bende ya
Kanka ne faydasini gordun browridge olarakbenim olculemiyo 1500 yaziyolar gecuyolar
zaten gelisikti dahada artti ama oyle cok degulKanka ne faydasini gordun browridge olarak
bende hic bi etki olmadi lazaten gelisikti dahada artti ama oyle cok degul
sen roide sonradan girdin hocam bu adam baya erken girdi amkbende hic bi etki olmadi la
18de girdi hatta tren kullaniyor yüzdeki plaklar 22ye kadar acik kemi yasi cok yüksek degilsesen roide sonradan girdin hocam bu adam baya erken girdi amk
ben eod 12,5 atacam gelince paketim
Vurdugun testo olduguna eminmisin niye e2 okadar yüksek
2 haftdan birsey olmaz ben su an 0,25mg arimidex atiyom eod yada ed aroamsin gelesiye kadar
Olm hangi dili konuşuyonuz amke2 30 civarı düşürcem şimdi
Body builder diliOlm hangi dili konuşuyonuz amk