Testom geliyor

GatoradeTRZ8

GatoradeTRZ8

Im a barbie girl, in the barbie world
Geliyor galiba az kaldı anavar daha almadım alacam

Kan testi yapmaya gerek varmı başlamadan önce? Testo e2 zaten yapmıştım eskiden yani bida gerek yok

Ciğer böbrek baktırsam mı başlamadan? Yada kullandıktan sonra mı baktırim?

Stack:
Test e 100-200mg ölesiye
Anavar günlük 10-20mg iki sene
Hgh 8iu
Aromasin

Opsiyonal (işe girince): mast/nandrolone/proviron

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
Stack:
Test e 100-200mg ölesiye
Anavar günlük 10-20mg iki sene
Hgh 8iu
Aromasin
bide istersen haftada 1 düşük doz (200-300) hcg ekle
ayrıca anladığım kadarıyla cücesin o yüzden 8 ıu yazmıssın opsiyonaldaki şeyleri alacağına CJC-1295 + GHRP-6 al cünkü hgh baslayınca vücudun normal gh üretimi duracak testo ile aynı mantık
Peptid ile doğal gh üretiminide tesvik edersen daha yüksek gh değerlerin olur

• +1
bide istersen haftada 1 düşük doz (200-300) hcg ekle
ayrıca anladığım kadarıyla cücesin o yüzden 8 ıu yazmıssın opsiyonaldaki şeyleri alacağına CJC-1295 + GHRP-6 al cünkü hgh baslayınca vücudun normal gh üretimi duracak testo ile aynı mantık
Peptid ile doğal gh üretiminide tesvik edersen daha yüksek gh değerlerin olur
Kanka gh vurunca zaten doğal produksyon 0 oluyor
Cjc falan hgh yanında cok az miktarda yardım eder
Hcg plakları erken kaptma riski var bide zaten lazım değil bence testo bırakınca sperm produksyon geri geliyor

Şu an mast falan param yok ama iki ay falan belki alırım nandrolone veya mast veya proviron

• +1
Reactions: maarda
bence testo bırakınca sperm produksyon geri geliyor
Testisler atrofiye uğradığı için beyin sinyal göndermesine rağmen geri dönüt alamıyor o yüzden duruyorknk

Cjc falan hgh yanında cok az miktarda yardım eder
Doğal değerlerin + hgh nin katkiladigi olcak işte elde edebileceğin en yüksek gh değerini böyle elde edersin
8iu dediğim gibi 6iu ile neredeyse aynı ve üstüne yan etki risklerinin arttırıyor

• +1
Testisler atrofiye uğradığı için beyin sinyal göndermesine rağmen geri dönüt alamıyor o yüzden duruyorknk

Doğal değerlerin + hgh nin katkiladigi olcak işte elde edebileceğin en yüksek gh değerini böyle elde edersin
8iu dediğim gibi 6iu ile neredeyse aynı ve üstüne yan etki risklerinin arttırıyor
Iki sene testodan sonra hcg kullanırsam gelir mi dersin? 8 sene testp yapmış adam yinede geri dönmüs ona diye okumuştum.

Hgh zaten igf1 vücutun ne kadar yapabilirse yapıyor 8iu bana max igf1 verir üstüne cjc kullansam igf1 cok artmaz gibi geliyor

• +1
Reactions: maarda
Iki sene testodan sonra hcg kullanırsam gelir mi dersin? 8 sene testp yapmış adam yinede geri dönmüs ona diye okumuştum.
Doğru yaparsan evet, zaten 2 seçeneğin var ya kür esnasında kullanacaksin yada kür sonrası pct yaparak kullanacaksin,ilk seçenek daha garanti ve daha ucuz ama yok ben hcg istemiyom dersen 2.secenekde olur

Hgh zaten igf1 vücutun ne kadar yapabilirse yapıyor 8iu bana max igf1 verir üstüne cjc kullansam igf1 cok artmaz gibi geliyor
8 iu gereksiz çok,ve evet büyük değişiklik olmaz ama uzamak için elimden gelen herşeyi yapayim diyorsan opsiyoneldeki yazdığın şeyleri almak yerine peptid al zaten neredeyse aynı fiyat, sonuçta bodybuilder dozu kullanmicaksin

• +1
Doğru yaparsan evet, zaten 2 seçeneğin var ya kür esnasında kullanacaksin yada kür sonrası pct yaparak kullanacaksin,ilk seçenek daha garanti ve daha ucuz ama yok ben hcg istemiyom dersen 2.secenekde olur
Iki-üc sene sonra hcg yarar mı sence ne dersin? Aslında hayat boyunca yapacam testo ama üc sene sonra bırakıp hcg alırım sonra testo ara verip bida hcg ile başlarım

8 iu gereksiz çok,ve evet büyük değişiklik olmaz ama uzamak için elimden gelen herşeyi yapayim diyorsan opsiyoneldeki yazdığın şeyleri almak yerine peptid al zaten neredeyse aynı fiyat, sonuçta bodybuilder dozu kullanmicaksin
Zaten param yok kanka şu an işe gricem nandrolone gh ile güzel çalışıyor belki param yeterse hem peptid hem nandrolone alırım

Users who are viewing this thread

Back