D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
750-1000 ng dl değilseniz sebebiniz ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şimdi ben siteyi yeni gördüm diyelim, Bu cümleden ne anlamam gerek Amk.750-1000 ng dl değilseniz sebebiniz ne
T seviyeniz 750-1000 nanogram/desilitre arasında (yüksek bir değer) değilse neden basmıyorsunuz diyor arkadaşŞimdi ben siteyi yeni gördüm diyelim, Bu cümleden ne anlamam gerek Amk.
Testislerimin çalışması750-1000 ng dl değilseniz sebebiniz ne
Siktirgit ozaman aq herşeyi senin anlicağın şekilde yazmak zorundamıyız @elemanzelvadreŞimdi ben siteyi yeni gördüm diyelim, Bu cümleden ne anlamam gerek Amk.
Benimkide calısıyoTestislerimin çalışması
Benimkide calısıyo
Malmısın kanka senSiktirgit ozaman aq herşeyi senin anlicağın şekilde yazmak zorundamıyız @elemanzelvadre
O eli g***** sok gezdir sonra g******
Kim mal ? çiko gençlikboş konuşup durma amkMalmısın kanka sen
Ya Bilader Sülaleni Moglamışım gibi Amma zırladın amkKim mal ? çiko gençlikboş konuşup durma amk
hala engelli gibi cümleler kuruyon amkYa Bilader Sülaleni Moglamışım gibi Amma zırladın amk
Senin derdin ne benle ?hala engelli gibi cümleler kuruyon amk
Mantıklı cümle kurmaman kardeşim saçma sapan cümleler kurup duruyorsunSenin derdin ne benle ?
Mantıklı cümle kurana mantıklı cümle kurarım, kim mantıklı konuşmuşta ben mantıklı cümle kurmamışım?Mantıklı cümle kurmaman kardeşim saçma sapan cümleler kurup duruyorsun
çalışıyor canım benim çalışıyorTestislerimin çalışması
ilaçlılara değil elemanzelvadre ye laf attım ordaçalışıyor canım benim çalışıyor
Elemanın tek taşşa varilaçlılara değil elemanzelvadre ye laf attım orda
840 testom var fakat çocuksu duruyorum ve sakal yok sesim ince 20ye gircem niye böyle elemankardes750-1000 ng dl değilseniz sebebiniz ne
elemanzelvadre kendine im enjeksiyon yapmaya calısırsa yağdan kası bulmaz iğne zatenElemanın tek taşşa var
prenatal testo mu dusuk840 testom var fakat çocuksu duruyorum ve sakal yok sesim ince 20ye gircem niye böyle elemankardes
Androjen resptorlerin bokludur veya dht düşüktür840 testom var fakat çocuksu duruyorum ve sakal yok sesim ince 20ye gircem niye böyle elemankardes
Prenatal teston suankıne eşit zatenprenatal testo mu dusuk
o ne bilmiyom kanka özelde baktırdım testo yanında 4 5 şeye baktıprenatal testo mu dusuk
nası çözecez napmam lazımAndrojen resptorlerin bokludur veya dht düşüktür
Dht düşükse dht türevi steroid ARS düşükse daha fazla Androjen enjekte etnası çözecez napmam lazım
eczaneden ne alıp basayım var mıdır eczanedeDht düşükse dht türevi steroid ARS düşükse daha fazla Androjen enjekte et
Eczanede rimobolon var östrojeni çok baskılamasın dozunu ayarla iştah açıyor protein alımını arttırmak zorundasın bideeczaneden ne alıp basayım var mıdır eczanede
rimobolonın yanında genelde bir şeyler kullanmıyorlar mı tek başına kullansam bir şey olmaz di mi.Eczanede rimobolon var östrojeni çok baskılamasın dozunu ayarla iştah açıyor protein alımını arttırmak zorundasın bide
Aromasin proviron yap lh fsh baskılıyo rimorimobolonın yanında genelde bir şeyler kullanmıyorlar mı tek başına kullansam bir şey olmaz di mi.
bir de aromasin var 8 9 aydır duruyo kullanmaya üşendim işe yarar mı bu konuda boy ztn geçti artık
aman saçtan olmayak sakal çıkaracaz diye işe yarar di mi sakal ses konusunda flnAromasin proviron yap lh fsh baskılıyo rimo
eleman kardesle ugrasacagına bana yardım etseneELEMANZELVADRE, CANIMIN GULU SENIN O KOCA SULU YAGLI GOTUNE IGNE DEGIL AT YARTTRAGI SOKSAN YINE KASA ULASMAZ UZGUNUM CANIM BENIM
edeyim askim ne lazimeleman kardesle ugrasacagına bana yardım etsene
20 yas sakal yok ses ince testo 840edeyim askim ne lazim
haftalik 150mg testo e 12 hafta boyunca dene cok ostrojene donuseceginis sanmıyorum pct olarakta 3 hafta boyunca haftalik 2500 unite hcg + gunluk 1 tablet proviron + 1 tablet nolvadex20 yas sakal yok ses ince testo 840
Elemanın vücudu bi garip vallaELEMANZELVADRE, CANIMIN GULU SENIN O KOCA SULU YAGLI GOTUNE IGNE DEGIL AT YARTTRAGI SOKSAN YINE KASA ULASMAZ UZGUNUM CANIM BENIM
testoyu ve hcgyi nereden alıcam bi de nolvadexi bilmiyom aromasin olmaz mı onun yerinehaftalik 150mg testo e 12 hafta boyunca dene cok ostrojene donuseceginis sanmıyorum pct olarakta 3 hafta boyunca haftalik 2500 unite hcg + gunluk 1 tablet proviron + 1 tablet nolvadex
150 basma 250 bas zaten 80 üretiyontestoyu ve hcgyi nereden alıcam bi de nolvadexi bilmiyom aromasin olmaz mı onun yerine
testo hcg proviron saticisi taniyom trde satan nolvadexi hala eczanede satiyolar mitestoyu ve hcgyi nereden alıcam bi de nolvadexi bilmiyom aromasin olmaz mı onun yerine
aynen slask roosıxocucı kim digor sana bunları? 250 bodybuilder dozu 150 trt dozudur aq 150 ile 2000ng dl gorur adam karacigeri de zarar gormez150 basma 250 bas zaten 80 üretiyon
İgf kaç? Böyle yarramın bası gibi kalırsın amk gymceli seni asıl olay hgh deView attachment 3074932
bu da yagli gotune girsin oc seni
Ig (g) 1902 Ig (a) 289İgf kaç? Böyle yarramın bası gibi kalırsın amk gymceli seni asıl olay hgh de
Orospunun doğurduğu seni 166 olan mı alıyor sadece hghyı adama bak 2 metre almıs hghyı bakmıs yolunahgh cokta sikimde degil kankisi boyum 166 degil aq
androgenicogrenin cycleinda hgh yok kanka ama sen bilirsinOrospunun doğurduğu seni 166 olan mı alıyor sadece hghyı adama bak 2 metre almıs hghyı bakmıs yoluna View attachment 3074935View attachment 3074937
Only aspirin dimiandrogenicogrenin cycleinda hgh yok kanka ama sen bilirsin