thoughts

auitistsurvior

auitistsurvior

marsuplami maxxed + fucked marsusplami
1756476749174

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 131809, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Herif o kadar konusmus bide the chances are very slim demis aga simdi anlamadim aq biriniz gh boya bi sik yapmaz diyo oburu yapar diyo somatropin almayi dusunuyoduk arkadasla alsak mi almasak mi simdi

• +1
Reactions: Deleted member 131809 and sexisdeath
dnr

• +1
Reactions: Deleted member 131809 and pashanimair
Herif o kadar konusmus bide the chances are very slim demis aga simdi anlamadim aq biriniz gh boya bi sik yapmaz diyo oburu yapar diyo somatropin almayi dusunuyoduk arkadasla alsak mi almasak mi simdi
yasin kaç plak acikmi
btw
for most people if you start at age 13 or above with no hgh deficiency, the results will be minimal or neglible.

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 131809, pashanimair and 1 other person
yasin kaç plak acikmi
btw
for most people if you start at age 13 or above with no hgh deficiency, the results will be minimal or neglible.
16 plak emin degilimde aciktir buyuk ihtimal uzadim 1 cm uzamistim 1 ay once olctugumde sadece boy degilde bone mass icin falanda kullancam mandible uzasin browridge daha prominent olsun diye ama amk burnum zaten buyuk daha buyusun istemiyom

Last edited:
yasin kaç plak acikmi
btw
jonasın attı thread falanda hgh cope gibi gosteriyor

basanların cogu normalde buyuycegi kadar buyuyomus gibi hissediyorum

ise yarıyosada azdır ynai

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 131809 and pashanimair
Doğru

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, pashanimair and 1 other person
hghin normal seviyedeyse ekstra enjekte etmek boyunuzda bi sike yaramıyor koskoca tıp camiası bunu söylüyorken basement schizolarına güvenip boşa para akıtıyosunuz. Burdaki böyle sözde bilimsel threadlerin %99.99u boş götten sallama bilgiler. İyi bi akademik kariyer yap iyi bir işe gir çek borcunu hardmax yap 25inde yaşa hayatını niye mal mal şeylerle uğraşıyonuz aq.

• +1
Reactions: maarda, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
kaç iu

hghin normal seviyedeyse ekstra enjekte etmek boyunuzda bi sike yaramıyor koskoca tıp camiası bunu söylüyorken basement schizolarına güvenip boşa para akıtıyosunuz. Burdaki böyle sözde bilimsel threadlerin %99.99u boş götten sallama bilgiler. İyi bi akademik kariyer yap iyi bir işe gir çek borcunu hardmax yap 25inde yaşa hayatını niye mal mal şeylerle uğraşıyonuz aq.
cogu kanıt gunumuzde oyle gosteriyor hgh kullananların coguda uzamuyor gibi suan

uzayanlarda genetik olarak uzuycagı ne kadar varsa o kadar uzuyor gibi

• +1
Reactions: Auchelius and Dathomirian Zabrak
Bu goatis dangalağına inanıp çiğ et çiğ süt içenlere hele bağırıyorum amk. He kanka evrimsel biyoloji o kadar basit bi şeydi zaten. Millet evrimsel biyolojiyi anlamak için boşuna eczacılık biyoloji tıp kimya gibi lisanslarını okuyor. Muh atam yalın ayak gezerdi ben de öyle gezecem ascendleyecem muh 😆 bi sus amg

• +1
Reactions: maarda, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
Bu goatis dangalağına inanıp çiğ et çiğ süt içenlere hele bağırıyorum amk. He kanka evrimsel biyoloji o kadar basit bi şeydi zaten. Millet evrimsel biyolojiyi anlamak için boşuna eczacılık biyoloji tıp kimya gibi lisanslarını okuyor. Muh atam yalın ayak gezerdi ben de öyle gezecem ascendleyecem muh 😆 bi sus amg
Kanka cig et yiyom diye bana kizgin degilsin dimi

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and auitistsurvior