Thumbpulling harbi ise yariyomu yoksa benmi deluzyon goruyom

S

smallskull

Iron
Beyler ben samet sikinizde mi degilmi bilmiyom ama turkiyede bu thumbpull vs cok umursanmiyo ama harbili suan 1 sene oldu baslayali 4mm ye yakin bi genisleme var teeth gapte var eskiden on disler baya da yamuktu yani permaxilla bolgesinde hafifr alinmayacak degisim var hatta bu burnumu ve dudagimi biraz daha guzel gosteriyor yan profilde artik daha az downgrowth var ve hani dibini goremeyen anasinin amini gorsun diyip iyice genisletip dis teli taktirmayi planliyom yani marpe falan taktircam cope diyosanizda cok sikimde degilde yinede fikrinizi almaya geldim tipimde iyi anlamda degisimler var ve adam akilli ustune dusmedigim halde elbette yapiyom ama hani bazen amina koyarim diyip gectigim oluyodu duzenli sekilde 4 ay yaptim diyebilirim 4mm genisleme cok cok iyi bence softmaxx ile ne dusunuyorsunuz

• +1
  • Ugh..
  • WTF
Reactions: meert, Kayra139, Serialsuicide and 2 others
delızuon

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, mekato, Auchelius and 3 others
Kendine oklüzyon problemi oluşturup bunun hem sagittal hem transvers maxillar genişleme olarak görmen büyük delüzyonellik keep coping knk

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, why not me? and 2 others
Beyler ben samet sikinizde mi degilmi bilmiyom ama turkiyede bu thumbpull vs cok umursanmiyo ama harbili suan 1 sene oldu baslayali 4mm ye yakin bi genisleme var teeth gapte var eskiden on disler baya da yamuktu yani permaxilla bolgesinde hafifr alinmayacak degisim var hatta bu burnumu ve dudagimi biraz daha guzel gosteriyor yan profilde artik daha az downgrowth var ve hani dibini goremeyen anasinin amini gorsun diyip iyice genisletip dis teli taktirmayi planliyom yani marpe falan taktircam cope diyosanizda cok sikimde degilde yinede fikrinizi almaya geldim tipimde iyi anlamda degisimler var ve adam akilli ustune dusmedigim halde elbette yapiyom ama hani bazen amina koyarim diyip gectigim oluyodu duzenli sekilde 4 ay yaptim diyebilirim 4mm genisleme cok cok iyi bence softmaxx ile ne dusunuyorsunuz
Olabilir kardeş hayat bu her şey mümkün imkansız dememek lazım değil Sarpe tavsiye ederim ama yapacak doktor bulmak zor hiç birinib işine gelmiyor Sarpe tabi niye gelsin orospu evlatları dis plağı çakıp 150k alıyorlar senin sarpeye 110k için niye ugrassinlaar

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, anathema, Auchelius and 3 others
delızuon
Bilmiyom ortodontimle konustum baslarda bos bos isler diyodu sonradan oda mantikli buldu amina koyim orospu cocu butun hevesimi siktiydi bi ara ama yani harbi is yapiyo la bilmiyom

• +1
Reactions: meert
Bilmiyom ortodontimle konustum baslarda bos bos isler diyodu sonradan oda mantikli buldu amina koyim orospu cocu butun hevesimi siktiydi bi ara ama yani harbi is yapiyo la bilmiyom
Calom sen misin

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Kayra139, Duck Eats Bagel, Auchelius and 5 others
Olabilir kardeş hayat bu her şey mümkün imkansız dememek lazım değil Sarpe tavsiye ederim ama yapacak doktor bulmak zor hiç birinib işine gelmiyor Sarpe tabi niye gelsin orospu evlatları dis plağı çakıp 150k alıyorlar senin sarpeye 110k için niye ugrassinlaar
Amina koyim bu fiyatlar yuzunden parmaklarimi sikiyorum gunde 15 dakika

Kendine oklüzyon problemi oluşturup bunun hem sagittal hem transvers maxillar genişleme olarak görmen büyük delüzyonellik keep coping knk
Okluzyon problemi olusmadi hatta dislerim ve genel olarak postur olsun ileri buyume olsun cogu seyde iyi sonuc aldim sadece son zamanlarda asiriya kactigim icin biraz dis konumunu sikiyordum az kalsin ama bi sorun olmadi yani pure gain benim icin

• JFL
Reactions: meert and stacyworshipper
Okluzyon problemi olusmadi hatta dislerim ve genel olarak postur olsun ileri buyume olsun cogu seyde iyi sonuc aldim sadece son zamanlarda asiriya kactigim icin biraz dis konumunu sikiyordum az kalsin ama bi sorun olmadi yani pure gain benim icin
Pense pulling niye yapmıyonda illa parmaklarını kullanma fetişin var

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel
Pense pulling niye yapmıyonda illa parmaklarını kullanma fetişin var
Onu da yaptim yanagimi kestim ama farkli seyler deniyom bazen pense asiri kullanissiz kaliyo ama pecete falan sikistiriyom baski olan yere yine yapilabilir oluyor

@smallskull atsana bi dişlerinin before afterını gap olduktan sonra

• +1
@smallskull atsana bi dişlerinin before afterını gap olduktan sonra
87B52183 81E1 4954 A476 B3DD1AA4CE29

Before
22AB6B6B 7AD8 4014 9904 1A43AAA666F7

After

Fark yok diyen kor bir orospu cocugudur

• JFL
Reactions: elemancomeback31 and Duck Eats Bagel
pslim yüksek 7 8

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, why not me? and 4 others
sadece çocuklara thumb pulling yap teorisi

• JFL
Reactions: cakdripa, ascendantwill, Duck Eats Bagel and 6 others
smallskull A:SDaS:we

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, fury31 and 5 others
View attachment 4469501View attachment 4469502
Kanka bu kadar ayarlayabildim ama ayni aci nerdeyse
Çalomcum söyle bişe şimdi bak şöyle bişe var evet bak fark var bak ama şimdi bak şöyleki 1 sene boyunca yaptıgın her gün mesai harcadıgın thumpullingde sadece soldaki dişlerin daha oturmuş yerine sağdakiler aynı duruyor nerdeyse, fark var yok demıyorum evet var ama parmaklarının kuvvetiyle bu kadar uzun süre yapmana rağmen elden edeceğin tek şey dental expansion olur, belki az bir şey daha rahat nefes alıyosundur ve gülümsemen bi tık daha iyidir ama skeletal expansiona yaklaşamamışsındır bile, marpede bile dişlerinin arasından tren geçicek kadar ayrıldığında hala gözle görülür skelatal expansion başlamamış olabiliyor ya da çok milimal oluyor senin thumpullingle kafanı yanlara dogru büyütmen ımkansız yani

Last edited:
  • Love it
Çalomcum söyle bişe şimdi bak şöyle bişe var evet bak fark var bak ama şimdi bak şöyleki 1 sene boyunca yaptıgın her gün mesai harcadıgın thumpullingde sadece soldaki dişlerin daha oturmuş yerine sağdakiler aynı duruyor nerdeyse, fark var yok demıyorum evet var ama parmaklarının kuvvetiyle bu kadar uzun süre yapmana rağmen elden edeceğin tek şey dental expansion olur, belki az bir şey daha rahat nefes alıyosundur ve gülümsemen bi tık daha iyidir ama skeletal expansiona yaklaşamamışsındır bile, marpede bile dişlerinin arasından tren geçicek kadar ayrıldığında hala gözle görülür skelatal expansion başlamamış olabiliyor ya da çok milimal oluyor senin thumpullingle kafanı yanlara dogru büyütmen ımkansız yani
Hakli oldugun konular var ama bilmiyom aga bahsettigim sey damakta oluyosa zygo kemiginde neden olmasin bilmiyom dedigim gibi adam akilli mesai bile harcamadim ve fark gorebiliyorum biraz daha ustune dusup guncelleme yapacagim

Hakli oldugun konular var ama bilmiyom aga bahsettigim sey damakta oluyosa zygo kemiginde neden olmasin bilmiyom dedigim gibi adam akilli mesai bile harcamadim ve fark gorebiliyorum biraz daha ustune dusup guncelleme yapacagim
Parmakların yerıne pense pulling yapmak daha mantıklı olabılır çünkü işe yarasada kimse sırf 0.1 psl için 1 sene boyunca thumbpulling yapmayacak

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and jsbera
smallskull A:SDaS:we
Yapcak bisi yok small skull oldugum icin zirlamaktansa buna ragmen tipimi duzeltmeye calisiyom haci ki oluyoda sosyal medyada da gercek hayattada iyi bi geri donus aliuorum
IMG 20221022 141646 Original

boylw kalmaktansa bi bok deniyorum ve basariyorum da onemli olanda bu degil mi

• JFL
  • Ugh..
Reactions: Duck Eats Bagel, anathema, Auchelius and 6 others
Parmakların yerıne pense pulling yapmak daha mantıklı olabılır çünkü işe yarasada kimse sırf 0.1 psl için 1 sene boyunca thumbpulling yapmayacak
Sadece maxilla gelisimi saglamiyor ki damak genislemesi gozleri bile etkiliyo 0.1 psl icin birak 1 yili 4 ay ugrasmam amacim maxilla genisletmek degil aslinda bonesmashle zygo pump uapar gezerim genis yuz isteseydim ben biraz daha ekstrem sonuc istiyom hani olursa olur olmazsa yapaxak bisi yok para biriktiriyorum surgerymaxx yakindir yani

Sadece maxilla gelisimi saglamiyor ki damak genislemesi gozleri bile etkiliyo 0.1 psl icin birak 1 yili 4 ay ugrasmam amacim maxilla genisletmek degil aslinda bonesmashle zygo pump uapar gezerim genis yuz isteseydim ben biraz daha ekstrem sonuc istiyom hani olursa olur olmazsa yapaxak bisi yok para biriktiriyorum surgerymaxx yakindir yani
Gyme git kanka

• +1
Lan calom
Yapcak bisi yok small skull oldugum icin zirlamaktansa buna ragmen tipimi duzeltmeye calisiyom haci ki oluyoda sosyal medyada da gercek hayattada iyi bi geri donus aliuorum View attachment 4469560

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, nikolata, kurdistan and 2 others
Yapcak bisi yok small skull oldugum icin zirlamaktansa buna ragmen tipimi duzeltmeye calisiyom haci ki oluyoda sosyal medyada da gercek hayattada iyi bi geri donus aliuorum View attachment 4469560
Finasterid falan aliyon mu

• JFL
Reactions: bre3001
foto at madem

• +1
Dostum bak bu dediklerin hadi doğru olsun thumbpulling diyelim sende işe yaradı ve maxillanı 4mm genişlettin, peki sence bu 4mm kemiklerinide genişlettimi yoksa sadece diş pozisyonlarını mı değiştirdi?

Cevabı zaten basit amk koskoca hem kemiğe etki eden hemde diş pozisyonlarına etki eden Sarpe varken sen bunu diy bir şekilde thumbpulling ile yapmış olamazsın.

Yani damağın 4mm genişlediyse 1mm bile kemiğe etki etmemiştir amk.

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me? and senualF
Gayet geçerli tavsiye btw bu arada
Olm tamam da gym adama istediğini mi vercek amk :lul:

Gymin yüz kas, kemiklere karşı etkisi 0 değil mi bide aq

Last edited:
  • +1
Olm tamam da gym adama istediğini mi vercek amk :lul:

Gymin yüz kas, kemiklere karşı etkisi 0 değil mi?
Öyle de forum haric kimsenin sknde degil kafası kucuk buyuk, adam gibi vücut yapsa calom kortizol mortizol copeuna düşmess smvsi aşırı artar

• +1
Öyle de forum haric kimsenin sknde degil kafası kucuk buyuk, adam gibi vücut yapsa calom kortizol mortizol copeuna düşmess smvsi aşırı artar
I don't wanna go to gym bc it hurtsa gülerdim de accutaneden sırtın ağrıyınca ağırlık kaldıramıyorsun direkt amk yaralanmış kangal gibiyim

• +1
allah senin belanı versin gerizekalı
1766849847971

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: reanrao, jsbera, Auchelius and 3 others
isminide small skull yapmış aq 1.50 sevgilinden nasıl daha küçük kafan olabilir amk DPÖLASÖCASÖCLSÖA

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, nikolata and 2 others