looksmaxdelisi2006
Banned
Face zoom efektinde kendimi daha çekici hissettim. Bu efekt gercek halimizi mi gösteriyor gerçekten?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
En iyi telefon ve en iyi efekt ile bile lens distortain(yanlis yazmis olabilirm) yenemeyeceksin fakat bazi kameralar var gerçekte nasil gözüktügunu gösterenFace zoom efektinde kendimi daha çekici hissettim. Bu efekt gercek halimizi mi gösteriyor gerçekten?
Ayna deluzyonist oyunca(ameriganın oyunu)Arka kamera+yana çevirme asıl babaninoOLUM ADAMLAR BOŞUNA Mİ AYNA İCAT ETMİŞ LAAAA
Ben daha da kötü duruyom ordaFace zoom efektinde kendimi daha çekici hissettim. Bu efekt gercek halimizi mi gösteriyor gerçekten?
Arka kamerada da lens bozulması var uzaklaşman gerekiyor bozulmanin ortadan kalkması içinAyna deluzyonist oyunca(ameriganın oyunu)Arka kamera+yana çevirme asıl babanino
ön kamera karıştırdımArka kamerada da lens bozulması var uzaklaşman gerekiyor bozulmanin ortadan kalkması için
Ben baya iyi hissettim açıkçası biraz esr sikildi ama olsunBen daha da kötü duruyom orda
Peki gercek mi değil miOLUM ADAMLAR BOŞUNA Mİ AYNA İCAT ETMİŞ LAAAA
ben ikitane aynayı birleştiriyorum görüntüyü ters ceviriyor insanların beni nasıl gördüğünü görüyorumPeki gercek mi değil mi
Arka kamerayı eğer yanlamasına döndürmez isem suratım aynen soldaki gibi çıkıyor brutal assymetrycelAyna yüzünün büyüklüğünü oranını doğru gösteriyor ama simetriyi yanlış gösteriyor ön kamera ikisinide yanlış gösteriyor amk arka kamerada tam doğru değil ama simetriyi doğru gösteriyor
Fark yok okArka kamerayı eğer yanlamasına döndürmez isem suratım aynen soldaki gibi çıkıyor brutal assymetrycel
Sanirsam farki cidden sadece biz görüyoruz amkArka kamerayı eğer yanlamasına döndürmez isem suratım aynen soldaki gibi çıkıyor brutal assymetrycel
Face dismorphiaSanirsam farki cidden sadece biz görüyoruz amk
Ben arka kamerayı bir yere yerleştirip çekince asimetrik görüyordum amk sırf bunun için biyometrik fotograf çektirip görünce öyle olmadığımı gördüm.Arka kamerayı eğer yanlamasına döndürmez isem suratım aynen soldaki gibi çıkıyor brutal asassymetrycel
Bu çok asimetrik değil ki doğal asimetri herkesde var asimetrinin görünüşe etkisi yokki psl otistigi değilsen dışarda kimse farketmezArka kamerayı eğer yanlamasına döndürmez isem suratım aynen soldaki gibi çıkıyor brutal assymetrycel
j7 prime mogsEn iyisi biyometrik foto veya profesyonel kameralar bence