D
Deleted member 131809
faded than a ho'

sizleri çok seviyorum tiktok camiası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dijital ayak iziniz peşinizi bırakmiycak orospu cocukları...........................View attachment 4018612
Oglum böyle birsey yapsa baglayip götünden sikip cuvala katip gölün icine atardimView attachment 4018612
bunların işkence görmesi gerekiyorOglum böyle birsey yapsa baglayip götünden sikip cuvala katip gölün icine atardim
Olayin komik olan yeri o seri katil kendiside salak ilgi arayan malin tekiydibunların işkence görmesi gerekiyor
normalde tiktoktakilere karşı bi hateim yok ama bunların öldürülmesi gerekli
rira çok seviyolar knk rira rp yapılması lazım bunlara D:
ilgi orospuluğu insana her şeyi yaptırırOlayin komik olan yeri o seri katil kendiside salak ilgi arayan malin tekiydi
Satanist falan deildi hepsini havali gözükmek icin anlatti, insan öldürme nedeni tanilmis olmasi icin, hepsini fame icin yapdi orospu cocugu
Bi post görmüstüm kendi ailesi dedi cool olmak icin satanistim dedigini falan
90li zamanlarda satanist olmak havali bir seydi
Bir adam var seri katilleri analyz ediyor richard ramireze gitmis 5 dakkada ne kadar ilgi istekli oldugunu anlamis gitmis cünkü adamin öldürme nedeni tek fame icindi diye
Mesela jeffrey dahmer falan adam tamam oda pic ama onun nedeni öyle insan yemek ölü tecacüz etmek düsüncelere siki kalkiyo, sikini kontrol edememis siktimin sapigi
Ama adamin neyseki bi nedeni varmi orospu cocugu tuhaf bir sapikmis
Richard ramirezin tek nedeni fame icin nedeni bile yok aminakodumun lavugun
şu forumdaki fav userlarimin arasindasin kankaOlayin komik olan yeri o seri katil kendiside salak ilgi arayan malin tekiydi
Satanist falan deildi hepsini havali gözükmek icin anlatti, insan öldürme nedeni tanilmis olmasi icin, hepsini fame icin yapdi orospu cocugu
Bi post görmüstüm kendi ailesi dedi cool olmak icin satanistim dedigini falan
90li zamanlarda satanist olmak havali bir seydi
Bir adam var seri katilleri analyz ediyor richard ramireze gitmis 5 dakkada ne kadar ilgi istekli oldugunu anlamis gitmis cünkü adamin öldürme nedeni tek fame icindi diye
Mesela jeffrey dahmer falan adam tamam oda pic ama onun nedeni öyle insan yemek ölü tecacüz etmek düsüncelere siki kalkiyo, sikini kontrol edememis siktimin sapigi
Ama adamin neyseki bi nedeni varmi orospu cocugu tuhaf bir sapikmis
Richard ramirezin tek nedeni fame icin nedeni bile yok aminakodumun lavugun
View attachment 4018612
KANKA ÇOK SİNİRLİYİM AMK YAşu forumdaki fav userlarimin arasindasin kanka
arkadas orgta yapmayin
Ben kacinciyimşu forumdaki fav userlarimin arasindasin kanka
arkadas orgta yapmayin
İçkimiz kâfirin kanı olsun @recai iskenderKANKA ÇOK SİNİRLİYİM AMK YA
BU KADAR UCUBE OLMAZLAR
SAKİNLEŞTİR BENİAQ
top 10 dasınBen kacinciyim
seni ne sevicem orospu evladi dicen sandimtop 10 dasın
seni harbiden çok seviyom@swaggy seviyon mu knk beni
Look at RR bonemass
knk ben kaçım?şu forumdaki fav userlarimin arasindasin kanka
Listede bile degilsin recaiknk ben kaçım?
değil miyim knk @divisionpanzerfaust doğru söyleListede bile degilsin recai
değil miyim knk @divisionpanzerfaust doğru söyle![]()
Listede bile degilsin recai
god this ethnicity is so fucking disgusting, why do i look exactly like you retards, just why, why am i born into this shitskin color oh my god this is so stupid
knk kemik yası hala 16 mı️
PraisE TO DarknesS
️
Your too normie to understand us
god this ethnicity is so fucking disgusting, why do i look exactly like you retards, just why, why am i born into this shitskin color oh my god this is so stupid
Yok 16.5-17 vardir simdi e2 mi kontrol edemedimknk kemik yası hala 16 mı
H mtbsin kankam bu adamlari mogluyosunBeni mogluyorlar