Tiktok tr

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Mistral
Olm bu tiktoktakiler ne yaşıyor amk herkes birbirine grey diyor adamın pp chico nicki iblameahmet amk

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: lopaks41, Kayra139, htn666 and 8 others
lurklayıp duruyorlar tr formunu oğluşum gelin adam yemeyiz öyle uzaktan kaşşarlık yapmayın aq

• +1
  • JFL
Reactions: Aven and Zagro
IMG 8962

Şunları görünce kafayı yiyorum amk herkez anlamını bile bilmediği termleri öylece kullanıyor.

• JFL
  • +1
Reactions: Arisylva, Ashoimex, Kayra139 and 6 others
View attachment 3801682
Şunları görünce kafayı yiyorum amk herkez anlamını bile bilmediği termleri öylece kullanıyor.
Bu looksmax işi trdeki foidlere bile yayıldı aq, geçen sınıftaki kızlar thumbpulling falan konuşuyolardı nerden öğrendilerse artık amk

• JFL
Reactions: Arisylva, cakdripa, orbitalover and 3 others
  • JFL
Reactions: Arisylva, cakdripa, temelyeterliliktest and 5 others
aralarından birine grey in ne olduğunu sormuştum blackpill ile whitepill arası birşey demişti :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: htn666 and Dathomirian Zabrak
  • +1
Reactions: Arisylva, htn666 and Zagro
Bu looksmax işi trdeki foidlere bile yayıldı aq, geçen sınıftaki kızlar thumbpulling falan konuşuyolardı nerden öğrendilerse artık amk
glow up geçiriyorum 15. gün

• +1
Reactions: Arisylva and htn666
geçen gün gördüm herifi sokakta foto çekek dedim anlamadım falan yaptı amk 2 saat bilmemezden geliyo içeriği suratı olan adam

geçen gün gördüm herifi sokakta foto çekek dedim anlamadım falan yaptı amk 2 saat bilmemezden geliyo içeriği suratı olan adam
hangisi la

Looksmaxla ünlü olamayacagini anladi

ben daha iyi koçluk yaparım amına koyim :lul:
spor salonunu biliyom bana baya yakın 5 ay sonra vucutta cakarim buna 170 biseyim zaten videosu gelir

• +1
Reactions: Arisylva