D
Deleted member 136914
Bronze
HER GÜN YENISI GELİYOR GİT GIT GELME AMK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
HER GÜN YENISI GELİYOR GİT GIT GELME AMK
WDWIWFSICGWCCOHWOCHSOHCWCHWVHOWVOHWCHOWVHOWCHOVWVWFXUPQXWYWXWUCIGWCWVISVHS
QWZQPĞWĞFVĞXPQZGSĞQWZQWZQPĞWĞFVĞXPQZGSĞQWZQWZQPĞWĞFVĞXPQZGSĞQWZQWZQPĞWĞFVĞXPQZGSĞQWZQWZQPĞWĞFVĞXPQZGSĞQWZQWZQPĞWĞFVĞXPQZGSĞQWZQWZQPĞWĞFVĞXPQZGSĞQWZ
bide akşam olmak zorunda mı amk 2. defa uykum kaçtı gülmekten sikerler akşam gireniHER GÜN YENISI GELİYOR GİT GIT GELME AMK
bide akşam olmak zorunda mı amk 2. defa uykum kaçtı gülmekten sikerler akşam gireni
Sorma amk gülme krızi tutu öksürüp öksürüp duruyorumbide akşam olmak zorunda mı amk 2. defa uykum kaçtı gülmekten sikerler akşam gireni
NEFESİM KESİLDİ AMK AHDPSHDĞSHSPSG
olum mesela şu espiri subforumda benim dışımda kimsenin aklına gelmez harbiden şimdi bir garip hissetim çerçeveletmek lazım bu replyiNEFESİM KESİLDİ AMK AHDPSHDĞSHSPSG
Kanka foidlere atıp jestermaxlicem bununla uygun an gelirse çok iyiydi + güldürürsem atarım buraya bookmarkliyomolum mesela şu espiri subforumda benim dışımda kimsenin aklına gelmez harbiden şimdi bir garip hissetim çerçeveletmek lazım bu replyi
Dimi her akşam sarıyor sabah gene oruspuevlatlarına kalıyor meydanbide akşam olmak zorunda mı amk 2. defa uykum kaçtı gülmekten sikerler akşam gireni
knk biraz abarttınolum mesela şu espiri subforumda benim dışımda kimsenin aklına gelmez harbiden şimdi bir garip hissetim çerçeveletmek lazım bu replyi
Asigiyiz ya yakup tvye yapıldığı gibi koltuk altini emcukleriz öyle bi sevda
Kanka ben bi oturup 5 dakika dusunsem benım aklıma gelırdıolum mesela şu espiri subforumda benim dışımda kimsenin aklına gelmez harbiden şimdi bir garip hissetim çerçeveletmek lazım bu replyi
ayn ayn ben yaptım ama espiriyi işte kıskan he tmm knk ağlama hadi byeKanka ben bi oturup 5 dakika dusunsem benım aklıma gelırdı
koçluk alım sozunu geri alHER GÜN YENISI GELİYOR GİT GIT GELME AMK
içten iyide suça sürüklenmiş oktay
içten iyide suça sürüklenmiş oktay