Resistance.
Haber gerçekse hepimize hayırlı olsun hadi.
(Şaka bir yana ülke kuzey koreye dönüyo amk)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

bissuru isiddir deastır her neboksa talibasndır 10 bin cesit teror orgutu acılıyhor bi tane buyuk eko terorosit anti socail media teror orgutleri acılmıyor ted k gibi binlerce asker olsamhp baskanı adı nedir unuttum butun sosyal medyaları iznim olsa yasaklarım demis katılıyorum
turkiyede sosyal medya yasaklansa uzun vadede hipergami ve seks marketinin globalizasyonu turkiyede baya dusucek emin olun
keske butun sosyal medyalar kapatılsa amınakoyayımya

1 ay veriyorum en fazla sosyal medya genel olarak çocuklardan oluşuyo eninde sonunda vaz geçerlerCogu avrupa ulkesine gelmeye basladi ingilterede var,
İngiltere topraklarina adim attiginiz anda twitter reddit vb direkt selfie cekmenizi istiyor cocuksaniz kisitlamaya ugruyorsunuz.

Devlet kafaya koyarsa yapilmasi kolay bir uygulama,1 ay veriyorum en fazla sosyal medya genel olarak çocuklardan oluşuyo eninde sonunda vaz geçerler
yurtdışı hakkında bişey söyliyemem özellikle uk hakkındaDevlet kafaya koyarsa yapilmasi kolay bir uygulama,
Fakat dedigin gibi bizimkiler is guzar habire boyle aciklamalari kamuoyuna servis ederek nabiz yokluyorlar.

avrupa multikültürel çin olucakCogu avrupa ulkesine gelmeye basladi ingilterede var,
İngiltere topraklarina adim attiginiz anda twitter reddit vb direkt selfie cekmenizi istiyor cocuksaniz kisitlamaya ugruyorsunuz.

5 sene sonra Halife ülkesi olacağız(Şaka bir yana ülke kuzey koreye dönüyo amk)

harbi çok iyi birşeyturkiyede sosyal medya yasaklansa uzun vadede hipergami ve seks marketinin globalizasyonu turkiyede baya dusucek emin olun