tiktoktaki random doktor

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
tiktokta geziyordum rastgele bi videonun yorumlarında doktor nickli bir yorum gozume çarptı suplementler hakkında bir videoydu videoda l arginine boy uzatır tarzı saçmalıklar söylüyordu yorumlarında birisi tadı iğrenç demiş birisi de ona cevaben
Screenshot 2024 12 21 22 24 12 153 edit comzhiliaoappmusically
bu ilaçlar tabiki ergenliği bitmeyenler için faydalı olacaktır diye düşünüyorum
birkaç video ekte

bu ilaçlardan daha once kullanan oldu mu en başında multivitamin aslında bunlar
Screenshot 2024 12 21 22 24 23 445 edit comzhiliaoappmusically

bu herif bu ilaçlardan satıyor muhtemelen eczacı

Attachments

• 5000f5a707c9b35ea864899eeca9442e.mp4
    9.1 MB
  • 09f987ef5bf6e6256d3e6979ea5593cd.mp4
    5.6 MB
  • JFL
Reactions: maarda
trendyol.com/378yh1278hf87ure90wf87rnf89ry43hbt7413t8913gfhnr0s8afhbna08fh4317fnqaffiliate=5423578234574326y23985 plakların kapanmadıysa kullan kardeşim

eczacıysa övmesi normal satış yapacak
yorumdaki ile bu videodaki farklı , ama doktor olan bana samimi geldi bi ara denemeyi duşunuyorum

yorumdaki ile bu videodaki farklı , ama doktor olan bana samimi geldi bi ara denemeyi duşunuyorum
hiçbir vitamin, supplement boyunu uzatmayacak boşa deneme paran gitmesin

Tiktok kaydırmaktan beynin erimiş doktorların önemli bir gelir kaynağı ilaç firmalarıyla anlaşmaları. Samimi geldi dediğin doktorun hesabında video bile yok adını doktoranne koymuş 100 takipçisi var referanslı link atıyor doktor bile değil. Mal mısın sen

• +1
  • JFL
Reactions: angrybirds and Ashoimex
hiçbir vitamin, supplement boyunu uzatmayacak boşa deneme paran gitmesin
benim boy 183 ekim sonunda 16 yaşıma girdim daha boyum uzar diye duşunuyorum

benim boy 183 ekim sonunda 16 yaşıma girdim daha boyum uzar diye duşunuyorum
uzayabilir ama bu uzama aldığın supplementle alakalı olmayacak

Tiktok kaydırmaktan beynin erimiş doktorların önemli bir gelir kaynağı ilaç firmalarıyla anlaşmaları. Samimi geldi dediğin doktorun hesabında video bile yok adını doktoranne koymuş 100 takipçisi var referanslı link atıyor doktor bile değil. Mal mısın sen
heci ne alaka bu karıya kim niye anlaşma imzalatsın bu ürün ve türevleri genel olarak boy uzatma amaçlı kullanılıyormuş zaten sen kanında eksik çıkan vitamin için doktorun yazdığı ilacı da kullanmıyorsundur öyleyse kesinlikle boyunuzu uzatır denmiyor hala plaklarınız açıksa verimi arttırır diyor
uzayabilir ama bu uzama aldığın supplementle alakalı olmayacak
kısmen yaramış olucak aslında çünkü en azından hormonları belirli bir düzene sokup ergenliğinden alacağın performansı maksimum düzeye çıkarmaz mı?

heci ne alaka bu karıya kim niye anlaşma imzalatsın bu ürün ve türevleri genel olarak boy uzatma amaçlı kullanılıyormuş zaten sen kanında eksik çıkan vitamin için doktorun yazdığı ilacı da kullanmıyorsundur öyleyse
çoğu doktor yapıyor bu reklam işini ve videoyu çeken kişi trendyoldaki satıcıda olabilir
kısmen yaramış olucak aslında çünkü en azından hormonları belirli bir düzene sokup ergenliğinden alacağın performansı maksimum düzeye çıkarmaz mı?
birşey değiştirmeyecek

Last edited:
  • +1
Reactions: angrybirds
heci ne alaka bu karıya kim niye anlaşma imzalatsın bu ürün ve türevleri genel olarak boy uzatma amaçlı kullanılıyormuş zaten sen kanında eksik çıkan vitamin için doktorun yazdığı ilacı da kullanmıyorsundur öyleyse

Çok grey gibi konuşuyorsun. Sana attığı linkte referans kodu var sattırdığı her ürün için alışveriş sitesinden ve ilaç firmasından para alıyor. Kalsiyum vb. hiçbir vitamin boya adam akıllı etki etmiyor. Kimse senin boyunu siklemiyor adam ne kadar para kazandığına bakıyor.

Çok grey gibi konuşuyorsun. Sana attığı linkte referans kodu var sattırdığı her ürün için alışveriş sitesinden ve ilaç firmasından para alıyor. Kalsiyum vb. hiçbir vitamin boya adam akıllı etki etmiyor. Kimse senin boyunu siklemiyor adam ne kadar para kazandığına bakıyor.
o bana link atmadı ki ben trendyoldan linki kopyalayıp attım doktorla muhabbet sadece o yorumdaki kadar grey overuse yapmayın çok itici geliyo

Last edited:
o bana link atmadı ki ben trendyoldan linki kopyalayıp attım buraya grey overuse yapmayın çok itici geliyo
Aferin merdiven altında 10 liraya üretilip 600 liraya satılan hiçbir halta yaramayan vitamini referans linksiz aldın. Adam bundan para kazanıyor para tabi satmak için her yalanı söyleyecek böyle şerefsizce reklam yapacak. Reklamı beynine nasıl sokmuşlarsa hala çıkaramıyorsun.

Users who are viewing this thread

Back