tip varsa taciz serbest

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
beyler şunu fark ettim kız arkadaşlarımı hep taciz etmişim hiçbiri de birşey dememiş hoşlarına gitmiş amk dershanede benden hoşlanan bi kız vardı boş sınıfta kendine dayatmıştı falan dersteyken sıra altından bacağını okşuyodum bu kızla flört bile değildik halbuki kızlarla aevgili bile olmadan dudaklarını ısıryodum elliyodum cart curt bunlar geçen senelerde kaldı (2 ay önce aynısını bi kıza daha yaptım) hepsi uzun boyun ve ortalama üstü tipin kızlar üzerindeki etkisi

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: oguzk, elemanzelvadre and recai iskender
bunlar eskide kaldı artık uslandım kızlar benden korkuyor kafalarını kesip surlardan aşşağı atacağım diye

• JFL
  • +1
Reactions: MogEater, Peter Steele, gargomel and 2 others
bunlar eskide kaldı artık uslandım kızlar benden korkuyor kafalarını kesip surlardan aşşağı atacağım diye
beyler şunu fark ettim kız arkadaşlarımı hep taciz etmişim hiçbiri de birşey dememiş hoşlarına gitmiş amk dershanede benden hoşlanan bi kız vardı boş sınıfta kendine dayatmıştı falan dersteyken sıra altından bacağını okşuyodum bu kızla flört bile değildik halbuki kızlarla aevgili bile olmadan dudaklarını ısıryodum elliyodum cart curt bunlar geçen senelerde kaldı (2 ay önce aynısını bi kıza daha yaptım) hepsi uzun boyun ve ortalama üstü tipin kızlar üzerindeki etkisi
ne anlatıyon amk

• Love it
Reactions: angrybirds
Baba sitede fotoğrafın var ve yazdığın mesajlara bak dikkat et

Tip yoksa duruumşar nadıl

Baba sitede fotoğrafın var ve yazdığın mesajlara bak dikkat et
kanka kızlar semih çeliğe benzediğim için ürküyorlar sadece bunu söyledim yani ama doğru diyorsun

• +1
Reactions: ER enjoyer

Users who are viewing this thread

Back