tiroksin ve tsh değerleri

growthplatessss111

growthplatessss111

Gold
ft3: 3.57 ng/dL
ft4: 1.34 ng/dL
tsh: 2.51 mU/L

hazıra konduğum için kusura bakmayın iq'um yetmedi high iq biri varsa bunların boy için iyi mi kötü mü olduğunu söyleyip napmam gerektiğini anlatabilir mi? FT3 biraz düşük sanırım TSH da bir tık yüksek sanki emin değilim.

t4 ünün t3 e dönüşümünü arttır

tsh 1 2.5 arası olmalı

t4 1.1-1.5 arası olmalı

• +1
Reactions: growthplatessss111
t4 ünün t3 e dönüşümünü arttır

tsh 1 2.5 arası olmalı

t4 1.1-1.5 arası olmalı
nası artırim bir de sanırım t3'e dönüşüm artınca (t3 artınca) boy uzaması hızlanıyor ama kemik yaşı artışı da hızlanıyor (plaklar kapanıyor)
şuan aromasin alıyorum 6.25 eod plaklar için geç ergenlik var hafiften son 1 sene içinde 7-8 cm uzadım

nası artırim bir de sanırım t3'e dönüşüm artınca (t3 artınca) boy uzaması hızlanıyor ama kemik yaşı artışı da hızlanıyor (plaklar kapanıyor)
şuan aromasin alıyorum 6.25 eod plaklar için geç ergenlik var hafiften son 1 sene içinde 7-8 cm uzadım
boy uzaması hızlanıyo kemik yaşı o bu şu ne diyon yarram yok öyle şeyler yalan hepsi amınakoyim plak mlak allahın dediği olur amk

• +1
tsh sinyal t4 depo hormon t3 aktif görevli eleman

sinyal sağlıklı depoların dolu ama t3 e çevirmek istemiyor/cevıremıyor vücudun

aktiviten düşük yada kalori alımın eksik yada mikronütriyınş alımın az yada vücudun gerek duymuyo

• +1
boy uzaması hızlanıyo kemik yaşı o bu şu ne diyon yarram yok öyle şeyler yalan hepsi amınakoyim plak mlak allahın dediği olur amk
ne bilim olm anlamıyom ben biyolojiden napayım şimdi boyum uzasın istiyorum sadece

tsh sinyal t4 depo hormon t3 aktif görevli eleman

sinyal sağlıklı depoların dolu ama t3 e çevirmek istemiyor/cevıremıyor vücudun

aktiviten düşük yada kalori alımın eksik yada mikronütriyınş alımın az yada vücudun gerek duymuyo
bi d vitamini eksikti o tahlili aldığım zaman şuan günde 10k iu alıyorum aktivitem düşük olabilir artıracam

Users who are viewing this thread

Back