Tiromel T3(25mcg) ve Clenbuterol(40mcg) doz önerisi

Yagiz8928

Yagiz8928

Iron
14 yaşındayım T3 ve Clenbuterol aldım hangi dozlarda kullanmalıyım? bunların yanındada ostarine kullanıyorum 1ml.

• +1
Reactions: Kayra139 and why not me?
bunlar ne amk

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Furkan Sarıkaya, Dathomirian Zabrak and 4 others
14 yaşındayım T3 ve Clenbuterol aldım hangi dozlarda kullanmalıyım? bunların yanındada ostarine kullanıyorum 1ml.
@maarda @szolliontaraelis @Zagro @ZerefDragnee1l

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and why not me?
14 yaşında cleni napıcaksın AMK

• JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, ZerefDragnee1l and 2 others
14 YAŞINDA NİYE CLEN ALIYON AMK

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, Furkan Sarıkaya and Auchelius
öncelikle dost t3 alırsan plakların kapanacak bunu bil, clen ise kalp kasını yakma riski olan bir şey ve muhtemelen kullanırsan kalp krizi geçireceksin. KULLANMA illa kullanıcam diyorsan yine kullanma götünü sikerim senin hayat boyu tiroit ilacı kullanmak zorunda kalabilirsin aptallık yapma o ilaçları bana yolla ben kullanim :lul: şaka maka kullanma dediklerimin hepsi gerçek

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Auchelius
öncelikle dost t3 alırsan plakların kapanacak bunu bil, clen ise kalp kasını yakma riski olan bir şey ve muhtemelen kullanırsan kalp krizi geçireceksin. KULLANMA illa kullanıcam diyorsan yine kullanma götünü sikerim senin hayat boyu tiroit ilacı kullanmak zorunda kalabilirsin aptallık yapma o ilaçları bana yolla ben kullanim :lul: şaka maka kullanma dediklerimin hepsi gerçek
Tamam teşekkür ederim istersen satayim sana ucuz fiyattan

• +1
Reactions: Kayra139 and ZerefDragnee1l
Tamam teşekkür ederim istersen satayim sana ucuz fiyattan
dost ben de 14 yaşındayım aynı durum benim için de geçerli ama burada forumdaki başka kişiler alıcı olabilir satmak için thread aç eğer yasak değilse kuralları tam hatırlamıyom

• JFL
  • Love it
Reactions: Kayra139 and Furkan Sarıkaya
dost ben de 14 yaşındayım aynı durum benim için de geçerli ama burada forumdaki başka kişiler alıcı olabilir satmak için thread aç eğer yasak değilse kuralları tam hatırlamıyom
Yanlış kişiye yazmışım

• +1
Reactions: Kayra139
Aga clen günde sadece bir tablet kullansam ve 2 haftada 1 bir hafta off versem nasil olur? Buda olmuyorsa 2 ye bölüp kullansam?

amet aga

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Furkan Sarıkaya
Aga clen günde sadece bir tablet kullansam ve 2 haftada 1 bir hafta off versem nasil olur? Buda olmuyorsa 2 ye bölüp kullansam?
yapma hiçbişe bu yaşta şu an gh dışında

• +1
Reactions: Yagiz8928
14 Yaşında kıllarımı nasıl alacağımı bilmiyordum millete bak amına koyayım ne yiyip ne içiyonuz la çoluk çocuk

• +1
Reactions: why not me? and Yagiz8928
14 Yaşında kıllarımı nasıl alacağımı bilmiyordum millete bak amına koyayım ne yiyip ne içiyonuz la çoluk çocuk
14 yaşında kıllarım yoktu

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l
Eğer kalp hastalığın yoksa clen kalp krizi falan geçirmene neden olmaz merak etme

• +1
Reactions: Yagiz8928
Şimdi araştırdım az miktarda kullanan birisi bile kalp kasında iskemi yaşamış

Last edited:
Şimdi araştırdım az miktarda kullanan birisi bile kalp kasında iskemi yaşamış
Dost bunlar genetik yatkınlıkla alaklı olan şeyler kullanmadan önce git ekg falan kalbine baktır yarım tabletle başlayıp günde 2 tablet(80mg) kullanan bir çok tanıdığım var hiçbiri kalp sıkıntısı yaşamadı

Dost bunlar genetik yatkınlıkla alaklı olan şeyler kullanmadan önce git ekg falan kalbine baktır yarım tabletle başlayıp günde 2 tablet(80mg) kullanan bir çok tanıdığım var hiçbiri kalp sıkıntısı yaşamadı
Ailem bunları aldığımı bilmediği için baktırmam pek mümkün değil

Ailem bunları aldığımı bilmediği için baktırmam pek mümkün değil
Almana gerek yok zaten dost diyet yapmıyorsan istersen tüm kutuyu tek seferde iç birşeye yaramayacak

Almana gerek yok zaten dost diyet yapmıyorsan istersen tüm kutuyu tek seferde iç birşeye yaramayacak
Diyet yapıyorum birde şimdi hatırladım bir ara kalbime baktırmıştık bir sorun çıkmamıştı

Users who are viewing this thread

Back