Yagiz8928
Iron
14 yaşındayım T3 ve Clenbuterol aldım hangi dozlarda kullanmalıyım? bunların yanındada ostarine kullanıyorum 1ml.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@maarda @szolliontaraelis @Zagro @ZerefDragnee1l14 yaşındayım T3 ve Clenbuterol aldım hangi dozlarda kullanmalıyım? bunların yanındada ostarine kullanıyorum 1ml.
Tamam teşekkür ederim istersen satayim sana ucuz fiyattanöncelikle dost t3 alırsan plakların kapanacak bunu bil, clen ise kalp kasını yakma riski olan bir şey ve muhtemelen kullanırsan kalp krizi geçireceksin. KULLANMA illa kullanıcam diyorsan yine kullanma götünü sikerim senin hayat boyu tiroit ilacı kullanmak zorunda kalabilirsin aptallık yapma o ilaçları bana yolla ben kullanimşaka maka kullanma dediklerimin hepsi gerçek
dost ben de 14 yaşındayım aynı durum benim için de geçerli ama burada forumdaki başka kişiler alıcı olabilir satmak için thread aç eğer yasak değilse kuralları tam hatırlamıyomTamam teşekkür ederim istersen satayim sana ucuz fiyattan
Yanlış kişiye yazmışımdost ben de 14 yaşındayım aynı durum benim için de geçerli ama burada forumdaki başka kişiler alıcı olabilir satmak için thread aç eğer yasak değilse kuralları tam hatırlamıyom
Aga clen günde sadece bir tablet kullansam ve 2 haftada 1 bir hafta off versem nasil olur? Buda olmuyorsa 2 ye bölüp kullansam?öncelikle dost t3 alırsan plakların kapanacak bunu bil, clen ise kalp kasını yakma riski olan bir şey ve muhtemelen kullanırsan kalp krizi geçireceksin. KULLANMA illa kullanıcam diyorsan yine kullanma götünü sikerim senin hayat boyu tiroit ilacı kullanmak zorunda kalabilirsin aptallık yapma o ilaçları bana yolla ben kullanimşaka maka kullanma dediklerimin hepsi gerçek
Daha define kuru gözükmek istiyom14 yaşında cleni napıcaksın AMK
yapma hiçbişe bu yaşta şu an gh dışındaAga clen günde sadece bir tablet kullansam ve 2 haftada 1 bir hafta off versem nasil olur? Buda olmuyorsa 2 ye bölüp kullansam?
kapat telefonu yat uyu yaDaha define kuru gözükmek istiyom
14 yaşında kıllarım yoktu14 Yaşında kıllarımı nasıl alacağımı bilmiyordum millete bak amına koyayım ne yiyip ne içiyonuz la çoluk çocuk
Eğer kalp hastalığın yoksa clen kalp krizi falan geçirmene neden olmaz merak etmeöncelikle dost t3 alırsan plakların kapanacak bunu bil, clen ise kalp kasını yakma riski olan bir şey ve muhtemelen kullanırsan kalp krizi geçireceksin. KULLANMA illa kullanıcam diyorsan yine kullanma götünü sikerim senin hayat boyu tiroit ilacı kullanmak zorunda kalabilirsin aptallık yapma o ilaçları bana yolla ben kullanimşaka maka kullanma dediklerimin hepsi gerçek
Dost bunlar genetik yatkınlıkla alaklı olan şeyler kullanmadan önce git ekg falan kalbine baktır yarım tabletle başlayıp günde 2 tablet(80mg) kullanan bir çok tanıdığım var hiçbiri kalp sıkıntısı yaşamadıŞimdi araştırdım az miktarda kullanan birisi bile kalp kasında iskemi yaşamış
Ailem bunları aldığımı bilmediği için baktırmam pek mümkün değilDost bunlar genetik yatkınlıkla alaklı olan şeyler kullanmadan önce git ekg falan kalbine baktır yarım tabletle başlayıp günde 2 tablet(80mg) kullanan bir çok tanıdığım var hiçbiri kalp sıkıntısı yaşamadı
Almana gerek yok zaten dost diyet yapmıyorsan istersen tüm kutuyu tek seferde iç birşeye yaramayacakAilem bunları aldığımı bilmediği için baktırmam pek mümkün değil
Diyet yapıyorum birde şimdi hatırladım bir ara kalbime baktırmıştık bir sorun çıkmamıştıAlmana gerek yok zaten dost diyet yapmıyorsan istersen tüm kutuyu tek seferde iç birşeye yaramayacak