hesaplar_banlı
Bronze
bu bok nasıl düzeliyor yardım edin düzelten varsa nasıl düzelttiğini yazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
TMJ büyük ihtimal adı yanlış yazmış olabilirim istersen bi bakTMD neydi la
Overbiten var mı kanka + massaterlere baş parmağınla masaj yap daha az ciğne sakız falan çiğneme kaslar rahatlasın belki düzelir zamanla ama en iyisi ortodontik tedaviTMJ büyük ihtimal adı yanlış yazmış olabilirim istersen bi bak
overbite var mı bilmiyorum bi massater kasım çok gelişmiş hipertrofi var boyun kaslarını felan esnetiyorum o yüzden orayıda esnetmeye çalışıyorumOverbiten var mı kanka + massaterlere baş parmağınla masaj yap daha az ciğne sakız falan çiğneme kaslar rahatlasın belki düzelir zamanla ama en iyisi ortodontik tedavi
Karyopraktikler bu tür durumlarda ise yarayabiliyordu istersen bir görün asil olayi overbite veya fazla kullanilmis massater kasi ile alakali olabiliyor uyurken dislerini gicirdatiyor musun yada dis agrisi cekiyor musun uyurken falan. Cözüm icinse massater kasina masaj ve egzersiz yapmak youtube‘de bunu hakkinda videolar bulabilirskn dene istersen isine yarar.bu bok nasıl düzeliyor yardım edin düzelten varsa nasıl düzelttiğini yazsın
diş sıkmam önceden vardı büyük ihtimalda TMJ ondan kaynaklanıyor youtubeda bakacağım ama genelde cope diye biliyorum onun egzersizleri ama bakacağım bir şekildeKaryopraktikler bu tür durumlarda ise yarayabiliyordu istersen bir görün asil olayi overbite veya fazla kullanilmis massater kasi ile alakali olabiliyor uyurken dislerini gicirdatiyor musun yada dis agrisi cekiyor musun uyurken falan. Cözüm icinse massater kasina masaj ve egzersiz yapmak youtube‘de bunu hakkinda videolar bulabilirskn dene istersen isine yarar.