TMD nasıl düzeliyor

hesaplar_banlı

hesaplar_banlı

Bronze
bu bok nasıl düzeliyor yardım edin düzelten varsa nasıl düzelttiğini yazsın

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius and Resistance.
TMD neydi la

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
TMJ TMD TME her ne sikimse bir sürü adı var heralde
1756330476779
sorun böyle ses geliyor

• So Sad
  • +1
TMJ büyük ihtimal adı yanlış yazmış olabilirim istersen bi bak
Overbiten var mı kanka + massaterlere baş parmağınla masaj yap daha az ciğne sakız falan çiğneme kaslar rahatlasın belki düzelir zamanla ama en iyisi ortodontik tedavi

• +1
Overbiten var mı kanka + massaterlere baş parmağınla masaj yap daha az ciğne sakız falan çiğneme kaslar rahatlasın belki düzelir zamanla ama en iyisi ortodontik tedavi
overbite var mı bilmiyorum bi massater kasım çok gelişmiş hipertrofi var boyun kaslarını felan esnetiyorum o yüzden orayıda esnetmeye çalışıyorum

• +1
bu bok nasıl düzeliyor yardım edin düzelten varsa nasıl düzelttiğini yazsın
Karyopraktikler bu tür durumlarda ise yarayabiliyordu istersen bir görün asil olayi overbite veya fazla kullanilmis massater kasi ile alakali olabiliyor uyurken dislerini gicirdatiyor musun yada dis agrisi cekiyor musun uyurken falan. Cözüm icinse massater kasina masaj ve egzersiz yapmak youtube‘de bunu hakkinda videolar bulabilirskn dene istersen isine yarar.

• +1
Reactions: pashanimair and hesaplar_banlı
Karyopraktikler bu tür durumlarda ise yarayabiliyordu istersen bir görün asil olayi overbite veya fazla kullanilmis massater kasi ile alakali olabiliyor uyurken dislerini gicirdatiyor musun yada dis agrisi cekiyor musun uyurken falan. Cözüm icinse massater kasina masaj ve egzersiz yapmak youtube‘de bunu hakkinda videolar bulabilirskn dene istersen isine yarar.
diş sıkmam önceden vardı büyük ihtimalda TMJ ondan kaynaklanıyor youtubeda bakacağım ama genelde cope diye biliyorum onun egzersizleri ama bakacağım bir şekilde

• +1