toplumsal olrak sorumlarımız hk.

zeggo

zeggo

retardmaxxed highschooler
hayatım boyunca ne topluma ayak uydura bildim nede dışa dönük birisiydim şu ana kadarda öyleyim baksan gerçek hayatta 4 5 arkadaşım var max neden bu normlara uymayanı yada etradında idle 20 kişi olmayanı depresif asosyel ucube olarak isimlendiriyoruz ama aynı zamanda o 20 kişiyle duran lavuğada ortamcı piçin tekidir diye yargılıyoruz neden böyleyik dayı oğlu neden

• +1
Reactions: Zodiac and Resistance.
hayatım boyunca ne topluma ayak uydura bildim nede dışa dönük birisiydim şu ana kadarda öyleyim baksan gerçek hayatta 4 5 arkadaşım var max neden bu normlara uymayanı yada etradında idle 20 kişi olmayanı depresif asosyel ucube olarak isimlendiriyoruz ama aynı zamanda o 20 kişiyle duran lavuğada ortamcı piçin tekidir diye yargılıyoruz neden böyleyik dayı oğlu neden
Ergenler haric kimse kimseyi etiketlemiyo merak etme

Ergenler haric kimse kimseyi etiketlemiyo merak etme
sorunda bu zaten kral ergenlikte olan herşey bi kişiyi daha fazla etkiliyor bunu kesinlikle diyebiliyorum ergenim çünkü

sorunda bu zaten kral ergenlikte olan herşey bi kişiyi daha fazla etkiliyor bunu kesinlikle diyebiliyorum ergenim çünkü
Herkesin ergenlikte bakış açışı değişiyor yara alıyor iyilesiyor izleri kaliyor ama analizlerime gore bunlari atlatmak icin bir birey ya cok maddeci oluyor ya da maneviyata onem veriyor tersi ya da ikisinin ortasinda durmaya calisiyor

• +1
Reactions: zeggo

Users who are viewing this thread

Back