Toz T3 Kollajen

Thrill

Thrill

Silver
Kullanan veya kullanmış olan var mı cildimde kırışıklık yok denecek kadar az ve böyle kalmasını istiyorum+ cildin elastikliği için kullanmayı düşünüyorum

• +1
Reactions: kurdistan
Kullanan veya kullanmış olan var mı cildimde kırışıklık yok denecek kadar az ve böyle kalmasını istiyorum+ cildin elastikliği için kullanmayı düşünüyorum
enjeksyon kolajen tek yol

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 124121 and Thrill
enjeksyon kolajen tek yol
tip3 kolajen günlük beslenmede neredeyse yok denecek kadar az bulunduğu için takviye olarak alınması mantıklı enjeksiyona gerek yok illa bence

• Hmm...
Reactions: kurdistan
1762719892066
30g mezoterapi iğnesi ile sinirlere dikkat ederek uygula

• +1
Reactions: kurdistan and Thrill
tip3 kolajen günlük beslenmede neredeyse yok denecek kadar az bulunduğu için takviye olarak alınması mantıklı enjeksiyona gerek yok illa bence
oral olarak alındığı zaman çok çok büyük bi kısmı cope
görünüş olarak ölümcül değiştirmez

oral olarak alındığı zaman çok çok büyük bi kısmı cope
görünüş olarak ölümcül değiştirmez
oral alınan hidrolize olan kolajenler zaten kolajen değil ki peptid halde ve fibroblastlara siktirin gidin COL1A1 COL3A1 aktif edin diyo doğal kolajen üretimini arttırıyor ve cidden işe yarıyor senin dediğin iğne de peptid olan sanırım ben injekte kolajen olduğunu yeni duyuyorum

fat graft/transfer ve filler dışında cope.