TR de en iyi fenotip karadenizlilerin

nnavic

nnavic

Ltn with money
Karadeniz bölgesinde yaygin olan acik sac, ten ve göz renkli fenotip, avrupadakileri daha cok andiriyor. DNA lari da bunu gösteriyor. Karadeniz diger ilceleri resmen mogluyor yani
Özellikle TR nin cogusunun kara fenotipli insanlar oldugunu düsünürsek bunlar fortnite da altin scar bulmak gibi bisey oluyor türk kizlari icin.
Belki bu yüzden karadenizlilerden nefret ediyoruz, bizden daha iyi olduklari icin.

Phenomaxx

• JFL
  • +1
Reactions: WishIHadForeskin, xlegend, HasSıkımovıc_31 and 5 others
Bu yazinin altindan uzun keles burunlu karadeniz kokusu alıyorum

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Epochs, WishIHadForeskin and 5 others
Okusana amk karadenizlileri sevmedigimi yazdim kafkasyaliyim bu arada
Karadenizlilerin cogu beyaz ama giresunlular haric hic beyaz giresunlu görmedim aman aman bi normal insanda farklari yoklar tiktok foidlerin abartmasi en iyi fenotip trdeki akdenizlilerdir bence

• +1
Reactions: halatmaxxing
Karadenizlilerin cogu beyaz ama giresunlular haric hic beyaz giresunlu görmedim aman aman bi normal insanda farklari yoklar tiktok foidlerin abartmasi en iyi fenotip trdeki akdenizlilerdir bence
Mantikli take

Karadenizmaxxed olarak doğmuş biri olarak söylüyorum kimse açık tenli falan değil herkes low iq karadenizi sikeyim

• +1
Reactions: HasSıkımovıc_31 and nnavic
Hmmm sen öyle diyosan bilemem bende sizi sikeyim kanka

• WTF
Reactions: Aven
aynen uşağum burunmaxxing

• +1
Reactions: HasSıkımovıc_31
Karadeniz bölgesinde yaygin olan acik sac, ten ve göz renkli fenotip, avrupadakileri daha cok andiriyor. DNA lari da bunu gösteriyor. Karadeniz diger ilceleri resmen mogluyor yani
Özellikle TR nin cogusunun kara fenotipli insanlar oldugunu düsünürsek bunlar fortnite da altin scar bulmak gibi bisey oluyor türk kizlari icin.
Belki bu yüzden karadenizlilerden nefret ediyoruz, bizden daha iyi olduklari icin.

Phenomaxx
high iq

coloring olarak esmer olanlar da var ama hiç bir zaman boneless bulamazsın çoğu gencin boyu da uzundur

• JFL
Reactions: Aven and HasSıkımovıc_31
high iq

coloring olarak esmer olanlar da var ama hiç bir zaman boneless bulamazsın çoğu gencin boyu da uzundur
PUAHAHAHAAH
Reis seni severim ama çogu gencin boyu uzun demişsin
Rizenin 170 trabzonun 171 boy ortalaması karadeniz genel olarak kısa türkiye boy haritasına bakmanı şiddetle tavsiye ederim...

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Auchelius and recai iskender

Phenomaxx
akdeniz genetigine sahip italyan genetigne yakın kesimler ve gurcistan yunan karısımı genetige sahip bolgeler en iyisi

geri kalanı anadolu ve araplarla karısma gercek turkler seljuk ve anadolu karısımı ama onlarında gideri yok

• +1
Reactions: Auchelius and nnavic
PUAHAHAHAAH
Reis seni severim ama çogu gencin boyu uzun demişsin
Rizenin 170 trabzonun 171 boy ortalaması karadeniz genel olarak kısa türkiye boy haritasına bakmanı şiddetle tavsiye ederim...
Hayatimda hic kisa karadenizli görmedim :unsure:

• JFL
Reactions: HasSıkımovıc_31
Ananı sikeyim senin isvicreden karadeniz güzellemesi yapıyor bacısını siktiğim tüm gurbetçiler mi aptal olur ya

• JFL
  • +1
Reactions: DirtyBlonde, Auchelius, HasSıkımovıc_31 and 6 others
Karadenizmaxxed olarak doğmuş biri olarak söylüyorum kimse açık tenli falan değil herkes low iq karadenizi sikeyim
yaw oglim kısa mantık hepiniz orksunuz ne konuşuyonuz

• WTF
Reactions: Aven
Ananı sikeyim senin isvicreden karadeniz güzellemesi yapıyor bacısını siktiğim tüm gurbetçiler mi aptal olur ya
isvicredemi ak

isvicredeysen boy tip onemli degil herturlu begun alım gucu ve hayat kalitesi cok iyi orda depresif olması birinin cok zor

isvicrede herkes romantik anlamda cok yanlız zaten ama millet uzgun degil o kadar kaliteli olunca ulke uzelemiyon anladıgım kadarıyla

• +1
Reactions: nnavic
isvicredemi ak

isvicredeysen boy tip onemli degil herturlu begun alım gucu ve hayat kalitesi cok iyi orda depresif olması birinin cok zor

isvicrede herkes romantik anlamda cok yanlız zaten ama millet uzgun degil o kadar kaliteli olunca ulke uzelemiyon anladıgım kadarıyla
Ya zaten herşey 20x daha basit orda,kısa veya çirkinsen bile estetik işlemlerle bunu düzeltmek türkiyeye kıyasla çok çok çokkk daha kolay,diğer sosyal etkenleri veya para kazanmanın daha basit olmasını saymıyorum bile amk

• +1
Reactions: DirtyBlonde, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
Ya zaten herşey 20x daha basit orda,kısa veya çirkinsen bile estetik işlemlerle bunu düzeltmek türkiyeye kıyasla çok çok çokkk daha kolay,diğer sosyal etkenleri veya para kazanmanın daha basit olmasını saymıyorum bile amk
isvicrede dogmus biri icin over olması imkansız gibi birsey direk

boyle agır deforme ve fiziksel engeller olursa olur onun harici asırı zor yani over olması dogdugun ulke cok onemli

• +1
Reactions: DirtyBlonde, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
bende gitme hakkım olsa direk oraya giderdim aq diger dunyada herhangi bir ulkenin yapabildigide isvicrenin yapabildigi tek birsey yok
dogal guzeelligi icin bile gidilik adamlar teknolojiyi ve dogayı cok iyi birlestirmis cok temiz ormanları

• +1
Reactions: nnavic and maarda
bende gitme hakkım olsa direk oraya giderdim aq diger dunyada herhangi bir ulkenin yapabildigide isvicrenin yapabildigi tek birsey yok
dogal guzeelligi icin bile gidilik adamlar teknolojiyi ve dogayı cok iyi birlestirmis cok temiz ormanları
Geçen dedemin babasının boşnak olduğunu öğrendim savaştan kaçmış (high IQ) niye yeni öğrendim bilmiyom amk
Vatandaslık denicem trden her türlü iyidir gibi hiç bilgim yok ama

• +1
Reactions: Auchelius and auitistsurvior
harbi isvicredeyusen bu sitede niye rotluyon aq bacakların falanmı yok kazadamı kaybettin

• +1
Reactions: Auchelius, nnavic, cakdripa and 1 other person
Geçen dedemin babasının boşnak olduğunu öğrendim savaştan kaçmış (high IQ) niye yeni öğrendim bilmiyom amk
avrupa birligindeyse kesin dene

buarada savastan kacmak high iq bence direk savasmak mallık aq bu konu hakkında uzun uzun acıklama yapmıyım direk mallık

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and maarda
Knk dedenin babası diyorsun amk hiç vereceklerini düşünmüyorum siktiri çekebilirler gibi geldi

• So Sad
  • +1
Reactions: Auchelius and maarda
isviçrede 190 chadlerle nasıl kapışsınknk
fiziksel olarak biri icin over bile olsa hayat kalitesijin en yuksek oldugu yer orası

estetik ameliyat yaptıracak parayı toplauyamıyorsan orda maymun falan olmak lazım cok zor yani(toplayamamak zor)

bide orda millet asosyel herkes volcel oldugu icin cok uzulmuyorsun yani

isvicrede ltn dogsan bok gibi para kazanıp amelitayt yaptırıp delicesine asyaya gidersin isvicre pasaportu en iyi pasaport dieye biliyorum dunyada gidemiycegin yer yok

fiziksel rahatsızlıgı olanlar falan over oluyor orda

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, maarda and recai iskender
Knk dedenin babası diyorsun amk hiç vereceklerini düşünmüyorum siktiri çekebilirler gibi geldi
Büyük ihtimalle ama denemekten zarar gelmez
avrupa birligindeyse kesin dene

buarada savastan kacmak high iq bence direk savasmak mallık aq bu konu hakkında uzun uzun acıklama yapmıyım direk mallık
Şuan savasmak bok gibi rastgele bombaya mayına ölebilirsin de eskiden sarardı bence :ogre:

• +1
  • So Sad
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, cakdripa and 1 other person

Şuan savasmak bok gibi rastgele bombaya mayına ölebilirsin de eskiden sarardı bence :ogre:
Knk olmazsa retatrutide karşlığı gay evlilik yapıp vatandaşlık almanı sağlayabiliriz çok kafaya takma

• JFL
Reactions: maarda

yok asla gidilmez

butun ulkeler sistem falan kapitalzm zenginlerin elinde toplum bize iyti davranmıyorsa biz neden savasalım

yuksek ihtimal ulkelerin bile degil firmalar anlasamadıgı icin cıkan savaslarda olmek enayiliktir

hadi eski savaslar olsa bile yaslı obez ulke baskanlarının cıkarı ugruna olmek her zaman mallıktır askerlik zaten koleligin en modern halı resmen

bir erkek ailesi arkadasları kabilesi icin falan savasması lazım manmade hayali ulke sınırları icin degil aq

• +1
yok asla gidilmez

butun ulkeler sistem falan kapitalzm zenginlerin elinde toplum bize iyti davranmıyorsa biz neden savasalım

yuksek ihtimal ulkelerin bile degil firmalar anlasamadıgı icin cıkan savaslarda olmek enayiliktir

hadi eski savaslar olsa bile yaslı obez ulke baskanlarının cıkarı ugruna olmek her zaman mallıktır askerlik zaten koleligin en modern halı resmen

bir erkek ailesi arkadasları kabilesi icin falan savasması lazım manmade hayali ulke sınırları icin degil aq
bide eskiden gidilince bi karı bulma avantajı falan olurdu o kadar yani

• +1
boşnak saksosu güzeldir ben tek onu biliyom:lul:

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, maarda and auitistsurvior
Burada karadenizli yok mu amk hem türkiyeye az mi gidiyorum sanki görüyoruz iste ne diyon az beyin calistirin
Gurbetci de degilim buraliyim yani bayagi aptallik hakkinda konusursak

Last edited:

Phenomaxx

high iq

kendi cerkez diyo boyle diyo ltn

fiziksel olarak biri icin over bile olsa hayat kalitesijin en yuksek oldugu yer orası

estetik ameliyat yaptıracak parayı toplauyamıyorsan orda maymun falan olmak lazım cok zor yani(toplayamamak zor)

bide orda millet asosyel herkes volcel oldugu icin cok uzulmuyorsun yani

isvicrede ltn dogsan bok gibi para kazanıp amelitayt yaptırıp delicesine asyaya gidersin isvicre pasaportu en iyi pasaport dieye biliyorum dunyada gidemiycegin yer yok

fiziksel rahatsızlıgı olanlar falan over oluyor orda
ya aslinda malim over falan da degil yapacak bi seyim yok diye geziniyom burda amk belki kendimizi gelistiririz

Last edited:
  • +1
Reactions: auitistsurvior
Sen görmedin diye olmuyor mu amk?
Bende hiç sarışın mavi gözlü isveçli görmedim bu yok mu demek?
Kendi deneyimimi söyledim hani herkesin fikri görüşü farklıdır ya postun tüm amacı da bu ya anlarsın işte knk beyninizi siktirtmeyin bana

ya aslinda malim over falan da degil yapacak bi seyim yok diye geziniyom burda amk belki kendimizi gelistiririz
olm orgda boş boş dolaşıcagına 1 hafta çalışsan ameliyat parası çıkmıyo mu zaten:lul:

• +1
Dedenin bosnada/yugoslavya doğduğuna dair bir kanıt, belge yoksa büyük ihtimalle zor

Last edited:
  • +1
olm orgda boş boş dolaşıcagına 1 hafta çalışsan ameliyat parası çıkmıyo mu zaten:lul:
Para sıkıntı değil ki ameliyat için var çalışmama gerek yok ama şu an direk hardmaxx basacak kadar da üzgün değilim gerek de yok sadece roid basıyorum

• +1
Para sıkıntı değil ki ameliyat için var çalışmama gerek yok ama şu an direk hardmaxx basacak kadar da üzgün değilim gerek de yok sadece roid basıyorum
isviçrede bende yaşasam bende üzgün olmazdım amk

• +1
Reactions: auitistsurvior and nnavic
Karadenizliler Aryan

• JFL
isviçrede bende yaşasam bende üzgün olmazdım amk
isvicrede faizi kaldırmıslar enflasyon eksilere dustugu icin gecen

kredi cekiyorsun ama faiz yok borc alır gibi orda kredi almasıda kolaydır

ameliyat yapmak icin calısmaya bile gerek yok yani aq isvicrede dogudysan over ollması imkansız fiziksel engelliler icindir o olay

ya aq faizzsiz kredi lan faizi kaldırmıslar enflasyon eksilere nasıl dusuyor allah falan varsa obur dunyada ben hesap sorucam turkiyede dogurdugu icin

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and nnavic
yok faizzsiz kredi cekipte istedigi gibi hardmaxxleyebilir calısnmaya falanda gerek yok

menasın attıgı thread fakir ulkeler icin gecerli eger boyle alım gucun cok yuksekse gaytette 25 yasında en agır ameliyatları yapabiliyon

isvicreyte nasıl gittinki hristiyan vizesi falanmı yoksa direk ordamı dogdun biriylemi evlendin baban isvicreli anan anadolu koylusumuı

isvicreyte nasıl gittinki hristiyan vizesi falanmı yoksa direk ordamı dogdun biriylemi evlendin baban isvicreli anan anadolu koylusumuı
Burada doğdum ebeveynlerim 20 seneden fazla burada burada iste emek verip kendilerine güzel rahat bir hayat kurdular burada
Annemde babamda türk

Last edited:
  • +1
isvicrede faizi kaldırmıslar enflasyon eksilere dustugu icin gecen

kredi cekiyorsun ama faiz yok borc alır gibi orda kredi almasıda kolaydır

ameliyat yapmak icin calısmaya bile gerek yok yani aq isvicrede dogudysan over ollması imkansız fiziksel engelliler icindir o olay

ya aq faizzsiz kredi lan faizi kaldırmıslar enflasyon eksilere nasıl dusuyor allah falan varsa obur dunyada ben hesap sorucam turkiyede dogurdugu icin
Çalışmayana krediyi vermezler yani devlet mal değil tam tersi ülkenin bugünkü zenginliği devletin akıllı olmasından geliyor normal para kazanan biris olsan bile zaten kolay kolay alamazsın vatandaş olmadığın ve gelirinin almak istediğin krediye orantılı olmadığı sürece vermezler
Şahsen alabilirdim ama dediğim gibi para derdim yok çok şükür

Last edited:
  • +1
Çalışmayana krediyi vermezler yani devlet mal değil tam tersi ülkenin bugünkü zenginliği devletin akıllı olmasından geliyor normal para kazanan biris olsan bile zaten kolay kolay alamazsın vatandaş olmadığın ve gelirinin almak istediğin krediye orantılı olmadığı sürece vermezler
Şahsen alabilirdim ama dediğim gibi para derdim yok çok şükür
orda iyi emek veren cogu kisi zaten orta odemeli bir meslek alıcagını tahmin ediyorum

bide illa kredi olmasada olur uzun vadede orda ameliyat yaptırmak turkiyeye gibi biyere kıyasla herturlu daha iyi

eger hayatından mutsuzsan over falan gibiyse yaptır derim sana

• +1
Reactions: nnavic
Kendi deneyimimi söyledim hani herkesin fikri görüşü farklıdır ya postun tüm amacı da bu ya anlarsın işte knk beyninizi siktirtmeyin bana
Fikrin var aklın yok birde beyninizi siktirtmeyin diyorsun.
Amk bu öznel bir şeymi ki kendi deneyimim diyip hala savunuyorsun yarrak?

Fikrin var aklın yok birde beyninizi siktirtmeyin diyorsun.
Amk bu öznel bir şeymi ki kendi deneyimim diyip hala savunuyorsun yarrak?
Kendi deneyimimden başka birşey olduğunu iddia ettim mi hayatımda hiç görmedim dedim Türkçe seviyen ne bilmiyorum ama şahsım hakkında konuşuyorum amk çift haneli iq sunuz harbi

Last edited:

Users who are viewing this thread

Back