Tr de neden herkes obez amk ?

Mentally lost cel

Mentally lost cel

The Prince Of Istanbul
Midem bulanıyor boyle igrenc tipleri görünce amk , duramiyorlarmi yemek yemeden? Sizin düşünceniz nedir?

Tamam asiri kaslı fit olmak zor ise yine kendilerine baksalar keşke, igrenc gözüküyorlar

• +1
  • Hmm...
Reactions: menas, İNTİKAM VAKTİ, Deleted member 115134 and 3 others
Böyle kişiler olmasa hipergami bozulur, ve tanıdığım 1 arkadaşım var çocuk günde sadece 1 öğün yiyor ve 170 85 kg kendisi obez ben günde 5-6 öğün yiyorum ona rağmen zarganayım

• +1
  • WTF
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide, recai iskender and 2 others
Böyle kişiler olmasa hipergami bozulur, ve tanıdığım 1 arkadaşım var çocuk günde sadece 1 öğün yiyor ve 170 85 kg kendisi obez ben günde 5-6 öğün yiyorum ona rağmen zarganayım
Senin yalanını sikeyim , hipergami olmasın işte daha ne diyin sen

• JFL
Reactions: HasSıkımovıc_31
Senin yalanını sikeyim , hipergami olmasın işte daha ne diyin sen
Herşey senin dediğin gibi güzel olucak mı zannediyorsun 3 iq yaşam varlığı seni hipergami olmasın diye birşey mi var sen malmısın amk bu sadece görünüş falan değil ekonomik cart curt herşeyin 1 hipergamisi var onlar olmazsa toz pembe mi yaşayacaksın sence

• +1
  • WTF
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and Mentally lost cel
Herşey senin dediğin gibi güzel olucak mı zannediyorsun 3 iq yaşam varlığı seni hipergami olmasın diye birşey mi var sen malmısın amk bu sadece görünüş falan değil ekonomik cart curt herşeyin 1 hipergamisi var onlar olmazsa toz pembe mi yaşayacaksın sence
Cok daha iyi olur Hersey evet , toz pembe degil belki ama bu halden daha iyi , ulan ekonomi diyorsun , yemesinl3r o zaman o kadar zor degil

• +1
Reactions: Auchelius
Cok daha iyi olur Hersey evet , toz pembe degil belki ama bu halden daha iyi , ulan ekonomi diyorsun , yemesinl3r o zaman o kadar zor degil
İnsanları yavaş yavaş alıştırıyorlar değişen hipergamiye, adeta kızgın yağa sokulan karidesin direkt kaçması gibi ama yavaş yavaş ateşi yükseltirsen o karides pişerek öldüğünü bile anlamaz anlasa bile onun için geç olucak.

• +1
  • So Sad
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Mentally lost cel, cakdripa and 1 other person
1000007195

• JFL
  • WTF
  • +1
Reactions: Thief, codeine1119, Serialsuicide and 4 others
Midem bulanıyor boyle igrenc tipleri görünce amk , duramiyorlarmi yemek yemeden? Sizin düşünceniz nedir?

Tamam asiri kaslı fit olmak zor ise yine kendilerine baksalar keşke, igrenc gözüküyorlar
obez olmak fit olmaktan daha zor şaka yapmıyorum

• Hmm...
  • +1
Reactions: Mentally lost cel and pashanimair
Greyler niye thread açıyo amg

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: recai iskender, Mentally lost cel, Auchelius and 2 others
ekonomi

• +1
Reactions: pashanimair and Mentally lost cel
uzun boylu obezler mide bulandırıyo

• +1
  • Woah
Reactions: Mentally lost cel and Xavier
  • +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: pashanimair, Mentally lost cel and cakdripa
6 öğün öğün başı 500 kalorimi alıyon amk hahaha

• Hmm...
  • +1
Reactions: codeine1119, xlegend, Auchelius and 2 others
babam chad dostum anlarsın ya 😏
Bir alakası olmayan birseyi neden söylüyorsun? Cool olduğunu fln mi sanıyorsun veya kendi kafanda mi bir bağlantı kurdun kafasını siktigimin salagi

• Ugh..
Reactions: cakdripa and Xavier
Bir alakası olmayan birseyi neden söylüyorsun? Cool olduğunu fln mi sanıyorsun veya kendi kafanda mi bir bağlantı kurdun kafasını siktigimin salagi
Yok yok sadece babamın chad olduğunu belirtmek istemiştim neden kızıyorsun kii

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: xlegend, pashanimair, Auchelius and 2 others
Yok yok sadece babamın chad olduğunu belirtmek istemiştim neden kızıyorsun kii
Babam chad ben htn chadlite fln im

Babam zamanında celebrity lerle çıkmış biri.ister inan ister inanma veled
kanka banlanan bi eleman iyi ifsalamıstı seni onu gördüğümden beri inanmıyorum kb:lul:

• +1
  • Hmm...
Reactions: Mentally lost cel, cakdripa and pashanimair
6 öğün öğün başı 500 kalorimi alıyon amk hahaha
Fazla carb tüketmiyorum çoğunlukla yağ ve protein alıyorum mikrolarada hep dikkat ediyorum bilmiyorum niye kilo alamadığımı sanırsam yetersiz carblardan dolayı

• +1
Reactions: pashanimair
Fazla carb tüketmiyorum çoğunlukla yağ ve protein alıyorum mikrolarada hep dikkat ediyorum bilmiyorum niye kilo alamadığımı sanırsam yetersiz carblardan dolayı
carb en iy ienerji fueli napiyosun sen

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
  • +1
  • Love it
Reactions: cakdripa, pashanimair and Xavier
holy larp

• Hmm...
  • +1
Reactions: pashanimair and Xavier
şex sayid sizce haklı mıydı?

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, codeine1119 and pashanimair
kanka banlanan bi eleman iyi ifsalamıstı seni onu gördüğümden beri inanmıyorum kb:lul:
"Ifsalamastj" = rastgele seyler söylemişti

Sizden zaten buna inanmak beklenir

1 öğün yiyor ve 170 85 kg mi kanka vay amınakoyim her denilene inanma bence

• +1
Reactions: Mentally lost cel
evet kısa boylu trans sikerim diyodun ve şeyh sait haklı mıydı diye soruyordun :lul:
Sen yanlış anlamışsın tam öyle demedim

• +1
Reactions: Trenmaxx1

insanların obez olması sorun degil herkes softmaxxlerse kendimizi assaglık hissederiz aslında potansyilei olan ama obez oldugu icin ltn olan adamlar ltn kalmaya devam etmesini istiyorum

• +1
Reactions: Mentally lost cel

Users who are viewing this thread

Back