Heatmiser
catch an edge
Nerden bulabilirim mari sarmıyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Shroom telegramdan bulursun ya da rave ortamina girmen lazim evde kendinde yetistirebilirsin ben mycologyden anliyorum az bucuk tecrubem yok ama ne yapilmasi gerek vs biliyorum kendinde yetistirirsin istesen ama evde hic kullanilmayan 1 oda lazimNerden bulabilirim mari sarmıyor artık
ugrasamam amk onla sadece duzgun kanal lazım duzenli alıcamShroom telegramdan bulursun ya da rave ortamina girmen lazim evde kendinde yetistirebilirsin ben mycologyden anliyorum az bucuk tecrubem yok ama ne yapilmasi gerek vs biliyorum kendinde yetistirirsin istesen ama evde hic kullanilmayan 1 oda lazim
Herkes tokatci olmus ben kendim yapcam evde seneye gel ben satarimugrasamam amk onla sadece duzgun kanal lazım duzenli alıcam
kanaldan shroom almaya calisirsan ustunde esya kalmaz haberin olsunugrasamam amk onla sadece duzgun kanal lazım duzenli alıcam
telegram kanalı degil kokusmus kopekkanaldan shroom almaya calisirsan ustunde esya kalmaz haberin olsun
Never had any law enforcement agencies contact us as far as I know.@Gengar do you share users ip when police want
Cope amkNever had any law enforcement agencies contact us as far as I know.
Sikter git olum.Cope amk
Abi genetikten beynin sikik doğunca mecbur kaliyon yauyusturucu satan anasini satsin
kardeş kaka derisiyim ben amkSikter git olum.
Mal mantar ne bagimlilikbyapiyo ne sagliga zarari var kimyasalda degil sg okuyusturucu satan anasini satsin
niye ysak o zmaanMal mantar ne bagimlilikbyapiyo ne sagliga zarari var kimyasalda degil sg ok
Tor -> iyi bir OPSEC -> sağlam kripto hesabı -> herhangi bir darknet marketi (bayadır kullanmadım ama bohemiada türkiye içi gönderim yapanlar vardı galiba) -> mantar, lsd, ektasi, kokayin vb. çoğu şeyi kapına getirtmek@chadmanlet04 bu adam kesin biliyodur
Goverment orospu cocuniye ysak o zmaan
çünkü 2 defa mantar altı geçirdiğin trip >>> 10 tane terapi seansı / anti depresana ihtiyaç duymamaniye ysak o zmaan
Bohemiadan aldim ben lsd bos ciktiTor -> iyi bir OPSEC -> sağlam kripto hesabı -> herhangi bir darknet marketi (bayadır kullanmadım ama bohemiada türkiye içi gönderim yapanlar vardı galiba) -> mantar, lsd, ektasi, kokayin vb. çoğu şeyi kapına getirtmek
big pharmaçünkü 2 defa mantar altı geçirdiğin trip >>> 10 tane terapi seansı / anti depresana ihtiyaç duymama
bohemia kapanmış amk boşver, Archetyp açık halaBohemiadan aldim ben lsd bos cikti
b,zde anliyoz derin devlet falan sakinGoverment orospu cocu
baya karanlık ayrıca gumruk olayı nasıl cozuluyorTor -> iyi bir OPSEC -> sağlam kripto hesabı -> herhangi bir darknet marketi (bayadır kullanmadım ama bohemiada türkiye içi gönderim yapanlar vardı galiba) -> mantar, lsd, ektasi, kokayin vb. çoğu şeyi kapına getirtmek
phpyi gecemedim 2 senedir ne yaziyo ordabohemia kapanmış amk boşver, Archetyp açık hala
bos daireye flnmi tiklicazphpyi gecemedim 2 senedir ne yaziyo orda
tr içinden alıyorsun. gümrük yok. tr de az da olsa bir kaç satıcı var. güvenirlilikleri kumar yapacak bir şey yok.baya karanlık ayrıca gumruk olayı nasıl cozuluyor
Kanka lsd aldigmda ben hollandadan geldi adam bildigin mektupun icine bi plastik canta koymus gri renk onun icindeydi amk kokusu falan olmadigi icin sikinti olmamistibaya karanlık ayrıca gumruk olayı nasıl cozuluyor
High iq. Su sene bitsin halisunojenlere manyak ilgim var deneyimlemek istiyom hala bu forumda olursan yazicamtr içinden alıyorsun. gümrük yok. tr de az da olsa bir kaç satıcı var. güvenirlilikleri kumar yapacak bir şey yok.
gümrükten anca ama anca LSD geçer. ya da deli gibi para verip çok iyi stealth yapan birini bulcan ki şurda kıçı kırık 2 mantar için değmez.
Darknet harici iletisim kurulmuyormu satıcılarla ? Toru sadece birkac kez kullandım benlik degiltr içinden alıyorsun. gümrük yok. tr de az da olsa bir kaç satıcı var. güvenirlilikleri kumar yapacak bir şey yok.
gümrükten anca ama anca LSD geçer. ya da deli gibi para verip çok iyi stealth yapan birini bulcan ki şurda kıçı kırık 2 mantar için değmez.
tutoriali varmibos daireye flnmi tiklicaz
Bot korumasiji mi gecemiyon amktutoriali varmi
Darknet içi satan tor harici iletişim kabul etmez.Darknet harici iletisim kurulmuyormu satıcılarla ? Toru sadece birkac kez kullandım benlik degil
Bot olmayı bırakt geçersin abitutoriali varmi
yapmislarBot korumasiji mi gecemiyon amk
napsam tohum alıp yetistirsem mi aqDarknet içi satan tor harici iletişim kabul etmez.
Tabii dark net dışı da illaki telegram vs gibi ortamlarda bunu satanlar vardır ama o alanda nasıl işliyor işler bilmiyorum. Esrar kolay ama mantar satan hiç görmedim
Tor dan neden vazgeçtinnapsam tohum alıp yetistirsem mi aq
darknet falan benlik degil tecrubeli degilimTor dan neden vazgeçtin
Valla amk düşünsene dolandiriyosun napcan gidip polise illegal bişey alırken kazıkladilar mi dicendarknet falan benlik degil tecrubeli degilim
no shroom for my faceValla amk düşünsene dolandiriyosun napcan gidip polise illegal bişey alırken kazıkladilar mi dicen
köşeyi dönersinnapsam tohum alıp yetistirsem mi aq
ben deliyim bana iyi gelir miçünkü 2 defa mantar altı geçirdiğin trip >>> 10 tane terapi seansı / anti depresana ihtiyaç duymama
mantardan çok bir şey olmaz herhalde.ben deliyim bana iyi gelir mi
küstü banachorme > .org > @balding17yomanletcel