Tr de shroom yada truffle

Heatmiser

Heatmiser

catch an edge
Nerden bulabilirim mari sarmıyor artık

• JFL
Reactions: Deleted member 86220
@Gengar do you share users ip when police want

• JFL
Reactions: Deleted member 90503
Nerden bulabilirim mari sarmıyor artık
Shroom telegramdan bulursun ya da rave ortamina girmen lazim evde kendinde yetistirebilirsin ben mycologyden anliyorum az bucuk tecrubem yok ama ne yapilmasi gerek vs biliyorum kendinde yetistirirsin istesen ama evde hic kullanilmayan 1 oda lazim

Shroom telegramdan bulursun ya da rave ortamina girmen lazim evde kendinde yetistirebilirsin ben mycologyden anliyorum az bucuk tecrubem yok ama ne yapilmasi gerek vs biliyorum kendinde yetistirirsin istesen ama evde hic kullanilmayan 1 oda lazim
ugrasamam amk onla sadece duzgun kanal lazım duzenli alıcam

• +1
Reactions: maarda
ugrasamam amk onla sadece duzgun kanal lazım duzenli alıcam
Herkes tokatci olmus ben kendim yapcam evde seneye gel ben satarim

@chadmanlet04 bu adam kesin biliyodur

• JFL
uyusturucu satan anasini satsin

@chadmanlet04 bu adam kesin biliyodur
Tor -> iyi bir OPSEC -> sağlam kripto hesabı -> herhangi bir darknet marketi (bayadır kullanmadım ama bohemiada türkiye içi gönderim yapanlar vardı galiba) -> mantar, lsd, ektasi, kokayin vb. çoğu şeyi kapına getirtmek

• Woah
  • +1
Reactions: menas, temelyeterliliktest, Deleted member 86220 and 1 other person
  • +1
  • Love it
Reactions: maarda and yuda
Tor -> iyi bir OPSEC -> sağlam kripto hesabı -> herhangi bir darknet marketi (bayadır kullanmadım ama bohemiada türkiye içi gönderim yapanlar vardı galiba) -> mantar, lsd, ektasi, kokayin vb. çoğu şeyi kapına getirtmek
Bohemiadan aldim ben lsd bos cikti

• Woah
Reactions: chadmanlet04
baya karanlık ayrıca gumruk olayı nasıl cozuluyor

tr içinden alıyorsun. gümrük yok. tr de az da olsa bir kaç satıcı var. güvenirlilikleri kumar yapacak bir şey yok.

gümrükten anca ama anca LSD geçer. ya da deli gibi para verip çok iyi stealth yapan birini bulcan ki şurda kıçı kırık 2 mantar için değmez.

Kanka lsd aldigmda ben hollandadan geldi adam bildigin mektupun icine bi plastik canta koymus gri renk onun icindeydi amk kokusu falan olmadigi icin sikinti olmamisti

• +1
tr içinden alıyorsun. gümrük yok. tr de az da olsa bir kaç satıcı var. güvenirlilikleri kumar yapacak bir şey yok.

gümrükten anca ama anca LSD geçer. ya da deli gibi para verip çok iyi stealth yapan birini bulcan ki şurda kıçı kırık 2 mantar için değmez.
High iq. Su sene bitsin halisunojenlere manyak ilgim var deneyimlemek istiyom hala bu forumda olursan yazicam

• +1

Darknet harici iletisim kurulmuyormu satıcılarla ? Toru sadece birkac kez kullandım benlik degil

Darknet harici iletisim kurulmuyormu satıcılarla ? Toru sadece birkac kez kullandım benlik degil
Darknet içi satan tor harici iletişim kabul etmez.

Tabii dark net dışı da illaki telegram vs gibi ortamlarda bunu satanlar vardır ama o alanda nasıl işliyor işler bilmiyorum. Esrar kolay ama mantar satan hiç görmedim

bidaha girersem atarim yardim edersiniz

• +1
Darknet içi satan tor harici iletişim kabul etmez.

Tabii dark net dışı da illaki telegram vs gibi ortamlarda bunu satanlar vardır ama o alanda nasıl işliyor işler bilmiyorum. Esrar kolay ama mantar satan hiç görmedim
napsam tohum alıp yetistirsem mi aq

• JFL
darknet falan benlik degil tecrubeli degilim
Valla amk düşünsene dolandiriyosun napcan gidip polise illegal bişey alırken kazıkladilar mi dicen

• +1
Reactions: Heatmiser
Valla amk düşünsene dolandiriyosun napcan gidip polise illegal bişey alırken kazıkladilar mi dicen
no shroom for my face

• So Sad
Bı şekil alırsanız bumplayin burayı bizde öğrenek

aramaya devam bulursam yazarım buraya

tohum alinmazmi her turlu saklarsin

chorme > .org > @balding17yomanletcel

çünkü 2 defa mantar altı geçirdiğin trip >>> 10 tane terapi seansı / anti depresana ihtiyaç duymama
ben deliyim bana iyi gelir mi

ben deliyim bana iyi gelir mi
mantardan çok bir şey olmaz herhalde.

DMT/Salvia sikebilir bir tane arkadaşım aşırı paranoyak olmuştu kendine gelmesi 1-2 ay sürdü

• +1
Reactions: elemanzelvadre
hesabi actim nickleri verin ark ekleyeyim archetype