flows5991
Banned
beğeniler yardı amk yabancıya domalmada bunların üstüne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
leynnn it herif sen kimsin lan sivaslıya benzicenyabancı larpta yapamayız aq sivaslılara benziyoruz

"rus çocuğa nude attım o da 31 çekip orga türk kızlarının ne kadar kolay olduğunu yazdı" diye okudum
diyom ya kanka tirrik olmak baya eksi bişi appealimiz bi güney amerikada var@Atsizz lan o değilde aile fotolarına bakıyom oğlum biz türk oğlu türküz lan yabancı larplama şansım 0
WHO İS WE BROTHERyabancı larpta yapamayız aq sivaslılara benziyoruz
Amımı götümü açtım götten sıktı beni artık Türkiye'yi temsil ediyorum çok iyiyim saar we are secular saar wallahi we are secular
Bu fo*dleri ciddi alanda suc kadın dedigin varlık 90ıqyu gecemez ztn
geleceğin elliot rodgeri yetişiyo @Resistance. önlem al amına koyimBu fo*dleri ciddi alanda suc kadın dedigin varlık 90ıqyu gecemez ztn
burdada kolaySonra Turkish girls on erasmus oluyoruz![]()
Siz bu hale getirdiniz bu adamı amk, adam normalde nezih ve grey bir şekilde soru soruyordu 1-2 günde çocuk bu hale geldi amkgeleceğin elliot rodgeri yetişiyo @Resistance. önlem al amına koyim
Rate kısmında insanlara ropelayın diyo karakter gelişimi varSiz bu hale getirdiniz bu adamı amk, adam normalde nezih ve grey bir şekilde soru soruyordu 1-2 günde çocuk bu hale geldi amk
ispanyol larp atarsın kanka bu aradayabancı larpta yapamayız aq sivaslılara benziyoruz
incel.İs e basladımSiz bu hale getirdiniz bu adamı amk, adam normalde nezih ve grey bir şekilde soru soruyordu 1-2 günde çocuk bu hale geldi amk
Niye amkincel.İs e basladım
dm gelsene ER için adam lazımincel.İs e basladım
senin gibi görünmek için şuan bankamdaki 200 tlyi verebilirimispanyol larp atarsın kanka bu arada
bi sekine lodm gelsene ER için adam lazım
Bu adama karşı ilgin nerden geliyobi sekine lo View attachment 4691142
HARBİ ER POTANSİYELİ VAR ÇOCUKTA AQBu adama karşı ilgin nerden geliyo![]()
ASDSFGDHFKXGJLXRERISTOSDFGKLGDHREWHARBİ ER POTANSİYELİ VAR ÇOCUKTA AQ
YENİ NESİL BAYA CHADULLAH
ÇOCUK ERGENLİKLTE ASCEND GEÇİRMEZSE 20-21 YAŞLARINDA İLK ER VAKASI GÖREBİLİRİZ TR DE
Ordaki insanlar daha kafa dengiNiye amk
"Daha az popüler bir incel sitesindeki inceller popüler bir incel sitesindeki incellerden daha kafa dengi"Ordaki insanlar daha kafa dengi
Burdakiler incel değilki normie"Daha az popüler bir incel sitesindeki inceller popüler bir incel sitesindeki incellerden daha kafa dengi"
Rate kısmına girip kendini atanlarla konuşursan tabi hepsi normie. Offtopic kısmına bak biBurdakiler incel değilki normie
Evt haklısınRate kısmına girip kendini atanlarla konuşursan tabi hepsi normie. Offtopic kısmına bak bi
AGAC YASKEN EGILIRMISincel.İs e basladım
SAKIN AMA SAKIN ER YAPMA @adam213t UMITCAN UYGUN GIBI OLHARBİ ER POTANSİYELİ VAR ÇOCUKTA AQ
YENİ NESİL BAYA CHADULLAH
ÇOCUK ERGENLİKLTE ASCEND GEÇİRMEZSE 20-21 YAŞLARINDA İLK ER VAKASI GÖREBİLİRİZ TR DE
olum bunlara bakıp kuduruyodum sımdı sadece ignore atip geciyom sunlara takılıp takılıp sınırlenmeyın tr genelı asalak orospuevladı zaten