S
schwa011
Iron
ırk olarak ne kadar şanssızız hicbir one cıkan ozelligimiz yok mu bizim aq bi nordic'lere bakıyorum bide bize yüzüm dusuyo. siz ne dusunuyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bunu çenesi yapılı olmayanlar elmacık kemikleri çıkık olmayanlar gözü yuvarlak olanlar burnu keleş olanlar düşünsünırk olarak ne kadar şanssızız hicbir one cıkan ozelligimiz yok mu bizim aq bi nordic'lere bakıyorum bide bize yüzüm dusuyo. siz ne dusunuyosunuz
bayagı haklısın benım sadece eye are cok ıyı onun dısı bısey yokırk olarak ne kadar şanssızız hicbir one cıkan ozelligimiz yok mu bizim aq bi nordic'lere bakıyorum bide bize yüzüm dusuyo. siz ne dusunuyosunuz
GURUR DUYACAKSIN.
Yani, cogu kisi melez oldugu icin ulkedeırk olarak ne kadar şanssızız hicbir one cıkan ozelligimiz yok mu bizim aq bi nordic'lere bakıyorum bide bize yüzüm dusuyo. siz ne dusunuyosunuz
aslinda biraz daha osmanlinin hosgoru politikasi ve asiri fazla yerleri feth etmesinden kaynakliYani, cogu kisi melez oldugu icin ulkede
Armenoid alpinid anatolid goruluyor anadoluda
karadeniz biraz daha baltid vb. sarisin fenolar goruluyor
Akdeniz tarafi genellikle yoruk dolu oldugu icin turanid andronovo turanid bide normal akdenizliler olan mediteranidler var
Dogu tarafi biraz daha iranid vb. dolu gercek kurtler iranid fenosunda dilleride iranid ama hala iranla baglantili olmafigini iddia ediyolar
Ulkede cogu kisi goc ettigi icin her yer karisik ve cogu kisi melez bu yuzden one cikan bi yonumuz yok
Olsun daha maskulen, savasci duruyoruz.olum sen uzulmuyon mu amk yecuc mecuc gibi kalıyoz nordiclere kıyasla allahtan hintliler var
copelama seklini sikeyim seninOlsun daha maskulen, savasci duruyoruz.
copelama seklini sikeyim senin
sen mal bi insansin ciko genclik
oglum siktir git yat uyu amina koyacam senin de youtubenun da
amini gotunu sikicem onun simdi o onu istiyostok falan mı yapıyosun aq bunlar gotunden mi cıkıyo
amini gotunu sikicem onun simdi o onu istiyo
adam beni anlattı amkBunu çenesi yapılı olmayanlar elmacık kemikleri çıkık olmayanlar gözü yuvarlak olanlar burnu keleş olanlar düşünsün
Senin çenen yapılı elmacik kemiklerin de çıkık amina koyarim ilgi kasma sanki görmedik tipiniadam beni anlattı amk
benim sol gözüm çok sıkıntı ya baya asimetrik napcam bilmiyorumSenin çenen yapılı elmacik kemiklerin de çıkık amina koyarim ilgi kasma sanki görmedik tipini