Tr kizlarinin hipergamisinin üreme stratejisiyle alakası yoktur (bence)

Angutoid

Angutoid

President of Hells Angels MC
Nasıl 2010larda 1.80 trendse şimdi 1.90 trend bunun sebebi bu kizların çocuklarını düşünmesi değil sosyal medyada gorduklerine göre karakterini oluşturan beyinsiz ve kişiliksiz npcler olmasidir kısaca bilimsel sebebi mal olmaları çocuklarını düşünmeleri falan degil hiammmina okkey

• +1
Reactions: oguzk, Deleted member 70692, Deleted member 93990 and 3 others
Bu salaklar olur da cocuklarinin güzel olmalarını vs dusunurlerse bu da tiktokta diğer annelerle sidik yaristirmak istemelerinden olur olsa olsa
Benim çocuğum tatlı olsun ttde paylaşayımdan ileri gidecek bir mentalite yok bu lalelerde komik de gelse realite budur o yüzden diyoz bu salaklara appealiniz olsun diye tüm gün gotunuzu psl ortamında curutmeyin diye sikis istiyosan git esc sik verdiğin para yine bu malları sikene kadar harciycagin para kadar tutmaz ha sikis değil AVRAT arıyorum diyorsan bu salaklara appealin olsun istemenin sebebi ne
Aklı başında AVRAT materyali bir karı zaten 1.90 erko istiyom diye gezmez kendinden 10 cm uzuna okey olur o da KARİ gibi hissetsin diye ona lafimiz yok zaten.....

• +1
Reactions: Deleted member 70692, menas and maarda
Nasıl 2010larda 1.80 trendse şimdi 1.90 trend bunun sebebi bu kizların çocuklarını düşünmesi değil sosyal medyada gorduklerine göre karakterini oluşturan beyinsiz ve kişiliksiz npcler olmasidir kısaca bilimsel sebebi mal olmaları çocuklarını düşünmeleri falan degil hiammmina okkey
Katılıyorum ama boydan önce statüye bakıyorlar ve popüler kültüre tırrık foidleri

• +1
Reactions: Deleted member 81504 and Angutoid
Bu kezbanlarla sikis istiyorsanız onların standartlarına kendinizi uydurmaya çalışmaktansa toplanın 1.78 erkek propogandasi yapin tiktokta kız larpi yaparak
Bugün 1.90 istiyolar 5 seneye 2 metre olur bacaklarini kirdirdigina degmez

• +1
Reactions: oldgymcel and menas
Bu adam çok haklı

• Love it
Reactions: Angutoid
Bu forumda kız varmıdır acaba

• Hmm...
bencede

• +1
sımdı 1.70iz biz 1.60-1.55 arası kızlarında populasoynu %15 falan yok heıghtmaxxe devam baba o bacaklar kırılcak

• +1
  • JFL
Reactions: oldgymcel and Angutoid
  • JFL
Reactions: hesaplar_banlı, kurabiyecanavari31, zharupodrugu and 3 others
@ılgaz hmu

• JFL
Reactions: Deleted member 70692, zharupodrugu, Deleted member 92947 and 1 other person
@ılgaz wanna have sex i wanna fuck ur ass

• JFL
Reactions: Deleted member 81504, Schizotypalcel, Deleted member 70692 and 1 other person
niye threade yabancılar akın etmiş aq

• JFL
niye threade yabancılar akın etmiş aq
bizde bully edit onlarda until dawn edit, ben boşuna edit atmıyordum kardeş. :p

Last edited:

Users who are viewing this thread

Back