swaggy
Iron
normal forumda konuşulanlarla burdaki arasında dağlar kadar fark var atatürk, kürtler falan konuşuluyo looksmax forumunda amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bazıları baitliyo o yüzden aqnormal forumda konuşulanlarla burdaki arasında dağlar kadar fark var atatürk, kürtler falan konuşuluyo looksmax forumunda amk
o adamlarla sen aynı coğrafyada yaşamıyosun çünkü senin ülkende asgari alan adam açlıktan ölüyor refah duzeyi düşük ve turkler mizac olarak da agresifnormal forumda konuşulanlarla burdaki arasında dağlar kadar fark var atatürk, kürtler falan konuşuluyo looksmax forumunda amk
sende nasıl bir travma var lan zenciler ananı gözünün önünde mi sikti blackpill polisi misin sen yavşak sg profil fotosu her gördüğümde yaarıyor amkgördüğüm kadarıyla tr formun yarısı red pilled cuck çünkü
beni her gördüğünde bi satır küfür yazıyorsun sonra tiltliğini gizlemek için "yarıyor" diyorsun seni tanımıyorum bilesende nasıl bir travma var lan zenciler ananı gözünün önünde mi sikti blackpill polisi misin sen yavşak sg profil fotosu her gördüğümde yaarıyor amk
profil foton tetikliyo beni direkbeni her gördüğünde bi satır küfür yazıyorsun sonra tiltliğini gizlemek için "yarıyor" diyorsun seni tanımıyorum bile
anime izlemediğimi demiştim cs oynarken komik birinin profiliydi hoşuma gittiprofil foton tetikliyo beni direk