Tr subforum

A

ascendantwill

Silver
İnceller mi daha yüksek oranda yoksa htn /htn+ mı bide boy ortalaması nela subformun yani diyorum narsist misiniz incel mi

• JFL
Reactions: Aven
İnceller mi daha yüksek oranda yoksa htn /htn+ mı bide boy ortalaması nela subformun yani diyorum narsist misiniz incel mi
@recai iskender bu orospu cocugu banlansın subforumun rate düşüyor sub5 bile değil bu farklı birşey amınakoyim ıyyy

• JFL
  • WTF
Reactions: Kayra139, Aven, cakdripa and 1 other person
@recai iskender bu orospu cocugu banlansın subforumun rate düşüyor sub5 bile değil bu farklı birşey amınakoyim ıyyy
knk buluşunca beni sik diye yalvaran sen değil miydin

• JFL
Reactions: Aven, cakdripa and ascendantwill
Kanka ne garip forumdaki herkes 185+ kısa olan yok

• JFL
Reactions: Ashoimex, Aven, cakdripa and 5 others
karisik, htn +180 cok var, genelde 18 yasindan buyuk 2 3 yildir looksmax bilen kisiler htn oluyor, cocuklar daha cok mtn ltn oluyor.

buraya size kim incel forumu dedi idk, hic alakasi yok adi bile farkli, lookism belki olabilirdi ama looksmax baska birsey.

• +1
Reactions: Kayra139 and orbitalover
karisik, htn +180 cok var, genelde 18 yasindan buyuk 2 3 yildir looksmax bilen kisiler htn oluyor, cocuklar daha cok mtn ltn oluyor.
ben neyim

177 falanım
Neyse ki zagro ve angutoid abilerim var eskiden elemanda vardı ama 30iu hgh ile 190 olmuş diye duydum
hgh basinca yarrak uzarmi maarda abi

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139 and Arisylva
allahini siktigimin plagi acik olacakti her hafta e2 verip optimal dongede tutup +8iu genotropinin emerdim.

• Love it
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Misogynist_Maxxer
allahini siktigimin plagi acik olacakti her hafta e2 verip optimal dongede tutup +8iu genotropinin emerdim.
15 yasinda kapanan plak mi olur ya

• So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer
buraya size kim incel forumu dedi idk, hic alakasi yok adi bile farkli, lookism belki olabilirdi ama looksmax baska birsey.
İncel formu demedim ki ben formun %60 70 i taşşak geçmeye geliyor

15 yasinda kapanan plak mi olur ya
Benim plaklar açık para yok ucuza gh kaynağı var mı bildiğin yada cinnatropin pahalımı yan sanayi genotropine param yetmiyor

Benim plaklar açık para yok ucuza gh kaynağı var mı bildiğin yada cinnatropin pahalımı yan sanayi genotropine param yetmiyor
plaklarim acik olsa ve param olmasa eczaneden 20 30 kutu genotropin ve arimdex calardim

• JFL
Reactions: orbitalover
plaklarim acik olsa ve param olmasa eczaneden 20 30 kutu genotropin ve arimdex calardim
Yapimmi öyle bişey ama yarrağı yeriz kamera falan vardır

• JFL
175.7 idi en son yaş 17 olduk
sana bagli, 160 olsan kesin cal derdim, buyuk stock olan bir eczane bul, genotropin iste, gitsin alsin gelsin kac adet var filan diye sor daha sonra gece gir cal xanax filanda cal senin yaptigni anlamasinlar.

hersey 6'2cl olmak icin.

:lul::lul::lul::lul::lul::lul:

• JFL
sana bagli, 160 olsan kesin cal derdim, buyuk stock olan bir eczane bul, genotropin iste, gitsin alsin gelsin kac adet var filan diye sor daha sonra gece gir cal xanax filanda cal senin yaptigni anlamasinlar.

hersey 6'2cl olmak icin.

:lul::lul::lul::lul::lul::lul:
6'2 kaç cm oluyor

Herkes cl+ 6'4 knk öylesine takılıyoruz burda

• +1
  • JFL
Reactions: VermilionGlare, Kayra139, pashanimair and 1 other person
Yapimmi öyle bişey ama yarrağı yeriz kamera falan vardır
Sakın çalma amk devletin gözetiminde bu eczaneler hayatını sikersin kullanamadan direkt hapishane ye gidersin bide zaten bu genotropin cinnatropin falan her eczanede olmuyor aq

Sakın çalma amk devletin gözetiminde bu eczaneler hayatını sikersin kullanamadan direkt hapishane ye gidersin bide zaten bu genotropin cinnatropin falan her eczanede olmuyor aq
siteyide patlatır piç orgda teşvik ettiler diye:lul:

• JFL
Reactions: Auchelius
Zaten amk yapmayın aq böyle şeylerin şakası bile olmaz burda low iq yaşam formu fazla yaparlar sonra engel falan gelir amk uğraştırırlar bizi
dns'siz gezen varmı ki zaten engel gelse bile sorun yok ama eng forumda öyle bir taşak geçerler ki amk:lul:

Tam tersi looksmax bilenlerin çoğusu çirkin oluyor birhaber olan greylerse cok daha yakısıklı

• +1
Reactions: orbitalover and divisionpanzerfaust