Tr ye gelince steroidi napçam amk

susisesi

susisesi

seggs
Yakın zamanda steroid cycle başlamayı düşünüyorum beraber çalışacağım kişiyle konuşuyom tr de bıraksam enclo olur mu falan demiştim (Almanya da çok uzun durmuyom asla, sık sık tr ye gelmem gerekiyo) Ailem de her türlü bulur ne yapçam amk

Yakın zamanda steroid cycle başlamayı düşünüyorum beraber çalışacağım kişiyle konuşuyom tr de bıraksam enclo olur mu falan demiştim (Almanya da çok uzun durmuyom asla, sık sık tr ye gelmem gerekiyo) Ailem de her türlü bulur ne yapçam amk
Sakla

saklamanın bi yolunu bul

Ailen her türlü bulur gibi düşünme bi oturup üstüne 5 dakika düşünürsen saklican bi yer ve vurma sistemi bulursun

@churmaxxed allahini sikeyim bayer rimo kullanmak isteyen birisi suan bulmasi imkansiz
100 wcxane aradim 2 kutu yeme bozuklugu teshisi ( popeyes ve mcdonalds ) ve doktor recetesi var filan dedim imkansiz amkkk
kaplancan satmiyo guvendigim diger kisilerde bayer eczane stok satmiyo ugl var,
her roid ugl kullanilbilir belki ama Meteloloje kullanilmamli
sustanon veriyorlar mı?

@churmaxxed allahini sikeyim bayer rimo kullanmak isteyen birisi suan bulmasi imkansiz
100 wcxane aradim 2 kutu yeme bozuklugu teshisi ( popeyes ve mcdonalds ) ve doktor recetesi var filan dedim imkansiz amkkk
kaplancan satmiyo guvendigim diger kisilerde bayer eczane stok satmiyo ugl var,
her roid ugl kullanilbilir belki ama Meteloloje kullanilmamli
reçeten varsa almanyadan sokarım

• JFL
Reactions: Serialsuicide
bana almanyadan zyklon b gazı getirsenize birşey için lazım

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius and temelyeterliliktest
enclo proviron kürü cok iyi aq ama enclo yok aq türkiyesinde

Users who are viewing this thread

Back