Fridx
Sugarmaxxer
Varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bulursan banada soyle bhaiVarmi
Parayi buldum sira klinik bulmaktabulursan banada soyle bhai
ben parayida bulmadimParayi buldum sira klinik bulmakta
DIY’e gotum yemior

Diy yapcaksan sadece cenene yapda oda amk el goz kordinasyonu gerektiriorben parayida bulmadim
klinkte bulmadim
ben diy denicem
ben yaparim bhai benden hersey beklenirDiy yapcaksan sadece cenene yapda oda amk el goz kordinasyonu gerektirior
nereye yaptircsnVarmi
Lower thirdnereye yaptircsn
Downgrown ve narrow cunkuLower third
git ders çalış unide halledersin lise boşşolm valla varsa cok iyi olur amk lisenin son iki yilini guzel geciririm en azindan
DIY Chin filler en basit DIY'lerden bir tanesi.DIY’e gotum yemior
chine cok gerek yokda gonions bide zygolara cok az biseyDIY Chin filler en basit DIY'lerden bir tanesi.
Malzeme 200$ civarinda sadece.
reis yanlis taglemissinyap adama bi güzellik@marlonteixira
deletelemişreis yanlis taglemissin
gençler daha 14 yaşında cinsellik yaşıyor sen kendini kandırmaya devam etgit ders çalış unide halledersin lise boşş
kanka yaşamıyor diyen yok yaşamadım diyen yok lise cidden boş lisede 1 yıl erken yapıcagın calısmanın yada bi hayalin , iş planının önemini sonra anlayacaksın bra ben sev yaptım şu kızla çıktım öhhdhhöö3 diyen tipler şuan a101de çalışıyor yada mezuna kalmışlar ''abi benim babamın işi var ''ders çalış iyi cocugu oyna o işide kaparsın babandangençler daha 14 yaşında cinsellik yaşıyor sen kendini kandırmaya devam et![]()
lisede hiçbir ilişki yürümyor zatende manita muhabbetlerine hiç girmedimkanka yaşamıyor diyen yok yaşamadım diyen yok lise cidden boş lisede 1 yıl erken yapıcagın calısmanın yada bi hayalin , iş planının önemini sonra anlayacaksın bra ben sev yaptım diyen tipler şuan a101de çalışıyor yada mezuna kalmışlar ''abi benim babamın işi var ''ders çalış iyi cocugu oyna o işide kaparsın babandan
trde yasamiom zaten tatilde gelip yapcam burda 12 yasinda sikisen var aqgençler daha 14 yaşında cinsellik yaşıyor sen kendini kandırmaya devam et![]()
kendimi kandırma kısmını anlamadım mantık olarak 1-2 yıl önceden ders çalışsa sınavın anasını siker anasından babasındanda para kopartır herşey daha iyi olur ünidelisede hiçbir ilişki yürümyor zatende manita muhabbetlerine hiç girmedim
?Larpdır umarım yoksa beynini sikiyim
avideki eleman kimtrde yasamiom zaten tatilde gelip yapcam burda 12 yasinda sikisen var aq
Teroristavideki eleman kim
kanka ismini biliyonmubenim annem türkleri görünce duramıyor ve amı sürekli şişiyor zor tutuyoruz
Terorist
vay amına kodumun sunepesı senıTürkler önce Kürtlerin yarrağının gölgesinin altından çıksın 1000 yıldır domalan korkak orospu çocuklarısınız(türk olup olmaman umrumda değil ben türke her zaman söverim)
Abubakr al swedi mi neymiskanka ismini biliyonmu