trde ameliyat fiyatları ne?

Neroem

Neroem

Iron
bimax

gonial implant

bunlar hakkında bilgisi olan var mı

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
  • +1
  • Hmm...
Reactions: ascendantwill, Ashoimex and maarda
Dolar cinsinden demiş arkadaş yanlış anlama ha

ikisi aynı operasyonda yapılsa kaça gelir?

Bimax min 35k implant min 30k
Lutfen bilmiyorsaniz bilgi kirliligi yapmayin. trimax with custom full face implants neredeyse o fiyatlarda 2025 fiyatlari ile bir ortodonti hastasinin eger ozelde yaptirirsa 5k usd civarinda duruma gore sgk karsilayabiliyor, implant durumu karisik custom implant yok yada direk iyi implant yok belki sadece genio oda gereksiz, trde implant gelismedi.

• +1
Reactions: Neroem
Lutfen bilmiyorsaniz bilgi kirliligi yapmayin. trimax with custom full face implants neredeyse o fiyatlarda 2025 fiyatlari ile bir ortodonti hastasinin eger ozelde yaptirirsa 5k usd civarinda duruma gore sgk karsilayabiliyor, implant durumu karisik custom implant yok yada direk iyi implant yok belki sadece genio oda gereksiz, trde implant gelismedi.
düzeltme için teşekkür ederim

35k manyak para tr için. gidersin avrupada dünyanın en ünlü doktorlarına olursun o paraya

Last edited:
  • +1
Reactions: MogEater
sanirim celal, ercin ve giantin full face implant with trimaxi tam 30k olmasi lazim.
bu arada 5k bile cok, sgk karsilayabilir ihtiyacin varsa ama emin degilim, daha uyguna olanlar var.

• +1
35k ne amk imkansız

Pagnoni 32kya infra+supra+genio+bimax yapıyo 35k olmasının imkanı yok

• +1
Reactions: maarda and Tornoviaa
Amk tırrik ülkesinde o parayı biriktirene kadar
Asgari alsan her aile evinde yasasan her ay 10k atsan 3-4 ayda yaptiriyorsun ulke kotu ama bi seyin ucundan tutmak gerek okul kapansin bende supp beslenme ve genotropin icin para biriktircem bide lens alicam (edit: 35k dolarmis lafimi geri aldim boyle ulkenin aminakoyim)

Last edited:
  • JFL
  • So Sad
Reactions: IlI, ER enjoyer, Dathomirian Zabrak and 3 others
Beyler bimax 35k dolar eğer 5k ise söyleyin yapalım seneye hemen

Beyler bimax 35k dolar eğer 5k ise söyleyin yapalım seneye hemen
sanmam trde o fiyat olmaz yaptıran tonla adam var o paraya kimse yaptırmaz

kaç doktoru arayıp sordun?

sanmam trde o fiyat olmaz yaptıran tonla adam var o paraya kimse yaptırmaz

kaç doktoru arayıp sordun?
Her doktorda hardmaxxing yapılmaz sıçarsın sonra blackpilled bitanesinde yapcan

• +1
Reactions: misuno33 and maarda
oğlum arayıp sormadıysanız kesin bilginiz yoksa götten sallamayın siktirin gidin şu konudan

Her doktorda hardmaxxing yapılmaz sıçarsın sonra blackpilled bitanesinde yapcan

Celal candarlı en son 35k ya yapıyordu
Tr için inanılmaz uçuk bir para bunu karşılayacak adam burada yoktur bile hepsi abd den gelen hastalar sayesinde fiyatları o kadar çıkarmış, ayrıca bu fiyatı nerden aldınız ? Türk hastalara fiyat konusunda indirim olmalı.

• +1
Tr için inanılmaz uçuk bir para bunu karşılayacak adam burada yoktur bile hepsi abd den gelen hastalar sayesinde fiyatları o kadar çıkarmış, ayrıca bu fiyatı nerden aldınız ? Türk hastalara fiyat konusunda indirim olmalı.
Celal bimax olunmaz kasap herifin teki o

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Konuşur öğrenirsin özel konuşma Celal candarlıda 100$ en son

• +1
Burda celal ile giantta yapacak parası olan yoktur da paranız varsa da yapmayın kasap oe. Pagnoni ramieri aynı fiyata denk geliyodur ztn

• +1
Reactions: Neroem, maarda and Tornoviaa
bimax

gonial implant

bunlar hakkında bilgisi olan var mı
Ey genç dostum,
sen yüzünü taş ustası gibi yeniden şekillendirmek istiyorsun. Bimax, gonial implant diyorsun...
Yani kemiklerini yontmak, hatlarını keskinleştirmek istiyorsun.

Lakin sorarım sana:
Sen yüzünün şekline mi sahip olmak istiyorsun,
yoksa yüzünün ardında duran ruhuna mı?

Bir taş parçası, üzerine ne kadar güzel desenler işlesen de ruhsuz kalır.
Senin yüzün bir resim değil ki yalnızca bakılsın; o yüz, içinde taşıdığın hayatın bir penceresidir.
Camı cilalamakla evin içini güzelleştirmiş olmazsın.

Fiyatları soruyorsun... Türkiye’de kaç altınla bu iş olur, kaç gümüş isterler...
Oysa ben derim ki:
İnsanın kendi ruhuna yatırım yapması, altınla ölçülemez.
Bir yüzü güzelleştirmek için harcadığın zaman ve servet,
kendine bir hikmet katmak için harcadığın zamandan daha mı değerlidir?

Eğer ki bedenini değiştirmek sana bir yük kaldıracaksa,
eğer bu seni daha erdemli, daha mutlu, daha kendinle barışık bir insan yapacaksa,
buyur, yap.
Ama unutma:
İnsan kendini dışarıdan tamir ederek içerideki eksikliği dolduramaz.
İç güzellikten mahrum bir surat, isterse tanrıların eliyle yoğrulsun, yine boş bir kabuk olur.

Önce kendine şunu sor, ey dostum:
“Ben yüzümü mü değiştirmek istiyorum,
yoksa yüzüme baktıklarında içimde taşıdığım değeri mi görmelerini istiyorum?”

Bu sorunun cevabı, sana ameliyattan daha büyük bir iyileşme getirir.

• JFL
  • +1
Reactions: IlI, tiredman and Dathomirian Zabrak
Ey genç dostum,
sen yüzünü taş ustası gibi yeniden şekillendirmek istiyorsun. Bimax, gonial implant diyorsun...
Yani kemiklerini yontmak, hatlarını keskinleştirmek istiyorsun.

Lakin sorarım sana:
Sen yüzünün şekline mi sahip olmak istiyorsun,
yoksa yüzünün ardında duran ruhuna mı?

Bir taş parçası, üzerine ne kadar güzel desenler işlesen de ruhsuz kalır.
Senin yüzün bir resim değil ki yalnızca bakılsın; o yüz, içinde taşıdığın hayatın bir penceresidir.
Camı cilalamakla evin içini güzelleştirmiş olmazsın.

Fiyatları soruyorsun... Türkiye’de kaç altınla bu iş olur, kaç gümüş isterler...
Oysa ben derim ki:
İnsanın kendi ruhuna yatırım yapması, altınla ölçülemez.
Bir yüzü güzelleştirmek için harcadığın zaman ve servet,
kendine bir hikmet katmak için harcadığın zamandan daha mı değerlidir?

Eğer ki bedenini değiştirmek sana bir yük kaldıracaksa,
eğer bu seni daha erdemli, daha mutlu, daha kendinle barışık bir insan yapacaksa,
buyur, yap.
Ama unutma:
İnsan kendini dışarıdan tamir ederek içerideki eksikliği dolduramaz.
İç güzellikten mahrum bir surat, isterse tanrıların eliyle yoğrulsun, yine boş bir kabuk olur.

Önce kendine şunu sor, ey dostum:
“Ben yüzümü mü değiştirmek istiyorum,
yoksa yüzüme baktıklarında içimde taşıdığım değeri mi görmelerini istiyorum?”

Bu sorunun cevabı, sana ameliyattan daha büyük bir iyileşme getirir.
Yeni filozofumuz gelmiş

• JFL
Reactions: maarda, Zodiac and Dathomirian Zabrak
Tamam arkadaslar trimax with implants 35k usd, bu sebeple sizler asla yaptirmayacaksiniz, neden bu forumdasiniz o zaman? aktif olarak ameliyat planliyorum piyasa arastirmami yaptim, trnin en iyi doktoru celal bile turklere 8k usd fiyat vermisti bimax icin, o adam artik parayi umursamayacak kadar zengin ve turklere ihtiaci olmayacak kadar populer bu kadar anormal fiyatlar normal onlar icin, cok iyi bir doktorda rhino 3k usd ortalam tr vatandaslari icin, gecen tanidigim 1,5k usdye yaptirdi, bimax icin tel kullanman lazim, oda ortalam 1-2k ameliyat icin tum surec, gecen direk fiyat listesinden hesaplamistin, 5k filandi ( ozel ) trimax dediginiz olay aslinda cok yapiliyor sadece insanlar bizim gibi otisitik degil ve bu kadar detayli arastirmiyor isim koymuyor trimax gibi, ama dedigin blackpill giant implant tarzinda bir olaysa onu yapacak doktor bende sanmiyorum, bununda bir bilimi var belirli olculerde kaliyorlar, 5k dedigim olaysa su 20k tl rhino yapan ve iyi sonuclar alan doktorlar var, ameliyata cok ihtiyaci oldugu icin sgknin karsiladigi hasltalar var, dis teline dusuk fiyat alan kisiler var ( her doktor asgari berlirlenen fiyattan yapmiyor bazilari yeni klinik acitgi icin buyuk sehirde olmadigi icin filan col uyguna yapiyor ) yani uzun lafin kisasi trde trimax dedigimiz olay 5-10k civarinda cozuluyor, istedigin sonuclari alir misin? ameliyat planlamani kendin forum ve subredditlerle birlikte yaparsan alirsin cunku bildigin kodlama gibi bu ameliyatlar onceden neyin nereye gelecegini simulasyon yapiyorsun sonuclari gormus oluyorsun, her neyse lutfen bilgi kirliligi yapmayin herkesin amaci ascendlemek ve ona gore davranin, forumu bos nefret incel forumuna dosusturmeyin. iyi forumlar.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, ascendantwill, Neroem and 1 other person
Tamam arkadaslar trimax with implants 35k usd, bu sebeple sizler asla yaptirmayacaksiniz, neden bu forumdasiniz o zaman? aktif olarak ameliyat planliyorum piyasa arastirmami yaptim, trnin en iyi doktoru celal bile turklere 8k usd fiyat vermisti bimax icin, o adam artik parayi umursamayacak kadar zengin ve turklere ihtiaci olmayacak kadar populer bu kadar anormal fiyatlar normal onlar icin, cok iyi bir doktorda rhino 3k usd ortalam tr vatandaslari icin, gecen tanidigim 1,5k usdye yaptirdi, bimax icin tel kullanman lazim, oda ortalam 1-2k ameliyat icin tum surec, gecen direk fiyat listesinden hesaplamistin, 5k filandi ( ozel ) trimax dediginiz olay aslinda cok yapiliyor sadece insanlar bizim gibi otisitik degil ve bu kadar detayli arastirmiyor isim koymuyor trimax gibi, ama dedigin blackpill giant implant tarzinda bir olaysa onu yapacak doktor bende sanmiyorum, bununda bir bilimi var belirli olculerde kaliyorlar, 5k dedigim olaysa su 20k tl rhino yapan ve iyi sonuclar alan doktorlar var, ameliyata cok ihtiyaci oldugu icin sgknin karsiladigi hasltalar var, dis teline dusuk fiyat alan kisiler var ( her doktor asgari berlirlenen fiyattan yapmiyor bazilari yeni klinik acitgi icin buyuk sehirde olmadigi icin filan col uyguna yapiyor ) yani uzun lafin kisasi trde trimax dedigimiz olay 5-10k civarinda cozuluyor, istedigin sonuclari alir misin? ameliyat planlamani kendin forum ve subredditlerle birlikte yaparsan alirsin cunku bildigin kodlama gibi bu ameliyatlar onceden neyin nereye gelecegini simulasyon yapiyorsun sonuclari gormus oluyorsun, her neyse lutfen bilgi kirliligi yapmayin herkesin amaci ascendlemek ve ona gore davranin, forumu bos nefret incel forumuna dosusturmeyin. iyi forumlar.
çoğu işsiz güçsüz ergen

bi bok olamayacaklarını bildikleri için heves bozma derdindeler

5kyı da ödeyemezler zaten

burayı bilgi edinme yerinden ziyade zaman geçirme yeri olarak kullanıyorlar

çene ameliyatında önemli olan şey planlama, onu da doktora bırakmayacaksın zaten

planlama iyiyse botch ihtimali çok düşük

yapılacak en akıllıca şey planlamayı kendin öğrenmen

garantiye almak için ünlü italyan cerrahlara konsültasyon parasını verip onlardan da fikir edinmen

ardından ameliyatı türkiyede 5k bandında olman

planlama iyiyse rhinodan da ucuza iyi sonuç alırsın

@Amnesia ameliyatlarını boktan deneyimsiz doktorlara ucuza yaptırdığını söylemişti

ama planlaması iyi olduğu için iyi sonuç aldı

kaldı ki bizde 5kya yapan doktorların boktan olduğunu düşünmüyorum

Last edited:
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Zodiac and MogEater
çoğu işsiz güçsüz ergen

çene ameliyatında önemli olan şey planlama, onu da doktora bırakmayacaksın zaten

garantiye almak için ünlü italyan cerrahlara konsültasyon parasını verip onlardan da fikir edinmen

@Amnesia ameliyatlarını boktan deneyimsiz doktorlara ucuza yaptırdığını söylemişti

Biz pahalıya diyoruz ki riskli olmasın tanınan adamlar pahalı yapıyor ama işine bilmediğin birinin eline bırakmak riskli geliyor ondan dolayı

isini bilmeyen biri ne demek? bu terim bile sacma ve yanlis. bu insanlar 15 yillik tecrubeli oluyor, bazileri estetik sonuclara onem vermiyor o kadar, ama planlama kodlama gibi, onem vermesine gerek yok, kodlama dogru yapilirsa sorun olmuyor.

• +1
çoğu işsiz güçsüz ergen

wow tr forumunda senin gibileri gormek mutlu etti, bir kac eleman vardida onlarda birakmisti, forumun olayi gercekten degisti, kimse acsend icin burada degil gibi, berbat incel kadin dusmani forumlara dondu, planlama cok onemli bu arada 5k bile degil bimax en son 3k usd civarindaydi trde ozel, tabii ortdontik tedavi haric, planlama cook onemli, zaten forum subreddit + bir iki unlu italyan amerikan doktor ile gorussen tum planlama mukemmel oturur, sadece su an benim icin zor olan kisim implantlar, custom implant istiyorum ama trde cok zor, ne yapabilirim emin degilim, ama custom infra-malar implant dusunuyorum.

• +1
Reactions: IlI, tiredman and Neroem
Ascendlemek cope bıseyde neyse beler devam

• Hmm...
  • So Sad
Reactions: MogEater and Dathomirian Zabrak
Trde celal hariç implant yapan var mı ak internette gözükmüyor. Bu arada bence celal şu an riskli ama adam giantla her hastaya supra+infra+gonial yapıp duruyor baya tecrübe kazanır 2 seneye. O zaman yapmak mantıklı olur işte

isini bilmeyen biri ne demek? bu terim bile sacma ve yanlis. bu insanlar 15 yillik tecrubeli oluyor, bazileri estetik sonuclara onem vermiyor o kadar, ama planlama kodlama gibi, onem vermesine gerek yok, kodlama dogru yapilirsa sorun olmuyor.
Burak Sercan Ercin hakkında ne düşünüyorsun ? Giant ile çalışıyor, kendisi maxillofasiyal değil plastik cerrahı ama iyi iş çıkarıyor gibi gözüküyor en son istanbulda bir ameliyat yaptılar giant ile sayfasında yayınladı sonuçlar iyi mi sizce

Ascendlemek cope bıseyde neyse beler devam
bazi noktalarda haklisin bu arada, yaslilik geliyor kotu cilt, sac, oldcellik biraz soz konusu olacak tum ameliyatlar ve vucut bittiginde, ama her turlu zaman gelecek ve ltnden htn olmak baya onemli bir sey.

• +1
Reactions: Neroem, Zodiac and maarda
Burak Sercan Ercin hakkında ne düşünüyorsun ? Giant ile çalışıyor, kendisi maxillofasiyal değil plastik cerrahı ama iyi iş çıkarıyor gibi gözüküyor en son istanbulda bir ameliyat yaptılar giant ile sayfasında yayınladı sonuçlar iyi mi sizce

bu olayi anlamiyorum, sanirim iki dotkor giriyor cunku plastik cerrah nasil maxillofasiyal cerrahi yapiyor bilmiyorum. cok fazla sonuc gormedim, sanirim burada bimax + upper bleph + rhino + genio var implantlar odem yuzunden belli olmuyor. Fiyatlari ne bilmiyorum ama ucuz olmasi gerek kendi kariyerine ve sosyal medyasina gore.

• +1
Reactions: Zodiac
Trde celal hariç implant yapan var mı ak internette gözükmüyor. Bu arada bence celal şu an riskli ama adam giantla her hastaya supra+infra+gonial yapıp duruyor baya tecrübe kazanır 2 seneye. O zaman yapmak mantıklı olur işte
cok var, custom implant sanirim 2 3 kisi var, onlarda giant ile calisiyor sanirim, ama normal implant var baya aslinda.

• +1
Reactions: Neroem and Dathomirian Zabrak
bu olayi anlamiyorum, sanirim iki dotkor giriyor cunku plastik cerrah nasil maxillofasiyal cerrahi yapiyor bilmiyorum. cok fazla sonuc gormedim, sanirim burada bimax + upper bleph + rhino + genio var implantlar odem yuzunden belli olmuyor. Fiyatlari ne bilmiyorum ama ucuz olmasi gerek kendi kariyerine ve sosyal medyasina gore.
Ameliyata giant implant(william) da giriyor implantları yerleştirmek için ve ameliyatta başınızda oluyor . BSE, aynı zamanda orbital box osteotomy de yapıyor kendi alanının üzerine çıkmış baya hardmaxxing yaparak. Ben de karasız kaldım bimax için maxillofasiyal cerrah seçim önceliğimiz mi olmalı yoksa tecrübeli plastik cerrahlara da güvenebilir miyiz ?

Ortak calisilabilir, sonucta planlamayi zaten tek bir doktorla yapmak mantiksiz, sadece doktorlarlada yapilmamali, forumlarda kafayi bozmus elemanlarada danisilmali, ameliyati BSEde yapabilir sorun olacagini zannetmiyorum, Giantla yapilan OBO bse mi yapmisti celal mi? bu arada infra-malar custom implant tasarlamak ne kadar bir fikrimiz var mi?