Trde bunu yapacak doktor lazim ciddili ameliyatlardan buyuk bir acsend ( MSE Konusunda gelisme var )

MogEater

MogEater

Iron

MSE TYPE 2 12MM STARTER KIT RAW PRICE 550USD kargo + gumruk 800usd filan oluyor, artik tek kalan bunu uygulamis doktor ve estetik sebeplerden uygulayacak doktor
10 teeth smile - width lips - high arch zygos - genis hava yollari, mukemmel bir softmax trde marpe yanlis hatirlamiyorsam 300usd filan klniklerde 500usd daha vermek cokta mantiksiz degil, kendine yaptigin yatirimin iyisi kotusu olmaz + sadece looks degil heatlhmaxxte oluyor.

• +1
  • Love it
  • Woah
Reactions: Neokrinshaaa, Furkan Sarıkaya, Kayra139 and 1 other person
BULDUMM LAAAAN

• +1
Reactions: Neokrinshaaa, Furkan Sarıkaya, Dathomirian Zabrak and 1 other person
MSE BULDUM YAPAN AZ KISIDEN BIRI TURK FIRMASIDA MSE APARATI YAPIYORMUS LETS GOOO

• +1
TURK LOOKSMAX CAMIYASINDA ATILIM JFL

• +1
Randevu aldim, sordum yapiyor musunuz diye evet dedi suanki doktorumun ilgilenmedigini ameliyat planlamadigini filan soyledim bu doktor baya iyi gibi ben 1.500usd vermistim doktoruma bu doktor mse ile orta siddetli tedaviye 2000usd dedi, sorun su sekilde var ilk doktordan paramin bir kismini alabilir miyim acaba? benzer surecler yasamis arkadaslar varsa nasil oluyor?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
bro will climb leagues while we rot here jfl
knk ortodontik tedaviler genelde 6-12 ay taksite bolunuyor 2k / 12 ayda 150usd kesinlikle az degil ama mseli 1.5 2 sene dis teli tedavisine gore daha kabul edilebilir, ama iskandinav ulkelerinde ucretsiz mesela ameriakda ise 5-10k arasi

• +1
Arkadaslar paleti dar veya ek genis olmayan biri 10 teeth smile + lips width + high arch zygo icin mse kullanirsa uncanny veya botched durumlari nasil olur? paletim dar degil genis degil tam olmasi gerken aralikta diye biliyorum olcum olarak.

• +1
Neymiş bu ak bi de bunu araştırcaz 2 saat

Neymiş bu ak bi de bunu araştırcaz 2 saat
knk attigim ilk linke bak facemask yetiskinlerde ise yaramiyo ama onun datasi vardi sanirim %40 filan ise yarayan kesim mi ne vardi oyle bisey

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Dathomirian Zabrak
knk attigim ilk linke bak facemask yetiskinlerde ise yaramiyo ama onun datasi vardi sanirim %40 filan ise yarayan kesim mi ne vardi oyle bisey
Dar palet için mi kullanılıyor sadece

Dar palet için mi kullanılıyor sadece
gibi gibi sadece dar palet degil, mesela benim palate dar degil ama kullanma isteme sebebim 10 teeth smile, dudak genisletmesi, zygolari cikarmasi canthal tilti bir ihtimal olsa duzeltmesi

• +1
msenin olayi adultlar icin gelisitirlmis olmasi, facemask maalesef 12 sonrasi filan cok ise yaramiyor ama yanlis hatirlamiyorsam bir istatistik vardi bazi durumlarda bazi kisilerd ise yaramisti facemask %40 gibi succses rate vardi ama 6 ay onla yasamyaa ve yuksek ihtimal 500usd vermeye deger mi tartisilir o ihtimal

• +1
msenin olayi adultlar icin gelisitirlmis olmasi, facemask maalesef 12 sonrasi filan cok ise yaramiyor ama yanlis hatirlamiyorsam bir istatistik vardi bazi durumlarda bazi kisilerd ise yaramisti facemask %40 gibi succses rate vardi ama 6 ay onla yasamyaa ve yuksek ihtimal 500usd vermeye deger mi tartisilir o ihtimal
senin yüzünü cok merak ediyorum

Abi adına çok ama çok mutlu oldum inan ki. Umarım tedavide her şey istediğin gibi olur <3

• +1
Reactions: Kayra139 and MogEater
ben mse yaptırdım bu arada ust palate darsa baya ıyı ascendlıyo bizygomatic genisligi
knk nerde kime yaptirdin ne kadar odededin vs anlatabilir misin?

• +1
suankı fıyatından emın degılım ama 1 1.5 sene once baya ucuza kapatmıstım mse+dıs telı+bıte uclusuyle

• +1
Reactions: Kayra139
suankı fıyatından emın degılım ama 1 1.5 sene once baya ucuza kapatmıstım mse+dıs telı+bıte uclusuyle
nerede yaptırdıgımı ogrenmek ıstıyorsan dmye yazabılırım

• +1
Reactions: Kayra139
haci bu mse icin de yas olayi gecerli mi belli bir yastan aonra yapilamaz tarzi
damagim baya dar benim ama dislerimin dizilisi duzgun

haci bu mse icin de yas olayi gecerli mi belli bir yastan aonra yapilamaz tarzi
yok ama ne kadar erken o kadar kolay süreç diye biliyorum,baya da 30+ yaptırmıs kisi var büyük ihtimalle etki bile etmiyordur

• +1
Reactions: orhanhic, Ashoimex and Kayra139
yok ama ne kadar erken o kadar kolay süreç diye biliyorum,baya da 30+ yaptırmıs kisi var büyük ihtimalle etki bile etmiyordur
cok dogru degil bu, mse zaten adultlar icin yapilmis ve 16 yas sonrasi zaten ust cene filan tam oturmus oluyor bir noktada 18 ile 40 yas arasi cok fark yok, ama marpe ise yaramiyor cogunlukla mesela mse ve fme biraz daha farkli calistigi icin ise yaramak zorunda oluyor gibi.

• +1
Reactions: maarda and orhanhic
20imde falan taktirsam is yapar mi diyosun
3/4ten bakinca neredeyse dumduz zygolarim amk damagim da dar illaki genisler yuzum diye dusunuyom
cok dogru degil bu, mse zaten adultlar icin yapilmis ve 16 yas sonrasi zaten ust cene filan tam oturmus oluyor bir noktada 18 ile 40 yas arasi cok fark yok, ama marpe ise yaramiyor cogunlukla mesela mse ve fme biraz daha farkli calistigi icin ise yaramak zorunda oluyor gibi.
msenin sureci ne kadar suruyolar ortalama bi veri var mi?

1.5-3 yil surer ama total orthodonthic tedavi olacaksin sadece mse diye bir sey yok

yapmak lazim, + iyi genis 10-12 teeth smile + en kotu durumda grinding bonding whiting dudaklar iyiyse ok degilse 1ml ile cok iyi bir gulumseme yakalanir mse ve orthodonti bunun icin bile cok mantikli

aslinda 30 yasindan sonra vucut sac gulumseme cilt ve genc gozukmek looksmax olarak cok daha onemli olacak ama demek istediigim basic degil ustte yazdigim gibi takintili sekilde bunlara odaklanmak sac olarak kaslik modeller yerine uzun kullanmak filan psl ozelliklerin kotu olsa bile cok daha cekici ve basarili olursun

Users who are viewing this thread

Back