Trde nasil bulunur

D

Deleted member 51789

Proud carnivore.
Inek ya da dana kani alip icicem kasaba sordum satmiyox oyle bisi dedi online satis seyi fln yok mu bunu nerden bulcaz

• JFL
  • +1
Reactions: iwanttoseamaxx, IBlameMyRamus, Deleted member 93990 and 4 others
Inek ya da dana kani alip icicem kasaba sordum satmiyox oyle bisi dedi online satis seyi fln yok mu bunu nerden bulcaz
Aga amacın bir rituel fln gerçekleştirmekse sikimde değil ama kan insanlar için faydalı veya besleyici değil

• Hmm...
  • +1
  • JFL
Reactions: menas, angrybirds and Deleted member 51789
Aga amacın bir rituel fln gerçekleştirmekse sikimde değil ama kan insanlar için faydalı veya besleyici değil
Goatispilled

• Love it
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 51789
Eski insanlar hayvan kesemediklerinde kanini icerek hayatta kaldilar
Parazit yasam
Bende canim acikinca kan icicem

Kan ve süt smoothie yapcam

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Ashoimex
kan faydali birşey değil fazla demir alımı da iyi birşey değil internette editte gorduğun adamlar bi yudum bile zor içiyor kan ancak bi besin veya su olmadığında zorunluluktan tüketilir besin değeri yok

• +1
Reactions: szolliontaraelis and oguzk
kan faydali birşey değil fazla demir alımı da iyi birşey değil internette editte gorduğun adamlar bi yudum bile zor içiyor kan ancak bi besin veya su olmadığında zorunluluktan tüketilir besin değeri yok

Ete katcam daha guzel hissettircek

Ne için tam olarak?

"extreme benefits of cannibalism" e dönecek bu işin sonu. onun dışında epey para biriktir kendi kendine koyun kes pek zor bir şey değil, olmadı youtube dan kurban kesimi izlersin en kötü numaram hala sendeyse yazarsın anlatırım. ondan çıkan kan epey götürür seni ama düşündüğün kadar içmesi kolay bir şey değil. insanı inanılmaz hızlı şişiriyor ve doyduğunu hissediyorsun. ilk 1 hafta zorlanırsın.

• +1
  • Hmm...
Reactions: whoishe and Deleted member 51789
"extreme benefits of cannibalism" e dönecek bu işin sonu. onun dışında epey para biriktir kendi kendine koyun kes pek zor bir şey değil, olmadı youtube dan kurban kesimi izlersin en kötü numaram hala sendeyse yazarsın anlatırım. ondan çıkan kan epey götürür seni ama düşündüğün kadar içmesi kolay bir şey değil. insanı inanılmaz hızlı şişiriyor ve doyduğunu hissediyorsun. ilk 1 hafta zorlanırsın.
Sen denemisin herhalde sindirim sorunu fln yasadin mi kan degerlerin nasildi

• +1
Reactions: Ashoimex
niye aq

adam anlatiyodur satanistin biri kan istedi benden diye allahin aptali seni nerde gordun milletin kan ictigini

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 70692, maarda, temelyeterliliktest and 1 other person
6d7eb7ea5f354c1935da3662c365957c

sadece kurban bayramini bekle

• +1
Reactions: Peter Steele
Kani akitiyolarki kimse alip depolamiyor yani yerde akip gidiyor canim yemegim
bazi kurban yerleri ve kasaplar cukur kasip yere dokmek yerine topluyor kanka bide kendinizin kestigi kani kovaya doldur

• +1
Reactions: Deleted member 51789
bazi kurban yerleri ve kasaplar cukur kasip yere dokmek yerine topluyor kanka bide kendinizin kestigi kani kovaya doldur
Harbi bizimkilere soylicem kurban keselim amk zaten full et yiyorum hemde o hayvaninkini cig yiyebilirim off agzimin suyu akti hayanani

• JFL
Harbi bizimkilere soylicem kurban keselim amk zaten full et yiyorum hemde o hayvaninkini cig yiyebilirim off agzimin suyu akti hayanani
kan öyle guzel bisey degil tadi metalik ve yarrama benziyor beef blood (fertiliser) adi altinda satiliyo yurtdisinda denemistim

• So Sad
Yudanın primitivik fetişleri çok sürmez rahmetli olur yakında

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 51789 and maarda
Yudanın primitivik fetişleri çok sürmez rahmetli olur yakında
Annem diyor sen evlenince karinin kanini icersin ben sana nrden bulayim kan

• +1
biri burnuna limon enjekte eder biri kan içer ananızı sikeyim

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 70692, melih, ER enjoyer and 1 other person
biri burnuna limon enjekte eder biri kan içer ananızı sikeyim
Looksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: whitemonster6, temelyeterliliktest, mogutill0 and 7 others
Looksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
Ne yasiyorsun amk

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
Yeni flood hayırlı olsun

• JFL
Reactions: Deleted member 51789, Ashoimex and Dathomirian Zabrak
Köfte kebabı yiyin

• Ugh..

adamın zygolara azdım amk

hannibal lecter gibi beslenmiyosan over

Users who are viewing this thread

Back