D
Deleted member 51789
Proud carnivore.
Inek ya da dana kani alip icicem kasaba sordum satmiyox oyle bisi dedi online satis seyi fln yok mu bunu nerden bulcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aga amacın bir rituel fln gerçekleştirmekse sikimde değil ama kan insanlar için faydalı veya besleyici değilInek ya da dana kani alip icicem kasaba sordum satmiyox oyle bisi dedi online satis seyi fln yok mu bunu nerden bulcaz
Inek ya da dana kani alip icicem kasaba sordum satmiyox oyle bisi dedi online satis seyi fln yok mu bunu nerden bulcaz
GoatispilledAga amacın bir rituel fln gerçekleştirmekse sikimde değil ama kan insanlar için faydalı veya besleyici değil
Eski insanlar hayvan kesemediklerinde kanini icerek hayatta kaldilarAga amacın bir rituel fln gerçekleştirmekse sikimde değil ama kan insanlar için faydalı veya besleyici değil
kan faydali birşey değil fazla demir alımı da iyi birşey değil internette editte gorduğun adamlar bi yudum bile zor içiyor kan ancak bi besin veya su olmadığında zorunluluktan tüketilir besin değeri yokInek ya da dana kani alip icicem kasaba sordum satmiyox oyle bisi dedi online satis seyi fln yok mu bunu nerden bulcaz
kan faydali birşey değil fazla demir alımı da iyi birşey değil internette editte gorduğun adamlar bi yudum bile zor içiyor kan ancak bi besin veya su olmadığında zorunluluktan tüketilir besin değeri yok
IçmekNe için tam olarak?
Sen denemisin herhalde sindirim sorunu fln yasadin mi kan degerlerin nasildi"extreme benefits of cannibalism" e dönecek bu işin sonu. onun dışında epey para biriktir kendi kendine koyun kes pek zor bir şey değil, olmadı youtube dan kurban kesimi izlersin en kötü numaram hala sendeyse yazarsın anlatırım. ondan çıkan kan epey götürür seni ama düşündüğün kadar içmesi kolay bir şey değil. insanı inanılmaz hızlı şişiriyor ve doyduğunu hissediyorsun. ilk 1 hafta zorlanırsın.
niye aqInek ya da dana kani alip icicem kasaba sordum satmiyox oyle bisi dedi online satis seyi fln yok mu bunu nerden bulcaz
İçince ne olacak kardeşim? Tam olarak anlatsanaIçmek
Kani akitiyolarki kimse alip depolamiyor yani yerde akip gidiyor canim yemegimsadece kurban bayramini bekle
bazi kurban yerleri ve kasaplar cukur kasip yere dokmek yerine topluyor kanka bide kendinizin kestigi kani kovaya doldurKani akitiyolarki kimse alip depolamiyor yani yerde akip gidiyor canim yemegim
Harbi bizimkilere soylicem kurban keselim amk zaten full et yiyorum hemde o hayvaninkini cig yiyebilirim off agzimin suyu akti hayananibazi kurban yerleri ve kasaplar cukur kasip yere dokmek yerine topluyor kanka bide kendinizin kestigi kani kovaya doldur
kan öyle guzel bisey degil tadi metalik ve yarrama benziyor beef blood (fertiliser) adi altinda satiliyo yurtdisinda denemistimHarbi bizimkilere soylicem kurban keselim amk zaten full et yiyorum hemde o hayvaninkini cig yiyebilirim off agzimin suyu akti hayanani
Annem diyor sen evlenince karinin kanini icersin ben sana nrden bulayim kanYudanın primitivik fetişleri çok sürmez rahmetli olur yakında
Looksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.biri burnuna limon enjekte eder biri kan içer ananızı sikeyim
Looksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.
Ne yasiyorsun amkLooksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.
Yeni flood hayırlı olsunLooksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.
kan faydali birşey değil fazla demir alımı da iyi birşey değil internette editte gorduğun adamlar bi yudum bile zor içiyor kan ancak bi besin veya su olmadığında zorunluluktan tüketilir besin değeri yok