Trde shoulder pad nerden bulabilirim

sanktWiecz

sanktWiecz

Fullysvvl
Ülkede adam akıllı shoulder pad satan hic bir yer yokmu aq? Nereye baksam ya şu kadınların askılı giydiklerinde düşmemesi icin verilen kucuk plastiklerden veya çalgıcılarin kullandigi dandirik padler cikiyor internetten veya büyük şehirlerde alabileceğim herhangi bir yer bileniniz varmi?

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
Goblin gang

• +1
Reactions: pashanimair
Bilmiyom kanka benim omuz untrained 53 cm valla lmao 😂

• JFL
  • +1
Reactions: yadih, pashanimair and Auchelius
Ülkede adam akıllı shoulder pad satan hic bir yer yokmu aq? Nereye baksam ya şu kadınların askılı giydiklerinde düşmemesi icin verilen kucuk plastiklerden veya çalgıcılarin kullandigi dandirik padler cikiyor internetten veya büyük şehirlerde alabileceğim herhangi bir yer bileniniz varmi?
temuda satılıyor bende baktımda tr de yok

temuda satılıyor bende baktımda tr de yok
Kanka temudan falan almiom ben daha en son 470tl ye matkap seti vardi onu almistim hani su faber castelin kutulari oluo ya silindir onun ustune fotokopiden resim basıp yollamisti amciklar şikayet ettim dediler geri kargola para iadesi yapak geri kargoladim sonra gemi batti kargolar suya düştü baliklar yedi tarzi bisi zirvaladilar paramida vermediler ibnenin evlatlari simdi gider shoulder pad aliriz carsamba pazarinda yumurta kolisine kullandiklari baton koli lastigi falan gelir amk onla ugrasamam gene
1000054214
bunun ustune yapistirmisti yavsak

• JFL
Reactions: Trenmaxx1 and Auchelius
Kanka temudan falan almiom ben daha en son 470tl ye matkap seti vardi onu almistim hani su faber castelin kutulari oluo ya silindir onun ustune fotokopiden resim basıp yollamisti amciklar şikayet ettim dediler geri kargola para iadesi yapak geri kargoladim sonra gemi batti kargolar suya düştü baliklar yedi tarzi bisi zirvaladilar paramida vermediler ibnenin evlatlari simdi gider shoulder pad aliriz carsamba pazarinda yumurta kolisine kullandiklari baton koli lastigi falan gelir amk onla ugrasamam gene View attachment 4053473 bunun ustune yapistirmisti yavsak
Bankanı ara hemen iadesini yaparlar

Users who are viewing this thread

Back