Trdeki berberlerin hepsinin tas kafadan başka model kesememesi..

senualF

senualF

I am not a jester for your amusement
Ya 1-2 ayda bir kadın kuaförüne gidin ya saçlarınızı evde kesmeyi öğrenin ben 6 aydır kendim kesiyorum hem her 2 haftada bir 500 liranız gitmez hem sikimsonik traşlardan kurtulursunuz en son berbere gittiğimde dedimki abi yanlarla enseleri çok kısaltma üstleri kısalt biraz oraları toparla bide kabalığı al tamam dedi ilk yanları enseleri kısaltmaya başladı amk üstleri daha uzun bıraktı bide olmuş mu kardeşim diyordu, olmuş olmuş senin o duvardaki berber belgeni ananın kafasına geçirip gözlerinin önünde siksem daha iyi olacak diyemediğim için olmuş abi diyip son paramı domalmıştım o günden beri gitmiyorum sizde gitmeyin uzatın saçlarınızı herkese gider uzun saç, o kısa ve uzun arası garip durur ama sonra oturmaya başlar şimdi reels izlerken berber faciaları çıktı karşıma travmalarım tetiklendi (he bide dayıyor orsbu cocukları :lul:)

• JFL
Reactions: Aven
Yav amınagoyim oldcel ustalarından 1980li yıllarda öğrendiklerinden başka birşey bilmiyorlar ki amk. Adam akıllı biyere gidip düzgün şekilde kestirmek istesen 1-2k domalıyon. En iyisi harbi kendin yapmak da oda riskli amk

• +1
Reactions: Kayra139 and Serialsuicide
Yav amınagoyim oldcel ustalarından 1980li yıllarda öğrendiklerinden başka birşey bilmiyorlar ki amk. Adam akıllı biyere gidip düzgün şekilde kestirmek istesen 1-2k domalıyon. En iyisi harbi kendin yapmak da oda riskli amk
tas kafa kesiyosan evdede yapılır, ben valla üst ve yanlara iki ayda bir aramakas atıyorum ara ara üstleri kısaltıyorum geri kalan saçı salıyom kendi haline

tas kafa kesiyosan evdede yapılır, ben valla üst ve yanlara iki ayda bir aramakas atıyorum ara ara üstleri kısaltıyorum geri kalan saçı salıyom kendi haline
Yok reis ben uzun yapıyorum mecbur berbere gidiyoz

bugün kuafördeydim avatardaki saçın aynısını yaptırdım sarı highlight birde

bugün kuafördeydim avatardaki saçın aynısını yaptırdım sarı highlight birde
Ben jet blacke boyicam saçım dalgalı zaten highlighta gerek yok

• JFL
Reactions: marlonteixeira
hangi kuafor
1761853338163
??

• JFL
Reactions: anathema, why not me?, Auchelius and 1 other person
Sacınızı nıye kestırıyonuz aq mal mısınız duz degılse uzatın duzse mod

• +1
Reactions: reanrao, Auchelius and Yagiz8928
  • +1
Reactions: reanrao
  • +1
Reactions: reanrao
Makine dokundurtmayın kafanıza liseden beri sadece makasla kestirtiyorum berberime.

• +1
Reactions: kurdistan

Users who are viewing this thread

Back