tretin krem

C

chopin

Iron
Tretin kremini (%0.05) kullanmayı düşünüyorum. Sivilcem yok ama siyah noktalarım ve açık gözeneklerim var. Kullanmaya değer mi ve işe yaraması ne kadar zaman alıyor? Daha önce kullananların önerebileceği bir şey var mı?

Tretin kremini (%0.05) kullanmayı düşünüyorum. Sivilcem yok ama siyah noktalarım ve açık kişisellerim var. Kullanmaya değer mi ve işe yaraması ne kadar zaman alıyor? Daha önce kullananların önerebileceği bir şey var mı?
@temelyeterliliktest kullanmıssın sanırım nasıldı

değer bra 1 yıl alır

• Love it
Reactions: chopin
ne kadara aldın ve neden bok yaramdı düzenli kullanmadım diye mi
ya okul ders falan derken saldım zaten cilt bakımını. alıp 1 hafta kullandım duruyo öyle. 400 falandı sanırım

• +1
600 e aldım sıkeyım
dermatolojiden reçete yazsalar ucuzluyormuş ben reçetesiz aldım. bide mesajlarıma emoji tepki atar mısın cano

• +1
Tretin kremini (%0.05) kullanmayı düşünüyorum. Sivilcem yok ama siyah noktalarım ve açık gözeneklerim var. Kullanmaya değer mi ve işe yaraması ne kadar zaman alıyor? Daha önce kullananların önerebileceği bir şey var mı?
Benzoxil 1 haftada yüzümü toparladı

cildim iyi cam cilde ulaşmak için istiyorum
Benim de mutlak hedef o zaten ama ergenlikte yuzum çok bozuluyor. Krem baya topladı. Devam edecem sonra sivilce izleri ve siyah noktalar için ayrı ürün kullanmayı düşünüyorum

Benim de mutlak hedef o zaten ama ergenlikte yuzum çok bozuluyor. Krem baya topladı. Devam edecem sonra sivilce izleri ve siyah noktalar için ayrı ürün kullanmayı düşünüyorum
işe yarıyor değil mi ve yüzde 0.05 mi kullanıyorsun

Cam gibi yaptı 0 sivilce
2 Hafta alışıyon sonra nokta bile görmessin