tret'in verdiği gay glow nasıl azaltılır

temelyeterliliktest

temelyeterliliktest

kılık azamiyeti
bildiğiniz gibi tretinoin denen sikik retinol yüzü ammcık gibi parlatıyor ama sivilce var kullanmam lazım. bununla beraber matlaştıran nemlendirici sürmek ne kadar işe yarar soldakine dönmek istemiyom :v
14092024 20 45 43

Güneş kremi,nemlendirici krem ve benzeri şeylerle birlikte kullanma ama tret kollajen sentezleyicilere + yağ yastıkçılarına tecavüz ediyor o yüzden uzun süreli kullanımda zarar

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
Benim için retinol + matrixyl çok ise yaradı deneyebilirsin

• +1
Reactions: Deleted member 86491
Güneş kremi,nemlendirici krem ve benzeri şeylerle birlikte kullanma
nasıl yaa kullanım şekli böyle değil mi zaten:unsure:. gece nemlendirici üstüne tret üstüne nemlendirici diyorlar genelde. sabahta güneş kremi

nasıl yaa kullanım şekli böyle değil mi zaten:unsure:. gece nemlendirici üstüne tret üstüne nemlendirici diyorlar genelde. sabahta güneş kremi
Öyle de zaten bu yağ görünümün oluşmasının asıl sebebi birbirine zıt şeyler kullanman

• +1
Tret 25 den once kullanmayin orospularim

@temelyeterliliktest ne yapmaya karar verdin ben de kullaniyom tret nemlendiriciyle birlikte

@temelyeterliliktest ne yapmaya karar verdin ben de kullaniyom tret nemlendiriciyle birlikte
kullanmıyorum suan. sandwich seklinde yap kullancaksan nemlendirici ustune tret ustune tekrar nemlendirici

tret sikmeye basladı beni hafif soyulmalar ve nemlendirici degdigi anda yanma hissi olusuyor yavas yavas

• +1
tret sikmeye basladı beni hafif soyulmalar ve nemlendirici degdigi anda yanma hissi olusuyor yavas yavas
ben de su anda ayni seyleri yasiyorum saglam yakiyor. asiri bi sekilde de kuruluk var nemlendirici surmeyince pul pul dokuluyo derim. sonunda ugrastigimiza deger umarim tretle amk

• +1
Reactions: Heatmiser
ben de su anda ayni seyleri yasiyorum saglam yakiyor. asiri bi sekilde de kuruluk var nemlendirici surmeyince pul pul dokuluyo derim. sonunda ugrastigimiza deger umarim tretle amk
cildin hassas mı

cildin hassas mı
galiba evet. nemlendiriciyi surerken falan kipkirmizi oluyor. gun icinde kasiyinca da ayni sekilde baya kizariyo yaniyo falan

• +1
Orhan sen mal misin kardesim sandwich method yapiyosun bitiyor ok.

• +1
Orhan sen mal misin kardesim sandwich method yapiyosun bitiyor ok.
oyle suruyom la su anda zaten sandwich yapmadan once cok brutaldi zaten kiyafetlerimin ustu beyaz beyaz oluyodu dokulen deriden

oyle suruyom la su anda zaten sandwich yapmadan once cok brutaldi zaten kiyafetlerimin ustu beyaz beyaz oluyodu dokulen deriden
Amk yine başladım tretine yaşadıklarınızı yaşıyom yanıyor yüzüm amınakoyayımm noldu update geçin

Amk yine başladım tretine yaşadıklarınızı yaşıyom yanıyor yüzüm amınakoyayımm noldu update geçin
1 tup 05 bitirdikten sonra 1lige gectim yarisini kullandim etkili olmadi moralim bozuldu biraktim
somestrda cildiyeye gidicem accutane icin

• +1
1 tup 05 bitirdikten sonra 1lige gectim yarisini kullandim etkili olmadi moralim bozuldu biraktim
somestrda cildiyeye gidicem accutane icin
kanka yüzüm pütür pütür amınakoyayım hyaluronic acid nemlendirici sürdüm iyice yandı şuan yanmıyo ama kırmızıyım 😢
accutane iyi de başlarsam boyum uzamaz

• +1
Reactions: orhanhic
kanka yüzüm pütür pütür amınakoyayım hyaluronic acid nemlendirici sürdüm iyice yandı şuan yanmıyo ama kırmızıyım 😢
@Peter Steele dozajlanmasi hakkinda biseyler diyodu kilon/2 mg tarzi biseydi
ben seni zaten uzun diye hatirliyom kacti boyun

• +1
dozajlanma ne mk
173 olması lazım 74de olablr

dozajlanma ne mk
173 olması lazım 74de olablr
kullanim miktari amk
boy sikintiymis plaklar kapaliysa kullan yada boyundan feda etmenin duzgun cilte degecegini dusunuyosan falan

• +1
yoğurt sur

• Woah
Kilon çarpı 0.5 mg örnek 50x0.5= gecmemen gereken dozaj

• +1

Users who are viewing this thread

Back