tretinoin kullanmalı mıyım

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel, not incel
sa, cildim bok gibi bayağı gözenekli sivilceli yaralı ortaya karısık amk eczaneye gidip bu 0.05 tretin alıp denesem bise olur mu yaştan accutane yazmıyorlar bir de megadose a vitamin yapıp karaciğeri sikmek istemiyom bu krem işi çok kafama yattı bir de botbde önermişler

• +1
Reactions: rrm_ss2 and Aven
sa, cildim bok gibi bayağı gözenekli sivilceli yaralı ortaya karısık amk eczaneye gidip bu 0.05 tretin alıp denesem bise olur mu yaştan accutane yazmıyorlar bir de megadose a vitamin yapıp karaciğeri sikmek istemiyom bu krem işi çok kafama yattı bir de botbde önermişler
burda onerilen hicbiseyi alma doktora git

• +1
  • JFL
Reactions: rrm_ss2 and Zodiac
burda onerilen hicbiseyi alma doktora git
doktor benzoil peroksit yazıp götüme tekmeyi vuruyo başka bişe yapmıyo

• +1
ise yaramiyomu onlar
yok amk yaramiyo, doktorların eli ayağı titriyo accutane diyince büyümeni falan baskılar diye nutuk geçmeye başlıyolar iki saat

• JFL
  • +1
Reactions: rrm_ss2, xlegend and Aven
yok amk yaramiyo, doktorların eli ayağı titriyo accutane diyince büyümeni falan baskılar diye nutuk geçmeye başlıyolar iki saat
O zaman kanki diyeti düzelt 31i falan azalt belki düzelebilir

• +1
Reactions: rrm_ss2
O zaman kanki diyeti düzelt 31i falan azalt belki düzelebilir
diyette bişe yok işte neden olduğunu ben de bilmiyorum amı götü dağıtıyo vücut hormonlar, genetik sanırım ailem de bayağı sivilce sorunu çekmiş küçükken (babam dışında adamın cildi model tier) 31 mantığa göre sivilceyi azaltır bu arada, sperm vücuttan çıkınca spermdeki kullanılabilecek testo miktarı dışarı atılmış oluyo sivilce testodan oluyor diyorlar o zaman 31 sivilce azaltıyor amk

• +1
şundan deneyesim var fena, ekşide övmüşler bayağı retinoidleri alıp deneyeceğim sanırım 0.05liği
2637880 23232323232323

• +1
cok iyi olur lan aslında düşününce, fordyce benekleri mi ne yarrağımsa onları geçirebilir mantıken deriyi soyup yeni deri çıkarttığı için, tüm izleri geçirebilmesi lazım bu mantıkta

• +1
accutane

• +1
  • Hmm...
Reactions: rrm_ss2, Zodiac and ZerefDragnee1l
  • +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, rrm_ss2, IlI and 1 other person
kullanacaksan uzun süre kullanma doğal gözükmeyen bir parlaklık oluşturuyor (burada örnekleri var)
0.025 ile başla
akşam treti kullanmadan önce nemlendirici sür 2 3 dk bekle tret sür 5 dk bekle yeniden nemlendirici sür

Last edited:
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, rrm_ss2, ZerefDragnee1l and 2 others
topikal tretinoin cildini kurutmak dışında napabilir ki amk kullan sen kolajenini arttırır hem

• +1
kullanacaksan uzun süre kullanma doğal gözükmeyen bir parlaklık oluşturuyor (burada örnekleri var)
0.025 ile başla
akşam treti kullanmadan önce nemlendirici sür 2 3 dk bekle tret sür 5 dk bekle yeniden nemlendirici sür
0.025'lik var mı trde?

• +1
kullan bi şey olmaz

• +1
170 oldugun icin edebiyattan aldıgın notun sana bi katkısı olmuyo accutuneymiş :lul:
aptal mısın kanka yaştan dolayı accutane kullanamıyorum yazmışım hani amk

• +1
Reactions: xlegend, maarda and rrm_ss2
bu doğrumu bu arada aq 17 yasindayim accutane basladim boy 181 ama uzasam daha iyi olur

• +1
Reactions: Zodiac, menas and ZerefDragnee1l
cope değil canım bu muhabbet bayadır konuşuluyodu kullanma uzaman durmadan
tretin aldım bugün 0.05lik topikal tüm yüz kullancam ise yarar umarım

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and IlI
cok büyük bi etkiis yok

• +1
Reactions: Zodiac and IlI
böyle kremin yarrağını yiyeyim 6 saat yüzümde kaldı gözenek görünümü yarıya indi aq

böyle kremin yarrağını yiyeyim 6 saat yüzümde kaldı gözenek görünümü yarıya indi aq
sanırım placebo değil pixel inceleyince harbi fark var

Benim deneyimim iyi değildi. MGD (kuru göz) ile bıraktı ve neredeyse 2 yıldan beri bana rahatsızlık veriyor. Diyetine odaklan. Sıfır şeker yiyorum ben mesela. Enflamasyona karşı gelen şeyler tüket.

• +1
Reactions: Zodiac
Aga yatağa o krem varmek girme, gözünden çok uzak tut götünu sevim dikkatli ol. Çok az kullan GÖZÜNDEN UZAK TUT. Bi de topical kremler bile sistemik oluyor, az kullan meibom bezlerin etkilenmesin. Hatta bence hiç kullanma, diyetine dikkat et hep onla alakalı zaten.

• +1
Reactions: Zodiac
  • +1
Reactions: receptayyiperdoğan
Aga yatağa o krem varmek girme, gözünden çok uzak tut götünu sevim dikkatli ol. Çok az kullan GÖZÜNDEN UZAK TUT. Bi de topical kremler bile sistemik oluyor, az kullan meibom bezlerin etkilenmesin. Hatta bence hiç kullanma, diyetine dikkat et hep onla alakalı zaten.
iki gündür kullanıyom hiçbi yan etki görmedim ama olumlu etki gördüm diyetim iyi olmasına rağmen olduğu için kullanıyorum zaten ergenlik kaynaklı sanırım

iki gündür kullanıyom hiçbi yan etki görmedim ama olumlu etki gördüm diyetim iyi olmasına rağmen olduğu için kullanıyorum zaten ergenlik kaynaklı sanırım
Hmm. Aga ben 6 ay sonra gördüm etkisini zaten. Dikkatli ol, göz kuruluğu hissedersen bırak hemen. Geri dönüşü yok. Güven bana.

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Hmm. Aga ben 6 ay sonra gördüm etkisini zaten. Dikkatli ol, göz kuruluğu hissedersen bırak hemen. Geri dönüşü yok. Güven bana.
kanka ben ciddi manada hiçbir yan etki hissetmedim şu ana kadar ne yüzüm soyuldu ne bişe oldu, bezelye kadar diyorlar ama ben bayağı sürüyom bişe olmuyo cilt fazla tolere edebiliyo sanırım hassaslıkla alakası olmayan bir cildim var

kanka ben ciddi manada hiçbir yan etki hissetmedim şu ana kadar ne yüzüm soyuldu ne bişe oldu, bezelye kadar diyorlar ama ben bayağı sürüyom bişe olmuyo cilt fazla tolere edebiliyo sanırım hassaslıkla alakası olmayan bir cildim var
Az kullan aga. Zaten yayılıyor kendisi.

bana bise olmaz diyip cok surmeyin ananizin amini gorursunuz yuzum bayagi soyuldu bugun ilk yan etkiyi gordum cok surmemin ardindan

• JFL
  • +1
Reactions: Baban, Zodiac and Deleted member 141546
bir haftadır kullanıyom arada es verin cildin yenilenmesi lazım sürekli kullanınca daha kötü oluyor

Users who are viewing this thread

Back