MogEater
Silver
Tritone Forte GPT onerdi bilen birisi var mi baya iyi gibi,
Tretinoin Eczane ismi olarak ne diye geciyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knk tre daha iyi degil mi arkta onu kullaniyoacnelyse
pek fark olacağını sanmıyorumknk tre daha iyi degil mi arkta onu kullaniyo
acnelyse
acnelyseninde 0.05 i var etkin madde aynı olduğu için pek fark olmaz hangisi ucuzsa onu alKullanım ve Etki
knk sadece burunda kullanicam ve yanakta az biraz hyperpigmention var orada tre daha mantikli geldi haftada 1 2 tum yuz yaparim gay glowu sevmiyorum
- Acnelyse %0,025: Daha düşük dozajıyla ciltteki tahriş riskini azaltabilir. Akne tedavisinin yanı sıra, ince kırışıklıklar ve cilt lekeleri gibi durumlarda da kullanılabilir.
- Tre %0,05: Daha yüksek tretinoin konsantrasyonuna sahip olup, akne tedavisinde daha güçlü bir etki gösterebilir. Ancak, ciltte kuruluk, kızarıklık ve soyulma gibi yan etkiler daha belirgin olabilir.
Tretin krem al acnelyse değil en düşüğüyle başla bitir diğerine geç sandviç metodu yap cildin hassas ise devamlı kullanımda etki görürsünTritone Forte GPT onerdi bilen birisi var mi baya iyi gibi,
Günde sadece bir kere sür ileride gay gibi gözükmek istemezsintre 0.05 aldim, burun ve yanakta hyperpigmentasyon olan kisimlara overuse yapicam 2,3x daily sekilde
sadece burun ucu ve yanakta 1cmlik alanGünde sadece bir kere sür ileride gay gibi gözükmek istemezsin
sandwich?Tretin krem al acnelyse değil en düşüğüyle başla bitir diğerine geç sandviç metodu yap cildin hassas ise devamlı kullanımda etki görürsün
tre aldimTretin krem al acnelyse değil en düşüğüyle başla bitir diğerine geç sandviç metodu yap cildin hassas ise devamlı kullanımda etki görürsün
en düşüğe gerek yok bence cilt çok hassas değilse ben 0.5le başladım pek bi sıkıntı çekmedim yüzümün hafif yanması dışında nemlendiricisiz kullanıyom bir de nemlendiriciyi tretten ayrı zamanda sürüyorumTretin krem al acnelyse değil en düşüğüyle başla bitir diğerine geç sandviç metodu yap cildin hassas ise devamlı kullanımda etki görürsün
0.5 hic sorun yasamadim su an, dozu yukseltecegim. burun tip ve 1cmlik yanak bolgesi icin kullaniyorum bu doz yeterli gelemeycek yuksek ihtimalen düşüğe gerek yok bence cilt çok hassas değilse ben 0.5le başladım pek bi sıkıntı çekmedim pek yüzümün hafif yanması dışında nemlendiricisiz kullanıyom bir de nemlendiriciyi tretten ayrı zamanda sürüyorum