Tritone Forte ve hangi Tretinoin almaliyim?

MogEater

MogEater

Silver
Tritone Forte GPT onerdi bilen birisi var mi baya iyi gibi,
Tretinoin Eczane ismi olarak ne diye geciyor?

• +1
Reactions: Ashoimex

Kullanım ve Etki
  • Acnelyse %0,025: Daha düşük dozajıyla ciltteki tahriş riskini azaltabilir. Akne tedavisinin yanı sıra, ince kırışıklıklar ve cilt lekeleri gibi durumlarda da kullanılabilir.
  • Tre %0,05: Daha yüksek tretinoin konsantrasyonuna sahip olup, akne tedavisinde daha güçlü bir etki gösterebilir. Ancak, ciltte kuruluk, kızarıklık ve soyulma gibi yan etkiler daha belirgin olabilir.
knk sadece burunda kullanicam ve yanakta az biraz hyperpigmention var orada tre daha mantikli geldi haftada 1 2 tum yuz yaparim gay glowu sevmiyorum

• +1
Reactions: Ashoimex
Kullanım ve Etki
  • Acnelyse %0,025: Daha düşük dozajıyla ciltteki tahriş riskini azaltabilir. Akne tedavisinin yanı sıra, ince kırışıklıklar ve cilt lekeleri gibi durumlarda da kullanılabilir.
  • Tre %0,05: Daha yüksek tretinoin konsantrasyonuna sahip olup, akne tedavisinde daha güçlü bir etki gösterebilir. Ancak, ciltte kuruluk, kızarıklık ve soyulma gibi yan etkiler daha belirgin olabilir.
knk sadece burunda kullanicam ve yanakta az biraz hyperpigmention var orada tre daha mantikli geldi haftada 1 2 tum yuz yaparim gay glowu sevmiyorum
acnelyseninde 0.05 i var etkin madde aynı olduğu için pek fark olmaz hangisi ucuzsa onu al

tre 0.05 aldim, burun ve yanakta hyperpigmentasyon olan kisimlara overuse yapicam 2,3x daily sekilde

tretionin yakmiyor sorun olmadi 1 saate 2x kullandim

Tritone Forte GPT onerdi bilen birisi var mi baya iyi gibi,
Tretinoin Eczane ismi olarak ne diye geciyor?
Tretin krem al acnelyse değil en düşüğüyle başla bitir diğerine geç sandviç metodu yap cildin hassas ise devamlı kullanımda etki görürsün

tre 0.05 aldim, burun ve yanakta hyperpigmentasyon olan kisimlara overuse yapicam 2,3x daily sekilde
Günde sadece bir kere sür ileride gay gibi gözükmek istemezsin

3x doz yapmaya basladim parlamaa baya belli oldu jelatin cekilmis gibi bb mat krem kullaniyorum ise yariyo umarim atrofi yapar yada steroid kremler ile atrofi yapmadan once temel atar biraz.

Tretin krem al acnelyse değil en düşüğüyle başla bitir diğerine geç sandviç metodu yap cildin hassas ise devamlı kullanımda etki görürsün
en düşüğe gerek yok bence cilt çok hassas değilse ben 0.5le başladım pek bi sıkıntı çekmedim yüzümün hafif yanması dışında nemlendiricisiz kullanıyom bir de nemlendiriciyi tretten ayrı zamanda sürüyorum

Last edited:
en düşüğe gerek yok bence cilt çok hassas değilse ben 0.5le başladım pek bi sıkıntı çekmedim pek yüzümün hafif yanması dışında nemlendiricisiz kullanıyom bir de nemlendiriciyi tretten ayrı zamanda sürüyorum
0.5 hic sorun yasamadim su an, dozu yukseltecegim. burun tip ve 1cmlik yanak bolgesi icin kullaniyorum bu doz yeterli gelemeycek yuksek ihtimal

3x daily dosu aldim, burun ucu semsert oldu kuculdu mu buyudu mu emin degilim. bir tik agrasif davrandim sanirim ara verme maxx sonra 1x daily donme max

tret yatmadan once hand icin kullanilir mi? handmaxxing onemli.