Mark Zuckerberg
Iron
Amina kodugumun oğulları göz kapağında sarkma oluyordu gittim normal dedi ulan be orospu çocuğu normal olsa gelir miyim soyunu sopunu siktiklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
milyoner olsan b12in 50 cikip devletemi gidersn aqAmina kodugumun oğulları göz kapağında sarkma oluyordu gittim normal dedi ulan be orospu çocuğu normal olsa gelir miyim soyunu sopunu siktiklerim
Devlete mi gittim sence aqmilyoner olsan b12in 50 cikip devletemi gidersn aq
gitsinlerde hastaliktan ol cahil cuhela okulsuz kitapsiz herif seni adamlar lisede o kadar calisiyor unide 10 sene okuyor her gun 10 saat hasta bakiyor sen adamlara ne diyorsun bu ulke en kotusunu hakediyor ne kdr slaak bi milletiz bizEvet hepsi baştan savıyor
KONU KİLİT
Kime gittinDevlete mi gittim sence aq
kedi uzanamadigi cigara mundar dermisgitsinlerde hastaliktan ol cahil cuhela okulsuz kitapsiz herif seni adamlar lisede o kadar calisiyor unide 10 sene okuyor her gun 10 saat hasta bakiyor sen adamlara ne diyorsun bu ulke en kotusunu hakediyor ne kdr slaak bi milletiz biz
haklı bu arada tıp okumaytı dusunuyorum taparlarımız bol olsun enayi mesleği yaşla anneaneyi köpekleyip evine kırık bacıglya siktir edince bizzikogitsinlerde hastaliktan ol cahil cuhela okulsuz kitapsiz herif seni adamlar lisede o kadar calisiyor unide 10 sene okuyor her gun 10 saat hasta bakiyor sen adamlara ne diyorsun bu ulke en kotusunu hakediyor ne kdr slaak bi milletiz biz
Crossbite var adam kapanışın normal diyo aq sinirim bozulduEvet hepsi baştan savıyor
KONU KİLİT
bana da öyle diyorlardı yorgunken düşüyordu çünkü direkt desene pitozis testi yap diye banaAmina kodugumun oğulları göz kapağında sarkma oluyordu gittim normal dedi ulan be orospu çocuğu normal olsa gelir miyim soyunu sopunu siktiklerim
sünepeysen savıyorEvet hepsi baştan savıyor
KONU KİLİT
Amina kodugumun oğulları göz kapağında sarkma oluyordu gittim normal dedi ulan be orospu çocuğu normal olsa gelir miyim soyunu sopunu siktiklerim
Boş yere apandisit ameliyatı ve bacak biyopsisine maruz kaldım hastlığım hsp diye bir bok çıktı (iç damarların tıkanması) hepsi orosbucocuguAmina kodugumun oğulları göz kapağında sarkma oluyordu gittim normal dedi ulan be orospu çocuğu normal olsa gelir miyim soyunu sopunu siktiklerim