Türk gençleri neden büyük gösteriyor?

N

nnavic

gone beyond rescue
Sokakta yürüyorum tüm lise 9-10lu 14, 15 yaşında çocuklar 20 yaşından büyük duruyor amk
Yurt dışında yaşadığım için bunları neyle besliyorlar diye düşündüm sonra tüm liseli oçların sigara bağımlısı olduğunu hatırladım ondan olabilir mi?
Biz bunların yanında bebeğe benziyoruz

Boy olarak büyük gösteriyolar ama tip olarak büyük gösterdiklerini düşünmüyorum.

ben üniye ilk gittiğimde büyük sınıflar çok büyük ve taşaklı dururdu, baya yetişkin adam oldukları belliydi, şimdi çoğu üniversiteli liseli gibi adamların sakalları bile yok. Normalde en kötü lise 3 gibi full sakal çıkması lazım. Ya da sadece testolarının azlığından bana öyle gelmiş olabilir.

• +1
Reactions: Ashoimex
Erken puberte

Sokakta yürüyorum tüm lise 9-10lu 14, 15 yaşında çocuklar 20 yaşından büyük duruyor amk
Yurt dışında yaşadığım için bunları neyle besliyorlar diye düşündüm sonra tüm liseli oçların sigara bağımlısı olduğunu hatırladım ondan olabilir mi?
Türkiyede yaşayan insanlar aynı şeyi yurtdışındakiler için söylüyor psikolojik olabilir

• +1
Reactions: oldgymcel
30-40 yaşlarında görürüm onları hepsi dede olucak ben baby face yüzüm sayesinde 25 göstericem 35imde

30-40 yaşlarında görürüm onları hepsi dede olucak ben baby face yüzüm sayesinde 25 göstericem 35imde
30 yaşında şimdinin kızları kuru üzüme benzediğinde gençlik bizede yaramayacak maalesef

Orklarda güneş kremi kültürünün olmaması

ben de tam tersi amk 21 olucam yakında 16-17 duruyorum bu iş aleyhime işliyor yaşıt kızlar biraz daha büyük duran erkekleri daha çok çekici bulduğu için. beni çekici bulan kızlar genelde benden küçük oluyorlar.

Erken ergenlik. Arap dnasi

• +1
Reactions: nnavic

Users who are viewing this thread

Back