Türk kadınları

dogu

dogu

Banned
Erkek cinayet işledimi isyan çıkartır Kadın yaptımı kraliçe ilan edilir

Sadık olmanı ister ama yarraktan yarağa atlar

Çoğu low IQ yalan söylemeyi beceremezler 16 saat uyudum der işim vardı der (elon musk bile yabancıların twitlerine bakıyor bu kaltak nasıl bakamıyor)

Uzun boylu, yakışıklı ve kıskanç olmasını ister (o erkek her zaman ilgi aldığı için o kız sıradan bir kaltak onun için aldatılınca erkekler kötü diye isyan eder)

Cahillerdir.

Çoğu low IQ yalan söylemeyi beceremezler 16 saat uyudum der işim vardı der (elon musk bile yabancıların twitlerine bakıyor bu kaltak nasıl bakamıyor)

Uzun boylu, yakışıklı ve kıskanç olmasını ister (o erkek her zaman ilgi aldığı için o kız sıradan bir kaltak onun için aldatılınca erkekler kötü diye isyan eder)

Cahillerdir.
Feminist ol kanka

Cahillerdir.
kızların yapısı böyle direkt güzeli çirkini yok anca bi kızın ilkiysen veya eski sevgilisiyle ayrılıp inzivaya çekildikten sonra ciddi ilişki arayan ama ağır hasarlı bi kızla çıkıyosan değişir onun harici hepsi aynı

• +1
Reactions: Deleted member 70692
eya eski sevgilisiyle ayrılıp inzivaya çekildikten sonra ciddi ilişki arayan ama ağır hasarlı bi kızla çıkıyosan değişir
ya ben o kıza yol verdim oyle kızlar iyi mi oluyodu :cry:

ben çocuğu unutmamıştır diye şey etmiştim

ya ben o kıza yol verdim oyle kızlar iyi mi oluyodu :cry:

ben çocuğu unutmamıştır diye şey etmiştim
iyi olmuyo kanka kızlar zaman kaybından başka birşey değil o değilde kızlar sex yapmayı niye kafasında bu kadar büyütüyor ki amk

ne konuda büyütüyor ?
detay verirsen yorumumu yapabilirim,
sex eylemi basit bi eylem yeme içmeden farksız iki tarafında ihtiyacı ama ,yok işte 3 senelik ciddi ilişki olursa sevişirim yok işte amımı verdim benden ayrıldı cart curt

sex eylemi basit bi eylem yeme içmeden farksız iki tarafında ihtiyacı
anadolu kültürüyle büyüyen bir kıza bunu söyleyemezsin, bu 1.

3 senelik ciddi ilişki olursa sevişirim
bu palavra bir söz, kız güven aradığını belirtiyor bu lafın altında, o güveni 2 ayda bile alırsan sevişir senle, bu 2.
amımı verdim benden ayrıldı cart curt
bunu anlamadım hocam, senden ayrıldı mı yoksa sen başka bir olayı örnekliyosun?

anadolu kültürüyle büyüyen bir kıza bunu söyleyemezsin, bu 1.

bu palavra bir söz, kız güven aradığını belirtiyor bu lafın altında, o güveni 2 ayda bile alırsan sevişir senle, bu 2.

bunu anlamadım hocam, senden ayrıldı mı yoksa sen başka bir olayı örnekliyosun?
benden ayrılmadı kızların cinsel ilişkiyi kafasında büyütmesini ama aslında basit birşey olduğunu söylüyorum basitçe örnekledim evlenmeden olmaz gibisinden

aslında basit birşey olduğunu söylüyorum basitçe örnekledim evlenmeden olmaz gibisinden
yani senin fikrine saygı duyarım hocam fakat bana kalırsa öyle bir durum yok.
anası babası akpli olan kapalı olan en kral dindar olan aileyi de gördüm ben en kürt olanı da gördüm en türk olanı da gördüm
hepsi güven, güveni kazanırsan ilişkiyi istediğin yönde haraket ettirebilirsin

ha tabi öyle kızlar var ama şuan azınlık seviyede,
iyi akşamlar.

Users who are viewing this thread

Back