Türk Ramirez

Angaracel

Angaracel

Turkish Server
Bi night stalkerımız eksikti zaten Eski ve yeni sevgililerini kesip birini beş parçaya bölüp lucifer mührü yapmış Öncesinde çizimi de var aynısını yapmış kıza Boynunda halatla surlardan atlayıp intihar etmiş Madde falan kullandığı hikaye direkt satanizm vakası Bu tipsiz malda kızlar ne buldu da sizde bulamadılar rateleyin

Attachments

• 201357235-istanbul-fatihte-cifte-cinayette-yeni-d35334297473-1.jpg
    201357235-istanbul-fatihte-cifte-cinayette-yeni-d35334297473-1.jpg
    81.1 KB · Views: 0
  • richard-ramirez.png
    richard-ramirez.png
    294.5 KB · Views: 0
  • 4cfbaf18-accf-4543-a92b-d8f1207c6ff7.jpg
    4cfbaf18-accf-4543-a92b-d8f1207c6ff7.jpg
    150 KB · Views: 0
  • bf017dcd-2a2e-4a9b-ae98-689f076c5670.jpg
    bf017dcd-2a2e-4a9b-ae98-689f076c5670.jpg
    25.2 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: maarda
astaghfirullah

• JFL
  • +1
Reactions: Selenium, Deleted member 93990 and Deleted member 96446
bu kim la?

bu ülkedeki herkes potansiyel akıl hastası

• +1
Reactions: Detective, menas, Deleted member 92925 and 5 others
harmonysiz richard

10 sene daha yaşasaydı belki benzeyebilirdi

Tren basmayi unutan ramirez

• JFL
Reactions: Angaracel, maarda, Heatmiser and 1 other person
Dark triad is the onlyway.

Herifin intihar ettikten sonra tipinin yakından çekilmiş fotosunu gördüm tam subhuman. Bu herifin eski ve hatta yeni sevgilisinin olmasi direkt blackpill'i elimine eden bir şey.

Just be psychopat bro.

Kızlardan biri de bu:

Attachments

• 17280562524008603 (1).webp
    17280562524008603 (1).webp
    106.6 KB · Views: 0
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 70692 and Deleted member 81504
.

Last edited:
Bi night stalkerımız eksikti zaten Eski ve yeni sevgililerini kesip birini beş parçaya bölüp lucifer mührü yapmış Öncesinde çizimi de var aynısını yapmış kıza Boynunda halatla surlardan atlayıp intihar etmiş Madde falan kullandığı hikaye direkt satanizm vakası Bu tipsiz malda kızlar ne buldu da sizde bulamadılar rateleyin
Çüke benziyo

Suç kaydı varmış salmışlar klasik tr

Herifin intihar ettikten sonra tipinin yakından çekilmiş fotosunu gördüm tam subhuman. Bu herifin eski ve hatta yeni sevgilisinin olmasi direkt blackpill'i elimine eden bir şey.

Just be psychopat bro.

Kızlardan biri de bu:
olm belki ne yalanlarla tavladı onları copeleye copeleye blackpill i direk atman saçma

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 57016
muhabbet kuşu seri katil atalay filiz e benziyo

Just be psychopat bro.

Kızlardan biri de bu:
Çocuk subhuman değil mtn duruyor abartma

Çocuk subhuman değil mtn duruyor abartma
olm belki ne yalanlarla tavladı onları copeleye copeleye blackpill i direk atman saçma

Just be psychopat bro.

Kızlardan biri de bu:
yeni videosu izledim fikrim değişti. Subhuman değil hatta dark triad da değil. Ensesine vur elinden ekmeğini al tarzı ezik bir tipe benziyor, sesi götünden çıkıyor mk. Hiç beklediğim gibi birisi çıkmadı. Kızı takıntı yapmış. Istisnai bir vaka.

• +1
Reactions: churmaxxed
yeni videosu izledim fikrim değişti. Subhuman değil hatta dark triad da değil. Ensesine vur elinden ekmeğini al tarzı ezik bir tipe benziyor, sesi götünden çıkıyor mk. Hiç beklediğim gibi birisi çıkmadı. Kızı takıntı yapmış. Istisnai bir vaka.
İkbal diye başladığı videoyu izledim yüzündeki kemikler çene falan bayaa iyi, burun kemiği uzun sanıyorsan ben de sandım o saçının teliymiş burnu garip midfacesi uzun gözleri wide set flawlar bunlar gerisi iyi, ceset fotosundan bile mtn aşağısı olmadığı tahmin edilebilir

İkbal diye başladığı videoyu izledim yüzündeki kemikler çene falan bayaa iyi, burun kemiği uzun sanıyorsan ben de sandım o saçının teliymiş burnu garip midfacesi uzun gözleri wide set flawlar bunlar gerisi iyi, ceset fotosundan bile mtn aşağısı olmadığı tahmin edilebilir
Aynen çocukda appeal var. Bana biraz cutecell gibi geldi, iğneyi vursa olurmuş bir şeyler. @elemanzelvadre'nin dediği gibi low t ramirez.

• +1
Reactions: Deleted member 70692
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda, alkyone20 and Deleted member 81504

Just be psychopat bro.

Kızlardan biri de bu:
subhuman falan değil

tam dayaklik orospu cocugu

• +1
Reactions: Deleted member 81504 and Tornoviaa
instagramda eskiden rr ppsi kullandığımda benimle iletişime geçmiş şahıs nicki semihcasvll hesabı silinmiş şuan ama mesajlar duruyor

• +1
Reactions: oldgymcel
1728217344427
1728217354676
1728217363895
1728217370316
1728217377733

• JFL
Reactions: Detective and Heatmiser
Looks more like jisko than RR

mesajlar 20 hafta önceden ozamanda diyordu katil olcam vs. ben ergendir dedim siklemedim, şu olaydan sonra böyle biriyle konuştuğum aklıma geldi eski insta nickide ya semihcasvll ya da semhcasvll isimler falanda uyuşuyor %99 o

potansiyel rakip elendi

Kiz cok guzel aq soyle bi karin olcak sabah aksam domaltacaksin
I didn't know that this woman was a murder victim. Can you delete that post so I don't go to jail please saar? @Gengar

• JFL
Reactions: sanktWiecz, maarda and sentrix
I didn't know that this woman was a murder victim. Can you delete that post so I don't go to jail please saar? @Gengar
He know, I think you should ban this person directly. @Gengar

• +1
He knew this, this wasn't the first thing he'd done. Rather, he wrote such inappropriate things in many Threads. Just ban him.

• JFL

Users who are viewing this thread

Back